Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Video
Tecrübeleriyle güldürürken düşündüren eski kabadayılardan Ali Tuncay abimiz
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Tarihci19" data-source="post: 45269"><p>kardeşlerim ali abi onun gibi takılan insanlara yani şu anda namaz kılmayan oruç tutmayan içki içen zina eden hap kullanan insanlara çok guzel hitab ediyor. Mesela bu pis işlerin hepsini yapan birini alıp camiye göturmek çok zordur ama ali abiyi izletmek çok çok kolaydır ben kendim tecrube ettim, o esprilerin arasında İmam Rabbani den Mevlana dan bahsediyor düşünün bunu klasik hoca tarzı biri sölese o tip adamları oturtup izletebilirmyiz? yada kaçıncı dakkada sıkılıp giderler? ama ali abi onların uslubuyla anlatıyor hem gulduruyor hemde vermek istediğinide veriyor.. Tum kardeşlerime saygılarımla...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Tarihci19, post: 45269"] kardeşlerim ali abi onun gibi takılan insanlara yani şu anda namaz kılmayan oruç tutmayan içki içen zina eden hap kullanan insanlara çok guzel hitab ediyor. Mesela bu pis işlerin hepsini yapan birini alıp camiye göturmek çok zordur ama ali abiyi izletmek çok çok kolaydır ben kendim tecrube ettim, o esprilerin arasında İmam Rabbani den Mevlana dan bahsediyor düşünün bunu klasik hoca tarzı biri sölese o tip adamları oturtup izletebilirmyiz? yada kaçıncı dakkada sıkılıp giderler? ama ali abi onların uslubuyla anlatıyor hem gulduruyor hemde vermek istediğinide veriyor.. Tum kardeşlerime saygılarımla... [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Video
Tecrübeleriyle güldürürken düşündüren eski kabadayılardan Ali Tuncay abimiz
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…