Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Kütüphane
Makale - Menkıbe ve Denemeler
Susu/Yorum
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="ABDULLAH4" data-source="post: 226416" data-attributes="member: 1004566"><p><strong><a href="http://feyes.blogcu.com/susu-yorum/8719264" target="_blank"><span style="color: #ad479c">Susu/Yorum</span></a></strong></p><p> </p><p> </p><p><span style="color: #222222"><span style="font-family: 'georgia'"><strong>Üzgünüm</strong>: Bu ülkede namazını işyerinde yasaklandığı için tuvalette, evinde ise ayıplandığı için banyoda kılmak zorunda kalan kardeşlerimiz var.</span></span></p><p> </p><p><span style="font-family: 'georgia'"><span style="color: #222222"><strong>Şükrediyorum</strong>: Aşağılık bağnazlığın böylesi en aşağılık biçimlerinin din adına değil de, dine karşı uygulandığı bir ülkede yaşıyorum.</span></span></p><p> </p><p><span style="font-family: 'georgia'"><span style="color: #222222"><strong>Seviniyorum</strong>: Ya tersi olsaydı... Zaten gönüllüce kılacağım namaza beni zorlasaydı o yobazlar? Seve seve örtünen genç lara başını kapatmalarını emretselerdi o "laiklik dini" zangoçları... İnsan onurunun biricik garantörü İslam da o zorbaların elinde bir "devrim" kırbacı olsaydı... Allah'ım sen muhafaza eyle...</span></span></p><p> </p><p><span style="font-family: 'georgia'"><span style="color: #222222"><strong>Utanıyorum</strong>: Bana yasak olmadığı/yasaklanamayacağı halde, ayıplanacak değil aksine alkışlanacağım halde namazıma nazlanarak giden benim gibileri de var. El bebek gül bebek nazlandığım namaza, nazlana nazlana, adeta ittire kaktıra gidiyorum ya... Ah!</span></span></p><p> </p><p><span style="font-family: 'georgia'"><span style="color: #222222"><strong>Mutluyum</strong>: Böylesi kahramanlar bizim aramızda, bu zamanda, bu topraklarda yaşıyor. Elif gibi dik, diri, duru ve doğru olarak yürüyorlar aramızda...</span></span></p><p> </p><p><span style="font-family: 'georgia'"><span style="color: #222222"><strong>Umutluyum</strong>: Kulluğun hakkını veren her insan, tüm insanlık adına bir ümittir, bütün insanlığın gaflet kışından sıyrılıp meyveye durabileceğini ilan etmek üzere namaza durur. Bu isimsiz kahramanların içinde sessizce yaşadıkları o "kehf", o mağara, zalimlerin hepsini gebertecek, zorbalıkların hepsinin üstesinden gelecek. Filizlenmeye durmuşsa tohum, taş da çatlayacak, toprak da yarılacak...</span></span></p><p> </p><p><span style="font-family: 'georgia'"><span style="color: #222222"><strong>Susuyorum</strong>: (...)</span></span></p><p> </p><p> </p><p><span style="font-family: 'geneva'"><span style="color: #000"><span style="font-family: 'geneva'">Senai Demirci</span></span></span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ABDULLAH4, post: 226416, member: 1004566"] [B][URL="http://feyes.blogcu.com/susu-yorum/8719264"][COLOR=#ad479c]Susu/Yorum[/COLOR][/URL][/B] [COLOR=#222222][FONT=georgia][B]Üzgünüm[/B]: Bu ülkede namazını işyerinde yasaklandığı için tuvalette, evinde ise ayıplandığı için banyoda kılmak zorunda kalan kardeşlerimiz var.[/FONT][/COLOR] [FONT=georgia][COLOR=#222222][B]Şükrediyorum[/B]: Aşağılık bağnazlığın böylesi en aşağılık biçimlerinin din adına değil de, dine karşı uygulandığı bir ülkede yaşıyorum.[/COLOR][/FONT] [FONT=georgia][COLOR=#222222][B]Seviniyorum[/B]: Ya tersi olsaydı... Zaten gönüllüce kılacağım namaza beni zorlasaydı o yobazlar? Seve seve örtünen genç lara başını kapatmalarını emretselerdi o "laiklik dini" zangoçları... İnsan onurunun biricik garantörü İslam da o zorbaların elinde bir "devrim" kırbacı olsaydı... Allah'ım sen muhafaza eyle...[/COLOR][/FONT] [FONT=georgia][COLOR=#222222][B]Utanıyorum[/B]: Bana yasak olmadığı/yasaklanamayacağı halde, ayıplanacak değil aksine alkışlanacağım halde namazıma nazlanarak giden benim gibileri de var. El bebek gül bebek nazlandığım namaza, nazlana nazlana, adeta ittire kaktıra gidiyorum ya... Ah![/COLOR][/FONT] [FONT=georgia][COLOR=#222222][B]Mutluyum[/B]: Böylesi kahramanlar bizim aramızda, bu zamanda, bu topraklarda yaşıyor. Elif gibi dik, diri, duru ve doğru olarak yürüyorlar aramızda...[/COLOR][/FONT] [FONT=georgia][COLOR=#222222][B]Umutluyum[/B]: Kulluğun hakkını veren her insan, tüm insanlık adına bir ümittir, bütün insanlığın gaflet kışından sıyrılıp meyveye durabileceğini ilan etmek üzere namaza durur. Bu isimsiz kahramanların içinde sessizce yaşadıkları o "kehf", o mağara, zalimlerin hepsini gebertecek, zorbalıkların hepsinin üstesinden gelecek. Filizlenmeye durmuşsa tohum, taş da çatlayacak, toprak da yarılacak...[/COLOR][/FONT] [FONT=georgia][COLOR=#222222][B]Susuyorum[/B]: (...)[/COLOR][/FONT] [FONT=geneva][COLOR=#000][FONT=geneva]Senai Demirci[/FONT][/COLOR][/FONT] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Kütüphane
Makale - Menkıbe ve Denemeler
Susu/Yorum
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…