Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Site Yönetimi ve Forum Duyuruları
Site Yönetiminden Size
İstek ve Şikayetleriniz
talha yada merih kardesler lutfen...
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="mihrimah" data-source="post: 35149" data-attributes="member: 656"><p>Bu gibi polemiklere ne gerek var, neden illa silin deniliyor bunu anlam1yorum....</p><p> </p><p>Buras1 hizmetin tabiri caizse farkl1 bir departmani...Simdi nefsani davranip fevri yaklasman1n bir anlam1 yokki, kimsenin görüsüne sayg1s1zl1k yap1lm1yor, baz1 konular kapat1ld1ysa bunun sebebi ortam1n gerilmesi, uhuvvet gibi bir tak1m kavramlar1n gözard1 edilmesidir..Buralar1 sadece bizler deil herkes okuyor neden baskalar1n1n eline yanl1s kozlar verelim, kald1 ki nefsimize (nize) yaz1lan hos olmayan atismalardan dolay1 kapanmad1 konu, sizler kaale al1nmadiginiz için degil, baz1 düsturlarimiz ikinci planda kald1g1ndan ve yazl1s sorgulamadan dolay1 yönetimin istisare karar1yla kapand1.</p><p>Simdi ben burdaysam yönetici konumundaysam buran1n bana ihtiyac1 yokki, benim buraya htiyac1m var. Gidip gitmemen beni alakadar eden bir durum...Ama hizmetin verdigi sevkat1 bu durumda farkl1 kullanmak hos olmuyor...Lütfen kimse üyeligimi silin falan gibi yaz1lar beyan etmesin çünkü taraf1m1zdan illa buyrun diye msn, mail veya bir tak1m özel iletisimlerinize davetiyeler gönderilmiyor, rahats1z edilmiyorsunuz...Ayr1ca ben moderatör isem Süper moderatöre sayg1m vard1r, süper moderatörün de admine ayr1 bir sayg1s1 vard1r bunlarla birlikte bizim tüm üyelere ayn1 oranda sayg1m1z vard1r çünkü Hizmetteki dusturumuz budur!!!!!</p><p>Sunu da belirteyim herkese her daim kap1m1z aç1k...</p><p><span style="color: red">Biz muhabbet fedayileriyiz husumete gerek yok!!!!</span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="mihrimah, post: 35149, member: 656"] Bu gibi polemiklere ne gerek var, neden illa silin deniliyor bunu anlam1yorum.... Buras1 hizmetin tabiri caizse farkl1 bir departmani...Simdi nefsani davranip fevri yaklasman1n bir anlam1 yokki, kimsenin görüsüne sayg1s1zl1k yap1lm1yor, baz1 konular kapat1ld1ysa bunun sebebi ortam1n gerilmesi, uhuvvet gibi bir tak1m kavramlar1n gözard1 edilmesidir..Buralar1 sadece bizler deil herkes okuyor neden baskalar1n1n eline yanl1s kozlar verelim, kald1 ki nefsimize (nize) yaz1lan hos olmayan atismalardan dolay1 kapanmad1 konu, sizler kaale al1nmadiginiz için degil, baz1 düsturlarimiz ikinci planda kald1g1ndan ve yazl1s sorgulamadan dolay1 yönetimin istisare karar1yla kapand1. Simdi ben burdaysam yönetici konumundaysam buran1n bana ihtiyac1 yokki, benim buraya htiyac1m var. Gidip gitmemen beni alakadar eden bir durum...Ama hizmetin verdigi sevkat1 bu durumda farkl1 kullanmak hos olmuyor...Lütfen kimse üyeligimi silin falan gibi yaz1lar beyan etmesin çünkü taraf1m1zdan illa buyrun diye msn, mail veya bir tak1m özel iletisimlerinize davetiyeler gönderilmiyor, rahats1z edilmiyorsunuz...Ayr1ca ben moderatör isem Süper moderatöre sayg1m vard1r, süper moderatörün de admine ayr1 bir sayg1s1 vard1r bunlarla birlikte bizim tüm üyelere ayn1 oranda sayg1m1z vard1r çünkü Hizmetteki dusturumuz budur!!!!! Sunu da belirteyim herkese her daim kap1m1z aç1k... [COLOR=red]Biz muhabbet fedayileriyiz husumete gerek yok!!!![/COLOR] [COLOR=red][/COLOR] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Site Yönetimi ve Forum Duyuruları
Site Yönetiminden Size
İstek ve Şikayetleriniz
talha yada merih kardesler lutfen...
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…