olmadı malesef...gidiyorum...
G guftepira Well-known member 17 Haz 2009 #2 biz olduralım inşallah kardeşim, umarım keyifle dinler vede izlersiniz .. [dm="Shaikh Mishary - taleal bedru aleyna"]x1ca15_shaikh-mishary-taleal-bedru-aleyna_music?hmz=74616272656c61746564[/dm] Şeh Mişari - Taleal Bedru Aleyna
biz olduralım inşallah kardeşim, umarım keyifle dinler vede izlersiniz .. [dm="Shaikh Mishary - taleal bedru aleyna"]x1ca15_shaikh-mishary-taleal-bedru-aleyna_music?hmz=74616272656c61746564[/dm] Şeh Mişari - Taleal Bedru Aleyna
VUSLAT Well-known member 18 Haz 2009 #3 guftepira' Alıntı: biz olduralım inşallah kardeşim, umarım keyifle dinler vede izlersiniz .. Şeh Mişari - Taleal Bedru Aleyna Genişletmek için tıkla ... Allah(c.c.) razı olsun kardeşim... imdadıma yetişmişsiniz...:045: malesef ben şu video ekleme işini hala yapamıyorum... değişik bir versiyon, ilk defa dinledim çok güzel olmuş ellerinize sağlık...
guftepira' Alıntı: biz olduralım inşallah kardeşim, umarım keyifle dinler vede izlersiniz .. Şeh Mişari - Taleal Bedru Aleyna Genişletmek için tıkla ... Allah(c.c.) razı olsun kardeşim... imdadıma yetişmişsiniz...:045: malesef ben şu video ekleme işini hala yapamıyorum... değişik bir versiyon, ilk defa dinledim çok güzel olmuş ellerinize sağlık...