Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Kütüphane
Makale - Menkıbe ve Denemeler
Süz-Geç..!!
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="topraktoprak" data-source="post: 230171" data-attributes="member: 11795"><p style="margin-left: 20px"><span style="font-family: 'Arial Black'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: teal">Bir gün bir tanıdığı büyük filozofa rastladı ve dedi ki; 'Arkadaşınla ilgili ne duyduğumu biliyor musun?' </span></span></span></p> <p style="margin-left: 20px"></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Arial Black'"><span style="color: teal">'Bir dakika bekle' diye cevap verdi Sokrat. Bana birşey söylemeden önce senin küçük bir testten geçmeni istiyorum. Buna 'Üçlü Filtre Testi' deniyor. </span></span></span></p> <p style="margin-left: 20px"></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Arial Black'"><span style="color: teal">'Üçlü Filtre?' </span></span></span></p> <p style="margin-left: 20px"></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Arial Black'"><span style="color: teal">'Doğru,' diye devam etti Sokrat. Benimle arkadaşım hakkında konuşmaya başlamadan önce, bir süre durup ne söyleyeceğini filtre etmek, iyi bir fikir olabilir. </span></span></span></p> <p style="margin-left: 20px"></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Arial Black'"><span style="color: teal">Birinci filtre: 'Gerçek Filtresi' </span></span></span></p> <p style="margin-left: 20px"></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Arial Black'"><span style="color: teal">'Bana birazdan söyleyeceğin şeyin tam anlamıyla gerçek olduğundan emin misin?' </span></span></span></p> <p style="margin-left: 20px"></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Arial Black'"><span style="color: teal">'Hayır,' dedi adam 'Aslında bunu sadece duydum ve ... </span></span></span></p> <p style="margin-left: 20px"></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Arial Black'"><span style="color: teal">'Tamam,' dedi Sokrat </span></span></span></p> <p style="margin-left: 20px"></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Arial Black'"><span style="color: teal">'Öyleyse, sen bunun gerçekten doğru olup olmadığını bilmiyorsun. Şimdi ikinci filtreyi deneyelim,' </span></span></span></p> <p style="margin-left: 20px"></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Arial Black'"><span style="color: teal">'İyilik Filtresini' </span></span></span></p> <p style="margin-left: 20px"></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Arial Black'"><span style="color: teal">'Arkadaşım hakkında bana söylemek üzere olduğun şey iyi birşey mi?' </span></span></span></p> <p style="margin-left: 20px"></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Arial Black'"><span style="color: teal">'Hayır, tam tersi ...' </span></span></span></p> <p style="margin-left: 20px"></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Arial Black'"><span style="color: teal">'Öyleyse,' diye devam etti Sokrat, </span></span></span></p> <p style="margin-left: 20px"></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Arial Black'"><span style="color: teal">'Onun hakkında bana kötü bir şey söylemek istiyorsun ve bunun doğru olduğundan emin değilsin. Fakat yine de testi geçebilirsin, çünkü geriye bir filtre daha kaldı.' </span></span></span></p> <p style="margin-left: 20px"></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Arial Black'"><span style="color: teal">'İşe yararlılık filtresi' </span></span></span></p> <p style="margin-left: 20px"></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Arial Black'"><span style="color: teal">'Bana arkadaşım hakkında söyleyeceğin şey benim işime yarar mı?' </span></span></span></p> <p style="margin-left: 20px"></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Arial Black'"><span style="color: teal">'Hayır, gerçekten değil.' </span></span></span></p> <p style="margin-left: 20px"></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Arial Black'"><span style="color: teal">'İyi,' diye tamamladı Sokrat, </span></span></span></p> <p style="margin-left: 20px"></p> <p style="margin-left: 20px"><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Arial Black'"><span style="color: teal">'Eğer, bana söyleyeceğin şey doğru değilse, iyi değilse ve işe yarar, faydalı değilse bana niye söyleyesin ki?' </span></span></span></p> <p style="margin-left: 20px"></p> <p style="margin-left: 20px"></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="topraktoprak, post: 230171, member: 11795"] [INDENT][FONT=Arial Black][SIZE=3][COLOR=teal]Bir gün bir tanıdığı büyük filozofa rastladı ve dedi ki; 'Arkadaşınla ilgili ne duyduğumu biliyor musun?' [/COLOR][/SIZE][/FONT] [SIZE=3][FONT=Arial Black][COLOR=teal]'Bir dakika bekle' diye cevap verdi Sokrat. Bana birşey söylemeden önce senin küçük bir testten geçmeni istiyorum. Buna 'Üçlü Filtre Testi' deniyor. [/COLOR][/FONT][/SIZE] [SIZE=3][FONT=Arial Black][COLOR=teal]'Üçlü Filtre?' [/COLOR][/FONT][/SIZE] [SIZE=3][FONT=Arial Black][COLOR=teal]'Doğru,' diye devam etti Sokrat. Benimle arkadaşım hakkında konuşmaya başlamadan önce, bir süre durup ne söyleyeceğini filtre etmek, iyi bir fikir olabilir. [/COLOR][/FONT][/SIZE] [SIZE=3][FONT=Arial Black][COLOR=teal]Birinci filtre: 'Gerçek Filtresi' [/COLOR][/FONT][/SIZE] [SIZE=3][FONT=Arial Black][COLOR=teal]'Bana birazdan söyleyeceğin şeyin tam anlamıyla gerçek olduğundan emin misin?' [/COLOR][/FONT][/SIZE] [SIZE=3][FONT=Arial Black][COLOR=teal]'Hayır,' dedi adam 'Aslında bunu sadece duydum ve ... [/COLOR][/FONT][/SIZE] [SIZE=3][FONT=Arial Black][COLOR=teal]'Tamam,' dedi Sokrat [/COLOR][/FONT][/SIZE] [SIZE=3][FONT=Arial Black][COLOR=teal]'Öyleyse, sen bunun gerçekten doğru olup olmadığını bilmiyorsun. Şimdi ikinci filtreyi deneyelim,' [/COLOR][/FONT][/SIZE] [SIZE=3][FONT=Arial Black][COLOR=teal]'İyilik Filtresini' [/COLOR][/FONT][/SIZE] [SIZE=3][FONT=Arial Black][COLOR=teal]'Arkadaşım hakkında bana söylemek üzere olduğun şey iyi birşey mi?' [/COLOR][/FONT][/SIZE] [SIZE=3][FONT=Arial Black][COLOR=teal]'Hayır, tam tersi ...' [/COLOR][/FONT][/SIZE] [SIZE=3][FONT=Arial Black][COLOR=teal]'Öyleyse,' diye devam etti Sokrat, [/COLOR][/FONT][/SIZE] [SIZE=3][FONT=Arial Black][COLOR=teal]'Onun hakkında bana kötü bir şey söylemek istiyorsun ve bunun doğru olduğundan emin değilsin. Fakat yine de testi geçebilirsin, çünkü geriye bir filtre daha kaldı.' [/COLOR][/FONT][/SIZE] [SIZE=3][FONT=Arial Black][COLOR=teal]'İşe yararlılık filtresi' [/COLOR][/FONT][/SIZE] [SIZE=3][FONT=Arial Black][COLOR=teal]'Bana arkadaşım hakkında söyleyeceğin şey benim işime yarar mı?' [/COLOR][/FONT][/SIZE] [SIZE=3][FONT=Arial Black][COLOR=teal]'Hayır, gerçekten değil.' [/COLOR][/FONT][/SIZE] [SIZE=3][FONT=Arial Black][COLOR=teal]'İyi,' diye tamamladı Sokrat, [/COLOR][/FONT][/SIZE] [SIZE=3][FONT=Arial Black][COLOR=teal]'Eğer, bana söyleyeceğin şey doğru değilse, iyi değilse ve işe yarar, faydalı değilse bana niye söyleyesin ki?' [/COLOR][/FONT][/SIZE] [/INDENT] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Kütüphane
Makale - Menkıbe ve Denemeler
Süz-Geç..!!
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…