Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Mizah ve Eğlence
Mizahi Sohbet
tEhLiKe!!
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="nurunalanur" data-source="post: 110970" data-attributes="member: 6082"><p>Tehlikenin en farkında olan gazetenin telefonu çalar:</p><p></p><p>-Buyrun haber servisi.</p><p></p><p>-Aydınlık günler emekci kardeşim,gazetenizde çıkan haberler,malum partinin kapatılması için büyük bir kaynak oluşturuyor,bende sorumluluk sahibi, </p><p>tehlikenin farkında, çağdaş bir yurttaş olarak ihbarlarda bulunmak istiyorum.</p><p></p><p>-Çağdaş yaklaşımınızı alkışlıyor ve not alıyorum,buyrun.</p><p></p><p>-Her gün mahallede aralarında bas bas bağırarak gericilik propagandası yapan militanlar var.</p><p></p><p>-Yapma? Ne diye bağırıyorlar?</p><p></p><p>-Bıkmadan, usanmadan hep aynı slagon:eskici,eskici,eskici!</p><p></p><p>-Biraz abartı olmadaı mı beyefendi?</p><p></p><p>-Olur mu?Adamlar eskiye dönme niyetini anlatmak için açıkça'irtica irtica' diyemi bağıracak?</p><p></p><p>-Bu bana biraz zorlama gibi geldi,daha açık bir savınız varmı?</p><p></p><p>-Var!Belediyeler açıkça tüm şehri yeşillendirmeye çalışltıklarını ilan ediyor.</p><p></p><p>-Kötü mü bu?</p><p></p><p>-Tabii, bu söylemin altında yatan siyasi niyeti okuyamıyor musunuz?</p><p></p><p>-Olabilir am başka delil var mı?</p><p></p><p>-Belediyenin otobüs şoförleri hiç bir kadını elini sıkmıyor!</p><p></p><p>-Niye sıksınki her yolcunu elini şoför?Erkek elini sıkıyorlar mı pekii?</p><p></p><p>-yobazlığın derecesini anla,onlarıda sıkmıyorlar günah diye herhalde.</p><p></p><p>-Bundn bir şey çıkmaz, başka..?</p><p></p><p>-polisler içki içen çağdaş yurttaşlara baskı yapıp ceza uyguluyorlar.</p><p></p><p>-Nerede ve nasıl??</p><p></p><p>-Hemen hemen her akşam barların,lokantaların yolunun üzerinde çevirme yapıyorlar.</p><p></p><p>-Ne polisi bunlar?</p><p></p><p>-trafik polisi kardeşim hiçmi rastlamadın?</p><p></p><p>-Bunuda geç..başka?</p><p></p><p>-devlet dairelerinde,okullarda haremlik selamlık uygulaması yapıyorlar.</p><p></p><p>-tama işte bu süper,hangilerinde?</p><p></p><p>-Hepsinde!tüm tuvaletleri erkek-kadın diye ayırmış yobazlar.</p><p></p><p>-ohoo işmiz var seninle iyice şeyini çıkartmışsın ha!</p><p></p><p>-Çıkartırım kardeşim,gerekirse herşeyden delil çıkartırım,mevzu çağdaşlıksa gerisi teferruattır.</p><p></p><p>-Bak bir ihbar daha dinliyorum bu da boşsa kapatırım!</p><p></p><p>-Partiyimi?</p><p></p><p>-Hayır telefonu?..</p><p></p><p>-Tamam, iyi dinle ozaman; türban yasağı uygulamayan ünüversiteler var,türbanları hoş gören prof.lar var,yasak karşıtı gerici rektörler var.</p><p></p><p>-Of bomba haber,nerede şehir şehir,okul okul, isim ism söyle, dinliyorum.</p><p></p><p>-Londra,Nework,Boston,Paris,Berlin,Roma,moskova,tok yo,Stanford,Harvard,</p><p>Oksford,Yale daha sayayım mı kaç kişiler?</p><p></p><p>-Çaaaatt!</p><p></p><p>-Aloo,yoldaş,sesim geliyor mu?Cevap ver! Susma sustukca sıra sana gelecek!</p><p>Kapattı herhaldeya, hadi bakalım darısı malum partinin başına..</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="nurunalanur, post: 110970, member: 6082"] Tehlikenin en farkında olan gazetenin telefonu çalar: -Buyrun haber servisi. -Aydınlık günler emekci kardeşim,gazetenizde çıkan haberler,malum partinin kapatılması için büyük bir kaynak oluşturuyor,bende sorumluluk sahibi, tehlikenin farkında, çağdaş bir yurttaş olarak ihbarlarda bulunmak istiyorum. -Çağdaş yaklaşımınızı alkışlıyor ve not alıyorum,buyrun. -Her gün mahallede aralarında bas bas bağırarak gericilik propagandası yapan militanlar var. -Yapma? Ne diye bağırıyorlar? -Bıkmadan, usanmadan hep aynı slagon:eskici,eskici,eskici! -Biraz abartı olmadaı mı beyefendi? -Olur mu?Adamlar eskiye dönme niyetini anlatmak için açıkça'irtica irtica' diyemi bağıracak? -Bu bana biraz zorlama gibi geldi,daha açık bir savınız varmı? -Var!Belediyeler açıkça tüm şehri yeşillendirmeye çalışltıklarını ilan ediyor. -Kötü mü bu? -Tabii, bu söylemin altında yatan siyasi niyeti okuyamıyor musunuz? -Olabilir am başka delil var mı? -Belediyenin otobüs şoförleri hiç bir kadını elini sıkmıyor! -Niye sıksınki her yolcunu elini şoför?Erkek elini sıkıyorlar mı pekii? -yobazlığın derecesini anla,onlarıda sıkmıyorlar günah diye herhalde. -Bundn bir şey çıkmaz, başka..? -polisler içki içen çağdaş yurttaşlara baskı yapıp ceza uyguluyorlar. -Nerede ve nasıl?? -Hemen hemen her akşam barların,lokantaların yolunun üzerinde çevirme yapıyorlar. -Ne polisi bunlar? -trafik polisi kardeşim hiçmi rastlamadın? -Bunuda geç..başka? -devlet dairelerinde,okullarda haremlik selamlık uygulaması yapıyorlar. -tama işte bu süper,hangilerinde? -Hepsinde!tüm tuvaletleri erkek-kadın diye ayırmış yobazlar. -ohoo işmiz var seninle iyice şeyini çıkartmışsın ha! -Çıkartırım kardeşim,gerekirse herşeyden delil çıkartırım,mevzu çağdaşlıksa gerisi teferruattır. -Bak bir ihbar daha dinliyorum bu da boşsa kapatırım! -Partiyimi? -Hayır telefonu?.. -Tamam, iyi dinle ozaman; türban yasağı uygulamayan ünüversiteler var,türbanları hoş gören prof.lar var,yasak karşıtı gerici rektörler var. -Of bomba haber,nerede şehir şehir,okul okul, isim ism söyle, dinliyorum. -Londra,Nework,Boston,Paris,Berlin,Roma,moskova,tok yo,Stanford,Harvard, Oksford,Yale daha sayayım mı kaç kişiler? -Çaaaatt! -Aloo,yoldaş,sesim geliyor mu?Cevap ver! Susma sustukca sıra sana gelecek! Kapattı herhaldeya, hadi bakalım darısı malum partinin başına.. [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Mizah ve Eğlence
Mizahi Sohbet
tEhLiKe!!
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…