Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Genel ve Güncel Haberler
TARİHİ REFERANDUM!
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="zeyka" data-source="post: 66144" data-attributes="member: 3816"><p>Evet ya, yarın TC Devleti ve milleti için büyük bir gün. Büyük bir seçim. Ama 22 Temmuz da olan heyecan, bilgilendirme ve bilinçlendirme yok ne yazıkki...Ne yazıkki diyorum çünkü medyanın ilgisizliği birçok kimseninki gibi bilinçli. Medya patronlarının ideolojileriyle kanalların yönetildiği gerçeğini göz önüne alırsak bu ilgisizlik yine bizlere vatandaşlara, millete ve dahi demokrasimize zarardır. </p><p>Mesela YSK, temmuzdaki genel seçimlerde birçok kısa video hazırlatmıştı tvler için. Halkı nasıl oy kullanacakları yolunda bilgilendirme amaçlı. Defaetle döndü o kısa filmler kanallarda. Çok da etkili olduğunu düşünüyorum. Ancak ne hikmetse bu referandumda çok isteksiz (ertelensin teklifinde de bulunmuştu YSK başkanı) ilgisiz davranıyorlar. Genel bir durum bu. Oysa ki, bu halkoylamasının anlamının idrakına varabilenler durumun vahamiyetini de kavrıyorlar. </p><p>O yüzden arkadaşlar, çevremizdeki insanları, ailemizi, komşularımızı, arkadaşlarımızı yarınki referandumda oy vermesi için bilgilenldirmeli ve teşvik etmeliyiz. Olumlu veya olumsuz. Zira oy vermek ülkemizde hak olduğu kadar bir görevdir de. Hoş oy kullanmayanlar için para cezasından bahsediliyor ama, ülkemizi bilen yaşayan insanlar olarak bunun icraya konamayacağını biliyoruz. O yüzden iş başa düştü...</p><p>Saygılar</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="zeyka, post: 66144, member: 3816"] Evet ya, yarın TC Devleti ve milleti için büyük bir gün. Büyük bir seçim. Ama 22 Temmuz da olan heyecan, bilgilendirme ve bilinçlendirme yok ne yazıkki...Ne yazıkki diyorum çünkü medyanın ilgisizliği birçok kimseninki gibi bilinçli. Medya patronlarının ideolojileriyle kanalların yönetildiği gerçeğini göz önüne alırsak bu ilgisizlik yine bizlere vatandaşlara, millete ve dahi demokrasimize zarardır. Mesela YSK, temmuzdaki genel seçimlerde birçok kısa video hazırlatmıştı tvler için. Halkı nasıl oy kullanacakları yolunda bilgilendirme amaçlı. Defaetle döndü o kısa filmler kanallarda. Çok da etkili olduğunu düşünüyorum. Ancak ne hikmetse bu referandumda çok isteksiz (ertelensin teklifinde de bulunmuştu YSK başkanı) ilgisiz davranıyorlar. Genel bir durum bu. Oysa ki, bu halkoylamasının anlamının idrakına varabilenler durumun vahamiyetini de kavrıyorlar. O yüzden arkadaşlar, çevremizdeki insanları, ailemizi, komşularımızı, arkadaşlarımızı yarınki referandumda oy vermesi için bilgilenldirmeli ve teşvik etmeliyiz. Olumlu veya olumsuz. Zira oy vermek ülkemizde hak olduğu kadar bir görevdir de. Hoş oy kullanmayanlar için para cezasından bahsediliyor ama, ülkemizi bilen yaşayan insanlar olarak bunun icraya konamayacağını biliyoruz. O yüzden iş başa düştü... Saygılar [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Genel ve Güncel Haberler
TARİHİ REFERANDUM!
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…