sümüklü böceğin azmi :)
H HAYA Sevdam Davam 12 Ağu 2009 #2 azmeden eremiş muradına ne güzel bi anlatım saol elif can kardeşim dua ile can
E Elif_Gibi Well-known member 19 Şub 2010 #3 HAYA' Alıntı: azmeden eremiş muradına ne güzel bi anlatım saol elif can kardeşim dua ile can Genişletmek için tıkla ... dualar karşılıklı canım sende sağol.. :gül:
HAYA' Alıntı: azmeden eremiş muradına ne güzel bi anlatım saol elif can kardeşim dua ile can Genişletmek için tıkla ... dualar karşılıklı canım sende sağol.. :gül:
M mihrimah Well-known member 19 Şub 2010 #4 Mübarek sabah sabah ne güzel oldu bu görüntüler böyle Geçtiğimiz haftaki bamtelinde büyüğümüz buyuruyor;çırpınsanızda mücadeleden vazgeçmeyin.
Mübarek sabah sabah ne güzel oldu bu görüntüler böyle Geçtiğimiz haftaki bamtelinde büyüğümüz buyuruyor;çırpınsanızda mücadeleden vazgeçmeyin.
E Elif_Gibi Well-known member 19 Şub 2010 #5 mihrimah' Alıntı: Mübarek sabah sabah ne güzel oldu bu görüntüler böyle Geçtiğimiz haftaki bamtelinde büyüğümüz buyuruyor;çırpınsanızda mücadeleden vazgeçmeyin. Genişletmek için tıkla ... tevafuk olmuş mihrimah abla hiç aklımda yoktu.. ben gibi mücadeleden kaçanlara bir sümüklü böcek ders veriyor
mihrimah' Alıntı: Mübarek sabah sabah ne güzel oldu bu görüntüler böyle Geçtiğimiz haftaki bamtelinde büyüğümüz buyuruyor;çırpınsanızda mücadeleden vazgeçmeyin. Genişletmek için tıkla ... tevafuk olmuş mihrimah abla hiç aklımda yoktu.. ben gibi mücadeleden kaçanlara bir sümüklü böcek ders veriyor