Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Kütüphane
Şiirler
Susuyorum...(lili mektuplarından)
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="ebrar172" data-source="post: 134484" data-attributes="member: 157"><p><span style="font-family: 'Georgia'"><em>senden önce biteviye karaladığım ömrümün</em></span></p><p><span style="font-family: 'Georgia'"><em>hiç beyazsız karakaplı defterini</em></span></p><p><span style="font-family: 'Georgia'"><em>senden sonra sıkıca kavrayıp tam ortasından</em></span></p><p><span style="font-family: 'Georgia'"><em>ve düşünmeden gerisini, bölmüşlüğüm</em></span></p><p><span style="font-family: 'Georgia'"><em>son sayfasında adını bırakıp yalnızca</em></span></p><p><span style="font-family: 'Georgia'"><em>harf harf silmişliğime acıyla gülmüşlüğüm vardı</em></span></p><p><span style="font-family: 'Georgia'"><em>susuyorum!..</em></span></p><p> </p><p><span style="font-family: 'Georgia'"><em>nice /el kiri/yle dürülmüş tüm yüzlerimi yıkayıp gelmiştim</em></span></p><p><span style="font-family: 'Georgia'"><em>kursağımda kalmış hayatımın derisini ellerimle yüzmüşlüğüm</em></span></p><p><span style="font-family: 'Georgia'"><em>ve yüzüne tükürmüşlüğüm</em></span></p><p><span style="font-family: 'Georgia'"><em>yetmez gibi, kanırtıp en keskin dilimle</em></span></p><p><span style="font-family: 'Georgia'"><em>dilim dilim kazıyıp damarlarımı</em></span></p><p><span style="font-family: 'Georgia'"><em>kanımı içime kürümüşlüğüm de vardı</em></span></p><p><span style="font-family: 'Georgia'"><em>susuyorum!</em></span></p><p> </p><p><span style="font-family: 'Georgia'"><em>bir çiğnem söz için mahkûmluğum oldu nice ağızlara</em></span></p><p><span style="font-family: 'Georgia'"><em>tahammülü zor, pörsümüş şu kelime patla/t/malarından</em></span></p><p><span style="font-family: 'Georgia'"><em>en çürümüşlerini söküp dilleri arasından</em></span></p><p><span style="font-family: 'Georgia'"><em>sana dair anlamaları ayırıp destelemekten yoruldum</em></span></p><p><span style="font-family: 'Georgia'"><em>susuyorum!</em></span></p><p> </p><p><span style="font-family: 'Georgia'"><em>susuyorum, içinden /sen/ geçen güfteleri seçip</em></span></p><p><span style="font-family: 'Georgia'"><em>uçuşan notalardan majör sesler devşirip</em></span></p><p><span style="font-family: 'Georgia'"><em>ve kimselere duyuramadığım şu ağıraksak şarkıları</em></span></p><p><span style="font-family: 'Georgia'"><em>bestelemekten de usandım</em></span></p><p><span style="font-family: 'Georgia'"><em>susuyorum!</em></span></p><p> </p><p><span style="font-family: 'Georgia'"><em>susuyorum <strong>lili</strong>, yokluğuna katlanıp katran kahırlara</em></span></p><p><span style="font-family: 'Georgia'"><em>ne zorken çekmek ipini yaban kapıların</em></span></p><p><span style="font-family: 'Georgia'"><em>yavan eşiklerinde nice oyalanıp</em></span></p><p><span style="font-family: 'Georgia'"><em>sonra, eski bir liman şehrinden derin sulara açılan</em></span></p><p><span style="font-family: 'Georgia'"><em>bandırasız bir geminin bordasında sürüklenerek</em></span></p><p><span style="font-family: 'Georgia'"><em>senden bir ize rastlamanın beyhude umudunun</em></span></p><p><span style="font-family: 'Georgia'"><em>asılıp küreklerine</em></span></p><p><span style="font-family: 'Georgia'"><em>susuyorum!</em></span></p><p> </p><p><span style="font-family: 'Georgia'"><em>bilirsin, kan kusulup nasıl şerbet edildiğini</em></span></p><p><span style="font-family: 'Georgia'"><em>bilirsin, bilirim nasıl susulduğunu, duvar gibi</em></span></p><p><span style="font-family: 'Georgia'"><em>şu /git(me)!/lerinle düşmüştüm ya hayattan</em></span></p><p><span style="font-family: 'Georgia'"><em>senden kalan yalnızca sarındığım /adın/dı</em></span></p><p><span style="font-family: 'Georgia'"><em>/çekip alma, bari, o kalsın bırak!/ dediğim</em></span></p><p><span style="font-family: 'Georgia'"><em>içime bıraktığın şu /üşümüşlüğün/ün üstünü örtmelere de</em></span></p><p><span style="font-family: 'Georgia'"><em>susuyorum!</em></span></p><p> </p><p><span style="font-family: 'Georgia'"><em>su gibi akıyor zaman</em></span></p><p><span style="font-family: 'Georgia'"><em>yılları sel, şimdi, yolları hep /sen/ alıyor, susuyorum!</em></span></p><p><span style="font-family: 'Georgia'"><em>sis olup indikçe derin uçurumlarına içimin</em></span></p><p><span style="font-family: 'Georgia'"><em>bana bir patika olsun kalmıyor senden</em></span></p><p><span style="font-family: 'Georgia'"><em>diye de susuyorum..</em></span></p><p> </p><p><span style="font-family: 'Georgia'"><em>susuyorum, bilmişlikle alakası yok, şu /çok söylemiş/liğin</em></span></p><p><span style="font-family: 'Georgia'"><em>kaçak, geveze papağanı say, bir korsan masalının</em></span></p><p><span style="font-family: 'Georgia'"><em>bir yağma seferinde, vakt-i seher havalanıp</em></span></p><p><span style="font-family: 'Georgia'"><em>en ucuna uçmuş tehlikeli burçların..</em></span></p><p><span style="font-family: 'Georgia'"><em>şu buhar olmuşluğun/m/ bir susku içindi elbet</em></span></p><p><span style="font-family: 'Georgia'"><em>artık bunun için de susuyorum!</em></span></p><p> </p><p><span style="font-family: 'Georgia'"><em>susuyorum, sen gibi yok suvaracak</em></span></p><p><span style="font-family: 'Georgia'"><em>susuyorum <strong>lili</strong>, çok susuyorum!.</em></span></p><p></p><p></p><p></p><p></p><p><span style="font-family: 'Georgia'"><em>Siyahbuz....</em></span></p><p><span style="font-family: 'Georgia'"><em></em></span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ebrar172, post: 134484, member: 157"] [FONT=Georgia][I]senden önce biteviye karaladığım ömrümün hiç beyazsız karakaplı defterini senden sonra sıkıca kavrayıp tam ortasından ve düşünmeden gerisini, bölmüşlüğüm son sayfasında adını bırakıp yalnızca harf harf silmişliğime acıyla gülmüşlüğüm vardı susuyorum!..[/I][/FONT] [FONT=Georgia][I]nice /el kiri/yle dürülmüş tüm yüzlerimi yıkayıp gelmiştim kursağımda kalmış hayatımın derisini ellerimle yüzmüşlüğüm ve yüzüne tükürmüşlüğüm yetmez gibi, kanırtıp en keskin dilimle dilim dilim kazıyıp damarlarımı kanımı içime kürümüşlüğüm de vardı susuyorum![/I][/FONT] [FONT=Georgia][I]bir çiğnem söz için mahkûmluğum oldu nice ağızlara tahammülü zor, pörsümüş şu kelime patla/t/malarından en çürümüşlerini söküp dilleri arasından sana dair anlamaları ayırıp destelemekten yoruldum susuyorum![/I][/FONT] [FONT=Georgia][I]susuyorum, içinden /sen/ geçen güfteleri seçip uçuşan notalardan majör sesler devşirip ve kimselere duyuramadığım şu ağıraksak şarkıları bestelemekten de usandım susuyorum![/I][/FONT] [FONT=Georgia][I]susuyorum [B]lili[/B], yokluğuna katlanıp katran kahırlara ne zorken çekmek ipini yaban kapıların yavan eşiklerinde nice oyalanıp sonra, eski bir liman şehrinden derin sulara açılan bandırasız bir geminin bordasında sürüklenerek senden bir ize rastlamanın beyhude umudunun asılıp küreklerine susuyorum![/I][/FONT] [FONT=Georgia][I]bilirsin, kan kusulup nasıl şerbet edildiğini bilirsin, bilirim nasıl susulduğunu, duvar gibi şu /git(me)!/lerinle düşmüştüm ya hayattan senden kalan yalnızca sarındığım /adın/dı /çekip alma, bari, o kalsın bırak!/ dediğim içime bıraktığın şu /üşümüşlüğün/ün üstünü örtmelere de susuyorum![/I][/FONT] [FONT=Georgia][I]su gibi akıyor zaman yılları sel, şimdi, yolları hep /sen/ alıyor, susuyorum! sis olup indikçe derin uçurumlarına içimin bana bir patika olsun kalmıyor senden diye de susuyorum..[/I][/FONT] [FONT=Georgia][I]susuyorum, bilmişlikle alakası yok, şu /çok söylemiş/liğin kaçak, geveze papağanı say, bir korsan masalının bir yağma seferinde, vakt-i seher havalanıp en ucuna uçmuş tehlikeli burçların.. şu buhar olmuşluğun/m/ bir susku içindi elbet artık bunun için de susuyorum![/I][/FONT] [FONT=Georgia][I]susuyorum, sen gibi yok suvaracak susuyorum [B]lili[/B], çok susuyorum!.[/I][/FONT] [FONT=Georgia][I]Siyahbuz.... [/I][/FONT] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Kütüphane
Şiirler
Susuyorum...(lili mektuplarından)
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…