Ben sevdim hatta çoook beğendım (: ya siz ?
E ErtgrL Member 31 May 2007 #3 HuSRaN ' Alıntı: iste o an denilen resimlerden cok guzel tsk : ErtgrL aaga Genişletmek için tıkla ... Rica ederim efenim ne demekk
HuSRaN ' Alıntı: iste o an denilen resimlerden cok guzel tsk : ErtgrL aaga Genişletmek için tıkla ... Rica ederim efenim ne demekk
I imported_eFTaL Active member 31 May 2007 #4 anaaa bu adam şimdi güneşi karnına mı kafıyor : ama o güneşi yerse bız ne yaparız güneşsiz ??? verin güneşimizi ;D ;D ;D :angel:
anaaa bu adam şimdi güneşi karnına mı kafıyor : ama o güneşi yerse bız ne yaparız güneşsiz ??? verin güneşimizi ;D ;D ;D :angel:
I imported_eFTaL Active member 31 May 2007 #6 HuSRaN ' Alıntı: cok zor artikim eftal gec kaldiniz ;D Genişletmek için tıkla ... ya ama ama men aglarım ama :'( :'( hem o güneş çok sıcak mıdesine otururr ;D ;D
HuSRaN ' Alıntı: cok zor artikim eftal gec kaldiniz ;D Genişletmek için tıkla ... ya ama ama men aglarım ama :'( :'( hem o güneş çok sıcak mıdesine otururr ;D ;D
E Eyvàh! Talebe 31 May 2007 #7 otursun otursunda oyle her seyin yenmeyecegini anlasin ;D babamin soyledigi soz aklima geldi paylasmadan edemiycem ne bulursan hemen tikma hesapta var insanoglu :angel:
otursun otursunda oyle her seyin yenmeyecegini anlasin ;D babamin soyledigi soz aklima geldi paylasmadan edemiycem ne bulursan hemen tikma hesapta var insanoglu :angel: