Normal
Allah razı olsunDoğru cevaplamışsınız inş. Sadece bendeki kaynağa göre Yehova'nın değilde Ninova'nın peyganber ismi geçiyor Hz. Yunus (as).Bununda ehemmiyet arzettiğini düşünmüyorum...Selam ve dua ile... Not:Bu yazıyı düzeltme gereği duyuyorum, çünkü sizin tepkinizi bilemediğimden ötürü, konumunuzdan dolayı rencide olacağınızı düşündüğüm için ehemmiyeti yok dedim.Görünüyorki bu yanlışlığı kabul edebilecek olgunluğa sahipsiniz dolayısıyla belki zahiren sorunun cevabına nazaran ehemmiyeti yok gibi görünebilir fakat aşağıda da belirtildiği gibi vardır inş. demiş büyüklerimiz...
Allah razı olsun
Doğru cevaplamışsınız inş. Sadece bendeki kaynağa göre Yehova'nın değilde Ninova'nın peyganber ismi geçiyor Hz. Yunus (as).Bununda ehemmiyet arzettiğini düşünmüyorum...
Selam ve dua ile...
Not:
Bu yazıyı düzeltme gereği duyuyorum, çünkü sizin tepkinizi bilemediğimden ötürü, konumunuzdan dolayı rencide olacağınızı düşündüğüm için ehemmiyeti yok dedim.Görünüyorki bu yanlışlığı kabul edebilecek olgunluğa sahipsiniz dolayısıyla belki zahiren sorunun cevabına nazaran ehemmiyeti yok gibi görünebilir fakat aşağıda da belirtildiği gibi vardır inş. demiş büyüklerimiz...