Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Sizin Köşeniz
Susmayacağım!!!!!
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="teblið" data-source="post: 229168" data-attributes="member: 1011058"><p><span style="color: black"><em><strong>Esselamu aleykum değerli müslümanlar..... </strong></em></span></p><p><span style="color: black"><em><strong></strong></em></span></p><p><span style="color: black"><em><strong>Bundan bir kaç gün öncesiydi..Gecenin ilerleyen dakikaları ve ben elime islami bir dergi alarak sayfaları karıştırmaya başlamıştım..Ve bir anda gözüm bir mektuba ilişti..satırları okurken ruhumun nasıl daraldığını kalbime nasıl sancılar vurmaya başladığını hissettim...Ağlalamamak için kendimi zor tutuyordum.. </strong></em></span></p><p><span style="color: black"><em><strong></strong></em></span></p><p><span style="color: black"><em><strong>Yer Irak mekan zulmun arşı alayı titrerttiği yer kafirlerin zulum mekanı.. </strong></em></span></p><p><span style="color: black"><em><strong></strong></em></span></p><p><span style="color: black"><em><strong>Mazlumun adı AYŞE.. </strong></em></span></p><p><span style="color: black"><em><strong></strong></em></span></p><p><span style="color: black"><em><strong>Ve o namuslu ,iffetli Ayşe o ş....'lerin elinde defalarca kez tecavüze uğramıştı..ve tecavüzlerden ,zülumden sonra hücreye atılmıştı Ayşe..Yüreği bu ayıba dayanamıyordu mümüne Ayşe'nin ..ve hücre arkadaşına vasiyet mektup yazdırdıktan sonra kelime-i şehadet getirerek kafasını duvarlara vura ,vura intihar eder...arkadaşının tüm engellemelerine karşı gücü yetmez Ayşe'ye..Artık bu hayasız alemde yaşamak Ayşe'nin ruhuna ağır gelmekteydi..Ve her vuruşunda ihlas suresini okuyarak ruhunu teslim eder Azraile... </strong></em></span></p><p><span style="color: black"><em><strong></strong></em></span></p><p><span style="color: black"><em><strong>Kahroldum her satır okurken ..Ne kadar ağladım ve dua ettim Ayşe'ye hatırlamıyorum bile..ve o an insan olduğumdan utandım..kendim için el açıp dua etmeye utandım..bu kadar mazlum işkence görürken ben ne isteyebilirdim.. </strong></em></span></p><p><span style="color: black"><em><strong></strong></em></span></p><p><span style="color: black"><em><strong>"Onlar malları ve canlarıyla cihad ederler.."" </strong></em></span></p><p><span style="color: black"><em><strong></strong></em></span></p><p><span style="color: black"><em><strong>İşte bu ayetin beynimde yankılanmasıyla müslümanlığımı bir kez daha gözden geçirdim... </strong></em></span></p><p><span style="color: black"><em><strong></strong></em></span></p><p><span style="color: black"><em><strong>Yetmedimi suskunluğumuz ,korkaklığım ,sinmişliğimiz.. </strong></em></span></p><p><span style="color: black"><em><strong></strong></em></span></p><p><span style="color: black"><em><strong>Sisyonist katiller ve uluslar arası işbirlikçilerin zulmune susmayacağım.. </strong></em></span></p><p><span style="color: black"><em><strong></strong></em></span></p><p><span style="color: black"><em><strong>İşkence gören ayşeler adına firavunlara karşı susmayacağım... </strong></em></span></p><p><span style="color: black"><em><strong></strong></em></span></p><p><span style="color: black"><em><strong>Şehid edilmeden bir gün önce şeyh yasirin ( Ey Rabbim ümmetin sessizliğini ) sana şikayet ediyorum sözü kulaklarımda çınladıkça susmayacağım.. </strong></em></span></p><p><span style="color: black"><em><strong></strong></em></span></p><p><span style="color: black"><em><strong>Kurban edilen gözyaşlarımız ,idam edilen yarınlarımız için susmayacağım.. </strong></em></span></p><p><span style="color: black"><em><strong></strong></em></span></p><p><span style="color: black"><em><strong>Umutlarımızın ,hayallerimizi bizden çaldıkları için susmayacağım.. </strong></em></span></p><p><span style="color: black"><em><strong></strong></em></span></p><p><span style="color: black"><em><strong>çekilen baş örtüsü zulumleri için susmayacağım </strong></em></span></p><p><span style="color: black"><em><strong></strong></em></span></p><p><span style="color: black"><em><strong>Yarınlar adına çocuklarım ve çocuklarımız adına özgürlük adına nemrutlara karşı susmayacağım.. </strong></em></span></p><p><span style="color: black"><em><strong></strong></em></span></p><p><span style="color: black"><em><strong>Filistindeki şehid edilen o masum çocukların vasiyetlerini yerine getirmek adına susmayacağım.. </strong></em></span></p><p><span style="color: black"><em><strong></strong></em></span></p><p><span style="color: black"><em><strong>Yıkılan sevdalarımız adına ,kırılan düşerimiz adına ,bitirilen umutlarımız adına susmayacağım.. </strong></em></span></p><p><span style="color: black"><em><strong></strong></em></span></p><p><span style="color: black"><em><strong>Kan kokan islam coğrafyasında çekilen işkenceler adına susmayacağım... </strong></em></span></p><p><span style="color: black"><em><strong></strong></em></span></p><p><span style="color: black"><em><strong>Allah ve Resul'une verdiğimiz söz adına susmayacağım... </strong></em></span></p><p><span style="color: black"><em><strong></strong></em></span></p><p><span style="color: black"><em><strong>Ey şehadet taliplisi ey müslüman..Rabbin senden bekliyor..Hayatı bir şehadet mektebine çevirmek ,Hayatın her anında şahadeti bekleyebilmek ,arzulayabilmek. Hayatı şehidcesine ve şahitçesine geçirebilmek ,için susmayacağım... </strong></em></span></p><p><span style="color: black"><em><strong></strong></em></span></p><p><span style="color: black"><em><strong>Uykuya yatmış ruhlarımız şehadet mevsiminin sıcak ruzgarlarla uyandırmak ve canlandırmak için susmayacağım.. </strong></em></span></p><p><span style="color: black"><em><strong></strong></em></span></p><p><span style="color: black"><em><strong>Ey ehl-i küffar............ </strong></em></span></p><p><span style="color: black"><em><strong></strong></em></span></p><p><span style="color: black"><em><strong>Zannetmeyinki gücümüz bitti yorgunuz... </strong></em></span></p><p><span style="color: black"><em><strong></strong></em></span></p><p><span style="color: black"><em><strong>Zannetmeyinki suskunuz zülme... </strong></em></span></p><p><span style="color: black"><em><strong></strong></em></span></p><p><span style="color: black"><em><strong>Zaman bekliyoruz ,fırtınalar koparacak....... </strong></em></span></p><p><span style="color: black"><em><strong></strong></em></span></p><p><span style="color: black"><em><strong>Fırtına öncesi ,hep böyle durgunuz biz </strong></em></span></p><p><span style="color: black"><em><strong></strong></em></span></p><p><span style="color: black"><em><strong>Belki yeniden doğmayız amma.... </strong></em></span></p><p><span style="color: black"><em><strong></strong></em></span></p><p><span style="color: black"><em><strong>Her batan güneşle batmayız biz.... </strong></em></span></p><p><span style="color: black"><em><strong></strong></em></span></p><p><span style="color: black"><em><strong></strong></em></span></p><p><span style="color: black"><em><strong>HER DEVRİN BİR FİRAVUNU OLACAKTIR..AMA HER FIRAVUNU DEVİRECEK MUSA'LARDA OLCAKTIR BİİZNİLLAHİ... </strong></em></span></p><p><span style="color: black"><em><strong></strong></em></span></p><p><span style="color: black"><em><strong>EVET BİR GÜN ELBETT BENDE SUSACAĞIM </strong></em></span></p><p><span style="color: black"><em><strong></strong></em></span></p><p><span style="color: black"><em><strong>ODA SEKARETÜL MEVT ZAMANI SUSASACAK BU BEDEN.... </strong></em></span></p><p><span style="color: black"><em><strong></strong></em></span></p><p><span style="color: black"><em><strong>selamların en güzeli susmayacak olan ümmeti Muhammedin yolcularının üzerine olsun...Ahayir</strong></em></span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="teblið, post: 229168, member: 1011058"] [COLOR=black][I][B]Esselamu aleykum değerli müslümanlar..... Bundan bir kaç gün öncesiydi..Gecenin ilerleyen dakikaları ve ben elime islami bir dergi alarak sayfaları karıştırmaya başlamıştım..Ve bir anda gözüm bir mektuba ilişti..satırları okurken ruhumun nasıl daraldığını kalbime nasıl sancılar vurmaya başladığını hissettim...Ağlalamamak için kendimi zor tutuyordum.. Yer Irak mekan zulmun arşı alayı titrerttiği yer kafirlerin zulum mekanı.. Mazlumun adı AYŞE.. Ve o namuslu ,iffetli Ayşe o ş....'lerin elinde defalarca kez tecavüze uğramıştı..ve tecavüzlerden ,zülumden sonra hücreye atılmıştı Ayşe..Yüreği bu ayıba dayanamıyordu mümüne Ayşe'nin ..ve hücre arkadaşına vasiyet mektup yazdırdıktan sonra kelime-i şehadet getirerek kafasını duvarlara vura ,vura intihar eder...arkadaşının tüm engellemelerine karşı gücü yetmez Ayşe'ye..Artık bu hayasız alemde yaşamak Ayşe'nin ruhuna ağır gelmekteydi..Ve her vuruşunda ihlas suresini okuyarak ruhunu teslim eder Azraile... Kahroldum her satır okurken ..Ne kadar ağladım ve dua ettim Ayşe'ye hatırlamıyorum bile..ve o an insan olduğumdan utandım..kendim için el açıp dua etmeye utandım..bu kadar mazlum işkence görürken ben ne isteyebilirdim.. "Onlar malları ve canlarıyla cihad ederler.."" İşte bu ayetin beynimde yankılanmasıyla müslümanlığımı bir kez daha gözden geçirdim... Yetmedimi suskunluğumuz ,korkaklığım ,sinmişliğimiz.. Sisyonist katiller ve uluslar arası işbirlikçilerin zulmune susmayacağım.. İşkence gören ayşeler adına firavunlara karşı susmayacağım... Şehid edilmeden bir gün önce şeyh yasirin ( Ey Rabbim ümmetin sessizliğini ) sana şikayet ediyorum sözü kulaklarımda çınladıkça susmayacağım.. Kurban edilen gözyaşlarımız ,idam edilen yarınlarımız için susmayacağım.. Umutlarımızın ,hayallerimizi bizden çaldıkları için susmayacağım.. çekilen baş örtüsü zulumleri için susmayacağım Yarınlar adına çocuklarım ve çocuklarımız adına özgürlük adına nemrutlara karşı susmayacağım.. Filistindeki şehid edilen o masum çocukların vasiyetlerini yerine getirmek adına susmayacağım.. Yıkılan sevdalarımız adına ,kırılan düşerimiz adına ,bitirilen umutlarımız adına susmayacağım.. Kan kokan islam coğrafyasında çekilen işkenceler adına susmayacağım... Allah ve Resul'une verdiğimiz söz adına susmayacağım... Ey şehadet taliplisi ey müslüman..Rabbin senden bekliyor..Hayatı bir şehadet mektebine çevirmek ,Hayatın her anında şahadeti bekleyebilmek ,arzulayabilmek. Hayatı şehidcesine ve şahitçesine geçirebilmek ,için susmayacağım... Uykuya yatmış ruhlarımız şehadet mevsiminin sıcak ruzgarlarla uyandırmak ve canlandırmak için susmayacağım.. Ey ehl-i küffar............ Zannetmeyinki gücümüz bitti yorgunuz... Zannetmeyinki suskunuz zülme... Zaman bekliyoruz ,fırtınalar koparacak....... Fırtına öncesi ,hep böyle durgunuz biz Belki yeniden doğmayız amma.... Her batan güneşle batmayız biz.... HER DEVRİN BİR FİRAVUNU OLACAKTIR..AMA HER FIRAVUNU DEVİRECEK MUSA'LARDA OLCAKTIR BİİZNİLLAHİ... EVET BİR GÜN ELBETT BENDE SUSACAĞIM ODA SEKARETÜL MEVT ZAMANI SUSASACAK BU BEDEN.... selamların en güzeli susmayacak olan ümmeti Muhammedin yolcularının üzerine olsun...Ahayir[/B][/I][/COLOR] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Sizin Köşeniz
Susmayacağım!!!!!
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…