Payımıza sukût düştüğünden beri kalbimizin sesini daha güzel duyar olduk...
memluk Hatim Sorumlusu 29 Tem 2011 #1 Payımıza sukût düştüğünden beri kalbimizin sesini daha güzel duyar olduk...
memluk Hatim Sorumlusu 29 Tem 2011 #2 Konuşmak Bir Mana İse Susmak Binbir Mana. Herkes Konusmasına Konuşur Lakin Sükût Yürekli oLana...! M.Akif Ersoy
Konuşmak Bir Mana İse Susmak Binbir Mana. Herkes Konusmasına Konuşur Lakin Sükût Yürekli oLana...! M.Akif Ersoy
NuruAhsen Sonsuz Temâþâ 30 Tem 2011 #5 memluk' Alıntı: Sükutun anlattığını anlamak için kulak değil "Yürek" gerekir. Genişletmek için tıkla ... :045::045::045:
memluk' Alıntı: Sükutun anlattığını anlamak için kulak değil "Yürek" gerekir. Genişletmek için tıkla ... :045::045::045:
memluk Hatim Sorumlusu 31 Tem 2011 #8 (Sükut eden bir mümine yakın durun! O hikmetsiz değildir.) [İbni Mace]
B burdurnur Active member 1 Ağu 2011 #10 Ruhumuzun ve kalbimizin sükutlarının çığlıklarını duymak duasıyla...
memluk Hatim Sorumlusu 15 Ağu 2011 #11 Sustum.. Birikti yanaklarımda alfabe,Ya İlâhi... Sükûtumu en güzel Dûam eyle...
memluk Hatim Sorumlusu 15 Ağu 2011 #12 Yalnızlığımın sesini kimse dinlemedi… Ben yalnızlığımı haykırdım ama kimse duymak istemedi…
memluk Hatim Sorumlusu 15 Ağu 2011 #13 Şimdiler de ''Gönlüm Sükût-u Ezber Eyledi...!'' Ve sükut; tefekküre duran derviş gibi narin."Sızı ince, yara derin."
Şimdiler de ''Gönlüm Sükût-u Ezber Eyledi...!'' Ve sükut; tefekküre duran derviş gibi narin."Sızı ince, yara derin."