Normal
Allah razı olsun FaKiR_ kardeş bu aralar meşgul olduğum bir konuya tevafuk etti. Birisi yakın olduğum birşey hakkında (hiç bilmeden, tanımadam, önyargı ile) sürekli yakın olduğum bu şeyin yanlış olduğundan bahsedip beni vazgeçirmeye çalışıyor. Bu kısmı ona okumak lazım. Bu arada konuma cevap yazıldığı için mesrur oldum :003::003::003: Kendi kusurlarını gören, kardeşlerininkini örten, kendi kabahatini büyük, din ve dava kardeşinin kabahatini küçük gören, hatta göremeyen müslümanlar, Allah ve Rasulullahın rahmet ve mağfiretine nail olan, yüksek ahlaklı, yüksek seciyeli müslümanlardır.Öyle fertlerden müteşekkil azlar çoktur, küçükler büyüktür, zayıflar kuvvetlidir. (Zübeyir GÜNDÜZALP- Nefis Muhasebesi)
Allah razı olsun FaKiR_ kardeş bu aralar meşgul olduğum bir konuya tevafuk etti. Birisi yakın olduğum birşey hakkında (hiç bilmeden, tanımadam, önyargı ile) sürekli yakın olduğum bu şeyin yanlış olduğundan bahsedip beni vazgeçirmeye çalışıyor. Bu kısmı ona okumak lazım. Bu arada konuma cevap yazıldığı için mesrur oldum :003::003::003:
Kendi kusurlarını gören, kardeşlerininkini örten, kendi kabahatini büyük, din ve dava kardeşinin kabahatini küçük gören, hatta göremeyen müslümanlar, Allah ve Rasulullahın rahmet ve mağfiretine nail olan, yüksek ahlaklı, yüksek seciyeli müslümanlardır.Öyle fertlerden müteşekkil azlar çoktur, küçükler büyüktür, zayıflar kuvvetlidir. (Zübeyir GÜNDÜZALP- Nefis Muhasebesi)