Tecrübeleriyle güldürürken düşündüren eski kabadayılardan Ali Tuncay abimiz

• Konbuyu başlatan Tarihci19
  • Başlangıç tarihi
T

Tarihci19

Misafir
Kardelşlerim vaktiniz varsa mutlaka bu videoyu izleyin.Ali Tuncay abi izmirin eski kabadayılardandır kendisininde anlattığı üzere 40 yaşına kadar yapmadığı menfi şey kalmamıştır fakat 40 yaşında Hocaefendi nin vaazına binbir hile ile götürülmüş ve iman a kavuşmuştur. Bu videoda başkalarıda aynı hataları yapmasın diye tecrübelerini anlatıyor abimizin uslubu biraz eski günlerinden şunuda belirteyimki sadece erkeklerin bulunduğu bir ortamda çekilmiş bir video başlarda sadece gırgır gidiyor ama ilerde İmam Rabbani ve Mevlana dan bahsediyor.. Şununda garantisini veriyorumki daha evvel bu abiyi izlemediyseniz daha evvel hiç bu kadar gülmemişsinizdir.. izleyin kopacaksınız:)

[GOOGLEVID]4656938118854942046#[/GOOGLEVID]

_________________________________________________tıklayınca açılıyormu biri bana sölesin inşallah ...

Garib

Talebe
tarihci ağabey allah razı olsun düşünmüşsün ama :embarrassed:yaf ben bu ağabeyden hic hoşlanmadım.ağzı cok küfürlü bu bir.ikincisi 40 yaşında hidayet olmuş adam 60 kusur yaşında o kadar yıl nurları okumuş hic nur edebi görmemişmi bu iki.hem batılı tasvir etmek batıldır bu üç bu kadarda abartarak anlatılmaz fıkraları felan hic hoşlanmadım :mad:

T

Tarihci19

Misafir
valla kardeş ilk kez böle bi tepki vern oldu galba hepsini izlemediniz .. 40 yıl çamurun içinde kalan biri 20 yıldaancak o kadar temizlenilir 40 yıl o hayatı yaşayanbirinin bir an sıyrılıp full mübarek biri olmasını bekleyemeyiz değilmi... biz almamız gereken ksmını alırız onunda dediği gibi biz dinlemesini bilirsek en aptaldan bile bişeylr öğreneblirz..

ebrar172

Talebe
Tecrübeleriyle güldürürken düşündüren eski kabadayılardan Ali Tuncay abimiz

çok önceden seyretmiştim ilk seyrettiğimdede çok gülmüştüm yadırganacak birşey yok bence olsa oraya çıkartıp dinlettirmezdi abiler zaten..ki cd si bende var çokta güzel....bazı insanlar gülerken de ögrenir unutmayalım...

Garib

Talebe
kusurum olursa hakkınızı helal edin ama napam ben takiye yapamam seviyorsam seviyorumdur sevmiyorsam sevmiyorumdur.hem agabey diyorki 20 yılda anca temizlenir benim ona bişi dediğim yokki üslübu cirkin sevmedim heralde risale cok okumamış abi. ;D
15 hafta risale okuyan asrın alimi olur yaf ben öle okudum hem hizmette hic bir ağabeyimi eleştirmek haddim değil.amaaaaaaa
merhum üstadım r.h.bile ona iltifat edenle görüşmemiş ağır gelmiş.demekki şahıslara değil hakikata bakmak gerek bu bir.şahsi kusurundan banane ala ala
hizmette eğer bir kusur gördüysem onu eleştiririm.değil bu abi ki tanımıyorum bin hüsrev feda olan varis ağabeylerim (hüsnü bayram,mustafa sungur gibi )onların dahi hizmette kusurunu görürsem söylerim ben risaleleri kendi malım biliyorum ona zarar verecek düşündüğüm herşeyi eleştiririm ;D ;D ;D :police:

Garib

Talebe
HayaLeT ' Alıntı:
takiye yapan kim ::) şahsım adına söyleyeyim Allah'tan başkasından korkmam ..
kendisi bu sözlerini okusa kimbilir belki çok kırılıp üzülecektir, gönül koyacaktır..
ben senin adına ondan binlerce kez özür diliyorum.. kapansın bu konu..
ağabey ben kimseye bişi demedim.bunları abi okursa iyi ya işte gögsündeki akrebi atar bu uslup nura yakışmıyor benim adımada özür dileme.ben arkasında durmayacağım hic bir şeyi söylemem arkasındayım.bu konu kapansın inş.herkeze selam ve dua ile

T

Tarihci19

Misafir
kardeşlerim ali abi onun gibi takılan insanlara yani şu anda namaz kılmayan oruç tutmayan içki içen zina eden hap kullanan insanlara çok guzel hitab ediyor. Mesela bu pis işlerin hepsini yapan birini alıp camiye göturmek çok zordur ama ali abiyi izletmek çok çok kolaydır ben kendim tecrube ettim, o esprilerin arasında İmam Rabbani den Mevlana dan bahsediyor düşünün bunu klasik hoca tarzı biri sölese o tip adamları oturtup izletebilirmyiz? yada kaçıncı dakkada sıkılıp giderler? ama ali abi onların uslubuyla anlatıyor hem gulduruyor hemde vermek istediğinide veriyor.. Tum kardeşlerime saygılarımla...

Nevzatt

Well-known member
hüsrev lütfen bak sen bilmeye bilirsin ama onu benimseyenlerde var hem kötü nediyorki kötü olan değil be canım bide iyi tarafına bak haylaz kardeşim benim :)

Garib

Talebe
Tarihci ' Alıntı:
kardeşlerim ali abi onun gibi takılan insanlara yani şu anda namaz kılmayan oruç tutmayan içki içen zina eden hap kullanan insanlara çok guzel hitab ediyor. Mesela bu pis işlerin hepsini yapan birini alıp camiye göturmek çok zordur ama ali abiyi izletmek çok çok kolaydır ben kendim tecrube ettim, o esprilerin arasında İmam Rabbani den Mevlana dan bahsediyor düşünün bunu klasik hoca tarzı biri sölese o tip adamları oturtup izletebilirmyiz? yada kaçıncı dakkada sıkılıp giderler? ama ali abi onların uslubuyla anlatıyor hem gulduruyor hemde vermek istediğinide veriyor.. Tum kardeşlerime saygılarımla...
Nevzatt ' Alıntı:
hüsrev lütfen bak sen bilmeye bilirsin ama onu benimseyenlerde var hem kötü nediyorki kötü olan değil be canım bide iyi tarafına bak haylaz kardeşim benim :)
ağabey ben abiye kötü demedim madem bu davada nasıl kötü derim.ben sevmedim dedim.konuşma tarzı nur hizmetinde yanlış .necmi abide böyle adamlar hizmet ediyor . artı biz kuyumcuyuz demi vitrinimizdeki mallar kıymetle pazarcı esnafı gibi bağırıp cağırıp satmaya calışmaya gerek yok mall belli ihtiyacı olan buyursun.siz hic kuyumcuların dükkana müşteri cekmek icin bağırdığını pazarcı gibi oyunlar yaptığını gördünüzmü yok

T

Tarihci19

Misafir
neyse kardeş oda senin görüşün ama İman a kuyumcu müşterisinin de pazarcı müşterisininde ihtiyacı var sizin gibi mümtaz abiler kuyumcu müşterilerine anlatırlar Ali abi gibileri de pazarcı halkına anlatırlar, onlara hitab ederler ..

Garib

Talebe
haşa bende bişi yok ama ben ağabeylerden bahsettim hakkını helal et tarihci ağabey ben seni kırmak istemedim.ama dediğin gibi görüşüm bu selam ve dua ile ellerinizden öperim.bana kızmayın emi :)))))))_________________________________________________
v0o_20060826_1_1156620765_zwhz.jpg

nevzat ağabeyin dedigi bibi az biraz haylazım galiba ağabeylerim bana kızmasın inş. :angel: