Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Kütüphane
Şiirler
Tamirci Çırağı.....
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Tarihci19" data-source="post: 69152"><p>gönlüme bir ateş düştü yanar ha yanar yanar</p><p>ümit gönlümün ekmeği kumar ha kumar kumar </p><p><span style="color: #ff0000">elleri ak yumuk yumuk ojeli tırnakları </span> </p><p><span style="color: #0000ff">nereleri gizlesin şu avcun nasırları...</span></p><p></p><p>otomobili tamire geldi dün bizim tamirhaneye </p><p>görür görmez vuruldum ben başladım sevmeye </p><p><span style="color: #ff0000">ayağında uzun etek dalga dalga saçları</span></p><p><span style="color: #0000ff">ustam seslendi uzaktan "oğlum al takımları"</span></p><p></p><p>bir romanda okumuştum buna benzer birşeyi</p><p>cildi parlak kağıt kaplı pahalı bir kitaptı</p><p>ne olmuş nasıl olmuşsa aşık olmuş bu genc kız </p><p>yine böyle bir durumda tamirci çırağına </p><p></p><p><strong><span style="color: #ff1dff">ustama dedim bu gun giymeyim tulumları </span></strong></p><p><strong><span style="color: #ff1dff">arkası puslu aynamda taradım saçlarımı</span></strong></p><p>gelecekti bu gun geri arabayı almaya </p><p>o romandaki hayali belki gercek yapmaya</p><p></p><p>durdu zaman durdu dunya girdi içeri kapıdan</p><p>durdu zaman durdu dunya girdi içeri kapıdan</p><p>öylece bakakaldım gözümü ayırmadan</p><p>öylece bakakaldım gözümü ayırmadan</p><p><strong><span style="color: #ff44ff">arabanın kapısını açtım, açtım girsin içeri</span></strong></p><p><strong><span style="color: #ff1dff">arabanın kapısını açtım açtım girsin içeri</span></strong></p><p></p><p><span style="color: #ff1300">kalktı hilal kaşları</span> sordu <strong>kim bu serseri</strong></p><p><span style="color: #ff0000">kalktı hilal kaşları</span> sordu <strong>kim bu serseri</strong></p><p>çekti gitti arabayla egsozuna boğuldum</p><p>gözümde tomurcuk yaşlar ağar ağar doğruldum </p><p></p><p><strong><span style="color: #ff0000">ustam geldi sırtıma vurdu "unut dedi romanları</span></strong></p><p><strong><span style="color: #ff0000">işçisin sen işçi kal giy dedi tulumları..."</span></strong></p><p></p><p></p><p></p><p><strong>Cem Karaca</strong></p><p></p><p></p><p>..</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Tarihci19, post: 69152"] gönlüme bir ateş düştü yanar ha yanar yanar ümit gönlümün ekmeği kumar ha kumar kumar [color=#ff0000]elleri ak yumuk yumuk ojeli tırnakları [/color] [color=#0000ff]nereleri gizlesin şu avcun nasırları...[/color] otomobili tamire geldi dün bizim tamirhaneye görür görmez vuruldum ben başladım sevmeye [color=#ff0000]ayağında uzun etek dalga dalga saçları[/color] [color=#0000ff]ustam seslendi uzaktan "oğlum al takımları"[/color] bir romanda okumuştum buna benzer birşeyi cildi parlak kağıt kaplı pahalı bir kitaptı ne olmuş nasıl olmuşsa aşık olmuş bu genc kız yine böyle bir durumda tamirci çırağına [b][color=#ff1dff]ustama dedim bu gun giymeyim tulumları arkası puslu aynamda taradım saçlarımı[/color][/b] gelecekti bu gun geri arabayı almaya o romandaki hayali belki gercek yapmaya durdu zaman durdu dunya girdi içeri kapıdan durdu zaman durdu dunya girdi içeri kapıdan öylece bakakaldım gözümü ayırmadan öylece bakakaldım gözümü ayırmadan [b][color=#ff44ff]arabanın kapısını açtım, açtım girsin içeri[/color] [color=#ff1dff]arabanın kapısını açtım açtım girsin içeri[/color][/b] [color=#ff1300]kalktı hilal kaşları[/color] sordu [b]kim bu serseri[/b] [color=#ff0000]kalktı hilal kaşları[/color] sordu [b]kim bu serseri[/b] çekti gitti arabayla egsozuna boğuldum gözümde tomurcuk yaşlar ağar ağar doğruldum [b][color=#ff0000]ustam geldi sırtıma vurdu "unut dedi romanları işçisin sen işçi kal giy dedi tulumları..."[/color][/b] [b]Cem Karaca[/b] .. [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Kütüphane
Şiirler
Tamirci Çırağı.....
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…