Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Kütüphane
Şiirler
Sus Çocuk
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="bardak" data-source="post: 136387" data-attributes="member: 1298"><p><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 18px"><strong>diLim kısır oLdu.. Söz bitti.. Ve susuyorum.. Hemde Avazımın çıktığı kadar susuyorum...</strong></span></span></p><p> </p><p style="text-align: right"><strong><em><span style="font-size: 12px">Bir cocuk ağlar içimde!</span></em></strong></p><p></p><p style="text-align: right"><em><strong><span style="font-size: 12px">Kolu kanadı kırılmış,</span></strong></em></p> <p style="text-align: right"><em><strong><span style="font-size: 12px">Yüreğinde umutları yaralanmış,</span></strong></em></p> <p style="text-align: right"><em><strong><span style="font-size: 12px">Hayalindeki Resim kana boyanmış,</span></strong></em></p> <p style="text-align: right"><em><strong><span style="font-size: 12px">Hayalleri hayal kırıklığına uğramış.</span></strong></em></p> <p style="text-align: right"><em><strong><span style="font-size: 12px">…Bir Çocuk ağlar…</span></strong></em></p><p></p><p style="text-align: right"><em><strong><span style="font-size: 12px">Anlamışki bu Dünya Yalan,peki insanlar niye yaman?</span></strong></em></p> <p style="text-align: right"><em><strong><span style="font-size: 12px">Yoksa geldimi ahir zaman?</span></strong></em></p> <p style="text-align: right"><em><strong><span style="font-size: 12px">Bir el uzatırsın,kolun alırlar,</span></strong></em></p> <p style="text-align: right"><em><strong><span style="font-size: 12px">Sevgi verir Sevgi beklersin,Canın alırlar.</span></strong></em></p> <p style="text-align: right"><em><strong><span style="font-size: 12px">...Bir Çocuk ağlar...</span></strong></em></p><p></p><p style="text-align: right"><em><strong><span style="font-size: 12px">Söyleyin ne zaman diner acısı,</span></strong></em></p> <p style="text-align: right"><em><strong><span style="font-size: 12px">ne zaman gözyaşı tebessüme döner?</span></strong></em></p> <p style="text-align: right"><em><strong><span style="font-size: 12px">Gül yerine artık mayın döşeniyor Topraklara,</span></strong></em></p> <p style="text-align: right"><em><strong><span style="font-size: 12px">Kıyıyorlar RABBiM'iN verdiği Cana.</span></strong></em></p> <p style="text-align: right"><em><strong><span style="font-size: 12px">...Bir Çocuk ağlar...</span></strong></em></p><p></p><p style="text-align: right"><em><strong><span style="font-size: 12px">Bilmezlermiki emanettir bu Can onlara,</span></strong></em></p> <p style="text-align: right"><em><strong><span style="font-size: 12px">Barış varken anlamamki bu kavga niye,</span></strong></em></p> <p style="text-align: right"><em><strong><span style="font-size: 12px">Dostluk varken düşmanlık ne diye?</span></strong></em></p> <p style="text-align: right"><em><strong><span style="font-size: 12px">Sorum herkesin o emanet olan Yüreğine,</span></strong></em></p> <p style="text-align: right"><em><strong><span style="font-size: 12px">Söyleyin bu anlaşmamazlık niye?</span></strong></em></p> <p style="text-align: right"><em><strong><span style="font-size: 12px">…Her gülen yüzümün ardında ağlayan bir Çocuk var…</span></strong></em></p><p></p><p> </p><p style="text-align: right"><em><strong><span style="font-size: 12px">...Gülümsemeyi bekliyecek bu Yürek,</span></strong></em></p> <p style="text-align: right"><em><strong><span style="font-size: 12px">RABBiM herseyi gören hakkıyla karşılık verendir,</span></strong></em></p> <p style="text-align: right"><em><strong><span style="font-size: 12px">Ve kuluna,Muhammed ümmetine yardım edendir.</span></strong></em></p> <p style="text-align: right"><em><strong><span style="font-size: 12px">Bizlerede yardım eyle ALLAH'IM yardım eyle...</span></strong></em></p> <p style="text-align: right"><em><strong><span style="font-size: 12px">AMİN</span></strong></em></p><p></p><p> </p><p> </p><p style="text-align: right"><span style="color: #757575"><span style="font-size: 12px">KaLemin Gözyaşı </span></span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="bardak, post: 136387, member: 1298"] [FONT=Times New Roman][SIZE=5][B]diLim kısır oLdu.. Söz bitti.. Ve susuyorum.. Hemde Avazımın çıktığı kadar susuyorum...[/B][/SIZE][/FONT] [RIGHT][B][I][SIZE=3]Bir cocuk ağlar içimde![/SIZE][/I][/B][/RIGHT] [RIGHT][I][B][SIZE=3]Kolu kanadı kırılmış,[/SIZE][/B][/I] [I][B][SIZE=3]Yüreğinde umutları yaralanmış,[/SIZE][/B][/I] [I][B][SIZE=3]Hayalindeki Resim kana boyanmış,[/SIZE][/B][/I] [I][B][SIZE=3]Hayalleri hayal kırıklığına uğramış.[/SIZE][/B][/I] [I][B][SIZE=3]…Bir Çocuk ağlar…[/SIZE][/B][/I][/RIGHT] [RIGHT][I][B][SIZE=3]Anlamışki bu Dünya Yalan,peki insanlar niye yaman?[/SIZE][/B][/I] [I][B][SIZE=3]Yoksa geldimi ahir zaman?[/SIZE][/B][/I] [I][B][SIZE=3]Bir el uzatırsın,kolun alırlar,[/SIZE][/B][/I] [I][B][SIZE=3]Sevgi verir Sevgi beklersin,Canın alırlar.[/SIZE][/B][/I] [I][B][SIZE=3]...Bir Çocuk ağlar...[/SIZE][/B][/I][/RIGHT] [RIGHT][I][B][SIZE=3]Söyleyin ne zaman diner acısı,[/SIZE][/B][/I] [I][B][SIZE=3]ne zaman gözyaşı tebessüme döner?[/SIZE][/B][/I] [I][B][SIZE=3]Gül yerine artık mayın döşeniyor Topraklara,[/SIZE][/B][/I] [I][B][SIZE=3]Kıyıyorlar RABBiM'iN verdiği Cana.[/SIZE][/B][/I] [I][B][SIZE=3]...Bir Çocuk ağlar...[/SIZE][/B][/I][/RIGHT] [RIGHT][I][B][SIZE=3]Bilmezlermiki emanettir bu Can onlara,[/SIZE][/B][/I] [I][B][SIZE=3]Barış varken anlamamki bu kavga niye,[/SIZE][/B][/I] [I][B][SIZE=3]Dostluk varken düşmanlık ne diye?[/SIZE][/B][/I] [I][B][SIZE=3]Sorum herkesin o emanet olan Yüreğine,[/SIZE][/B][/I] [I][B][SIZE=3]Söyleyin bu anlaşmamazlık niye?[/SIZE][/B][/I] [I][B][SIZE=3]…Her gülen yüzümün ardında ağlayan bir Çocuk var…[/SIZE][/B][/I][/RIGHT] [RIGHT][I][B][SIZE=3]...Gülümsemeyi bekliyecek bu Yürek,[/SIZE][/B][/I] [I][B][SIZE=3]RABBiM herseyi gören hakkıyla karşılık verendir,[/SIZE][/B][/I] [I][B][SIZE=3]Ve kuluna,Muhammed ümmetine yardım edendir.[/SIZE][/B][/I] [I][B][SIZE=3]Bizlerede yardım eyle ALLAH'IM yardım eyle...[/SIZE][/B][/I] [I][B][SIZE=3]AMİN[/SIZE][/B][/I][/RIGHT] [RIGHT][COLOR=#757575][SIZE=3]KaLemin Gözyaşı [/SIZE][/COLOR][/RIGHT] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Kütüphane
Şiirler
Sus Çocuk
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…