Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Mizah ve Eğlence
Mizahi Sohbet
TEBRİK KARTLARI..sonuna kadar okuyun:):)
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Tarihci19" data-source="post: 62936"><p><strong>''''''''''''bu durumd a forwar d edeceg in bir mesaji tek kisiye gonder ebildi gin gibi, cok kisiye de gonder ebilir sin..'''''''''</strong></p><p><strong>sozum icin '''''' hah iste aynen oyle'''''' dedini z, sadece simdi belirt tigini z gibi """""cok kisiye de gonder ebilir sin""""""" kismin a degil, </strong></p><p><strong>tam kastin izin ne oldugu nu basta yanlis belirt tiniz, bende farkli yoruml adim.. . ve muhali f manada dedim. .</strong></p><p></p><p> </p><p><span style="color: #ff0000">""""""demiştim,, sizde açıklama yaptığınız mesajınızın <strong>sonunda;</strong></span></p><p></p><p>"""""cok kisiye de gonder ebilir sin""""""" demiştiniz, </p><p></p><p><span style="color: #ff0000"> ben de ona kasten dedimki:</span></p><p></p><p>""""""hah işte aynen öyle..""""" </p><p></p><p> bu mesajımdan anlaşılacağı üzere mesajınızın SONUNDA söylediğiniz kısım(cok kisiye de gonderebilirsin)için katıldığımı "aynen öyle" dediğimi biliyorsunuz.. </p><p></p><p></p><p><strong>"""""darilma Tarihci kardes im... sozluk soyle diyor:"""""""</strong></p><p><strong>derken yine konunu n sizinl e alakas i olmadi gini (kendi sozumu n nereye dayand igini anlata bilmem icin yazdig imi), ve bu yuzden alinma manizi istemi stim.. . yine yanlis anlasildim..</strong></p><p></p><p> sözlük şöyle diyor diyerek başlayan açıklamanız, konunun benle alakası olmadığını değil tam aksine şunu bildirir "benim dediğim doğru senin dediğin yanlış işte buyur bu da kaynağım sözlükte böyle yazıyor" ve bu küstahlığınızın üstünü örtmek içinde başına "darılma Tarihci kardeşim" yazmışsınız. siz yanlış anlaşılmadınız gayet iyi anlaşıldınız ve bu yazınızın üzerine birileride güldüler, ha bu benim zoruma gitmiş değil bir kelimenin manasını bilememiş olabilirim bu gayet normal, ama sizin yaptığınz küstahlık ve buna gülünmesi normal değil. </p><p> </p><p></p><p>"""""""kabali k telakk i edilec egini dusunm esem; "aynen bende aysima ... " diyece ktim, e demeyi m bari.. """"""""</p><p></p><p><strong>"""kismid a sirf muzipl ik olsun, aklima geldi ama demiyo rum cinsin den birsey di.. sakayd i sadece, bu kadar ciddiy e alacag inizi bilsem yazmaz dim... """"</strong></p><p></p><p> aklınıza kabalık edebiliyor olma ihtimalinin gelmesi, kabalık ediyor olduğunuzun bir emaresidir.. bu sakada olsa saka niyetlide olsa bunun kaba bir davranış olduğu gerceğini,kaba bir şaka olduğu gerceğini değiştirmiyor.. </p><p></p><p></p><p> <strong>""""""forumd a herkes in size karsi alttan alma politi kasi dikkat imi cekti. . hep sert cikisiyorsunuz"""""""</strong></p><p></p><p> kimsenin beli bana bağlı değil, kimsenin eli bana mahkum değil, siz benim 2000 küsür mesajımdan kaç yüz tanesini okudunuzda bu kanıya vardınız? son zamanlarda bir iki kardeşimize çıkıştığım yerler oldu siz de onlara denk gelmişsiniz ve aklınızda öyle bir portre çizilmiş.. biz Hz.Ömer gibi sert Hz.Osman gibi halim olmayı biliriz ancak bunlar yerine göredir, demekki o yazılar Hz.Ömer gibi olmayı gerektirmişler.. </p><p></p><p> <strong>"""""""Allah'in verdig i butun duygul ari yerind e kullan mak lazim. . musama ha ve hosgor u muslum anlari n birbir ine karsi takinm asi gereke n tavir, ofke ve sertli k de hak edenle re yonelt ilirse haklid ir...""""""""</strong> </p><p></p><p> Eğer ben özümden sert olsaydım, gerekli gereksiz sert çıkışlar yapan biri olsaydım şu cümlenize mukabil, "Sen kimsin ki bana Allah ın verdği duyguları nerde kullanacağımı öğretmeye kalkıyorsun? biz senin kadar müslümanların neyi nerde kulanacağını bilmiyormuyuz? bunları senden mi öğreneceğiz? neyin nerde kullanılırsa hak olup olmayacağını sen mi bize öğreteceksin, bu ne ukalalık haddini bil,, vs vs vs......... """"""""""" derdim ama aslen sert olmadığım ve sizin de bunları tavsiye mahiyetinde söylediğinizi bildiğim için ki Hz.Ebubekr kendisi yanlış yaptığında kendisini kılıclarıyla düzeltecek olanların varlığını duyunca şükretmişti.. bunları söylemiyorum. bu açıklamayı aslen sert olmadığımı sadece yerine göre sert bir uslub kullandığımı gösterebilmek için yaptım.. </p><p> 3-5 farklı konuda yazıları okuyup aklımızdaki kişiliği o yazılar üzerine bina etmeyelim, hakkım varsa helaldir..</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Tarihci19, post: 62936"] [b]''''''''''''bu durumd a forwar d edeceg in bir mesaji tek kisiye gonder ebildi gin gibi, cok kisiye de gonder ebilir sin..''''''''' sozum icin '''''' hah iste aynen oyle'''''' dedini z, sadece simdi belirt tigini z gibi """""cok kisiye de gonder ebilir sin""""""" kismin a degil, tam kastin izin ne oldugu nu basta yanlis belirt tiniz, bende farkli yoruml adim.. . ve muhali f manada dedim. .[/b] [color=#ff0000]""""""demiştim,, sizde açıklama yaptığınız mesajınızın [b]sonunda;[/b][/color] """""cok kisiye de gonder ebilir sin""""""" demiştiniz, [color=#ff0000] ben de ona kasten dedimki:[/color] """"""hah işte aynen öyle..""""" bu mesajımdan anlaşılacağı üzere mesajınızın SONUNDA söylediğiniz kısım(cok kisiye de gonderebilirsin)için katıldığımı "aynen öyle" dediğimi biliyorsunuz.. [b]"""""darilma Tarihci kardes im... sozluk soyle diyor:""""""" derken yine konunu n sizinl e alakas i olmadi gini (kendi sozumu n nereye dayand igini anlata bilmem icin yazdig imi), ve bu yuzden alinma manizi istemi stim.. . yine yanlis anlasildim..[/b] sözlük şöyle diyor diyerek başlayan açıklamanız, konunun benle alakası olmadığını değil tam aksine şunu bildirir "benim dediğim doğru senin dediğin yanlış işte buyur bu da kaynağım sözlükte böyle yazıyor" ve bu küstahlığınızın üstünü örtmek içinde başına "darılma Tarihci kardeşim" yazmışsınız. siz yanlış anlaşılmadınız gayet iyi anlaşıldınız ve bu yazınızın üzerine birileride güldüler, ha bu benim zoruma gitmiş değil bir kelimenin manasını bilememiş olabilirim bu gayet normal, ama sizin yaptığınz küstahlık ve buna gülünmesi normal değil. """""""kabali k telakk i edilec egini dusunm esem; "aynen bende aysima ... " diyece ktim, e demeyi m bari.. """""""" [b]"""kismid a sirf muzipl ik olsun, aklima geldi ama demiyo rum cinsin den birsey di.. sakayd i sadece, bu kadar ciddiy e alacag inizi bilsem yazmaz dim... """"[/b] aklınıza kabalık edebiliyor olma ihtimalinin gelmesi, kabalık ediyor olduğunuzun bir emaresidir.. bu sakada olsa saka niyetlide olsa bunun kaba bir davranış olduğu gerceğini,kaba bir şaka olduğu gerceğini değiştirmiyor.. [b]""""""forumd a herkes in size karsi alttan alma politi kasi dikkat imi cekti. . hep sert cikisiyorsunuz"""""""[/b] kimsenin beli bana bağlı değil, kimsenin eli bana mahkum değil, siz benim 2000 küsür mesajımdan kaç yüz tanesini okudunuzda bu kanıya vardınız? son zamanlarda bir iki kardeşimize çıkıştığım yerler oldu siz de onlara denk gelmişsiniz ve aklınızda öyle bir portre çizilmiş.. biz Hz.Ömer gibi sert Hz.Osman gibi halim olmayı biliriz ancak bunlar yerine göredir, demekki o yazılar Hz.Ömer gibi olmayı gerektirmişler.. [b]"""""""Allah'in verdig i butun duygul ari yerind e kullan mak lazim. . musama ha ve hosgor u muslum anlari n birbir ine karsi takinm asi gereke n tavir, ofke ve sertli k de hak edenle re yonelt ilirse haklid ir...""""""""[/b] Eğer ben özümden sert olsaydım, gerekli gereksiz sert çıkışlar yapan biri olsaydım şu cümlenize mukabil, "Sen kimsin ki bana Allah ın verdği duyguları nerde kullanacağımı öğretmeye kalkıyorsun? biz senin kadar müslümanların neyi nerde kulanacağını bilmiyormuyuz? bunları senden mi öğreneceğiz? neyin nerde kullanılırsa hak olup olmayacağını sen mi bize öğreteceksin, bu ne ukalalık haddini bil,, vs vs vs......... """"""""""" derdim ama aslen sert olmadığım ve sizin de bunları tavsiye mahiyetinde söylediğinizi bildiğim için ki Hz.Ebubekr kendisi yanlış yaptığında kendisini kılıclarıyla düzeltecek olanların varlığını duyunca şükretmişti.. bunları söylemiyorum. bu açıklamayı aslen sert olmadığımı sadece yerine göre sert bir uslub kullandığımı gösterebilmek için yaptım.. 3-5 farklı konuda yazıları okuyup aklımızdaki kişiliği o yazılar üzerine bina etmeyelim, hakkım varsa helaldir.. [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Mizah ve Eğlence
Mizahi Sohbet
TEBRİK KARTLARI..sonuna kadar okuyun:):)
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…