Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Kütüphane
Şiirler
Tek Hece
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Tarihci" data-source="post: 22342" data-attributes="member: 8"><p><span style="font-family: 'Monotype Corsiva'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: red"><strong>TEK HECE</strong></span></span></span></p><p> </p><p><span style="font-family: 'Monotype Corsiva'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: red"><strong>Var mı beni içinizde tanıyan? </strong></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Monotype Corsiva'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: red"><strong>Yaşanmadan çözülmeyen sır benim. </strong></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Monotype Corsiva'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: red"><strong>Kalmasa da şöhretimi duymayan, </strong></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Monotype Corsiva'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: red"><strong>Kimliğimi tarif etmek zor benim... </strong></span></span></span></p><p> </p><p><span style="font-family: 'Monotype Corsiva'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: red"><strong>Bülbül benim lisanımla ötüştü. </strong></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Monotype Corsiva'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: red"><strong>Bir gül için can evinden tutuştu. </strong></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Monotype Corsiva'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: red"><strong>Yüreğine Toroslar'dan çığ düştü. </strong></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Monotype Corsiva'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: red"><strong>Yangınımı söndürmedi kar benim... </strong></span></span></span></p><p> </p><p><span style="font-family: 'Monotype Corsiva'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: red"><strong>Niceler sultandı, kraldı, şahtı. </strong></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Monotype Corsiva'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: red"><strong>Benimle değişti talihi bahtı, </strong></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Monotype Corsiva'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: red"><strong>Yerle bir eylerim tac ile tahtı, </strong></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Monotype Corsiva'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: red"><strong>Akıl almaz hünerlerim var benim... </strong></span></span></span></p><p> </p><p><span style="font-family: 'Monotype Corsiva'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: red"><strong>Kamil iken cahil ettim alimi, </strong></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Monotype Corsiva'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: red"><strong>Vahşi iken yahşi ettim zalimi, </strong></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Monotype Corsiva'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: red"><strong>Yavuz iken zebun ettim Selim'i, </strong></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Monotype Corsiva'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: red"><strong>Her oyunu bozan gizli zor benim... </strong></span></span></span></p><p> </p><p><span style="font-family: 'Monotype Corsiva'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: red"><strong>Yeryüzünde ben ürettim veremi. </strong></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Monotype Corsiva'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: red"><strong>Lokman Hekim bulamadı çaremi. </strong></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Monotype Corsiva'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: red"><strong>Aslı icin kül eyledim Kerem'i. </strong></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Monotype Corsiva'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: red"><strong>İbrahim'in atıldığı kor benim... </strong></span></span></span></p><p> </p><p><span style="font-family: 'Monotype Corsiva'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: red"><strong>Sebep bazı Leyla, bazı Şirin'di. </strong></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Monotype Corsiva'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: red"><strong>Hatrım için yüce dağlar delindi. </strong></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Monotype Corsiva'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: red"><strong>Bilek gücüm Ferhat ile bilindi. </strong></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Monotype Corsiva'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: red"><strong>Kuvvet benim, kudret benim, fer benim... </strong></span></span></span></p><p> </p><p><span style="font-family: 'Monotype Corsiva'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: red"><strong>İlahimle Mevlana'yı döndürdüm. </strong></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Monotype Corsiva'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: red"><strong>Yunus'umla öfkeleri dindirdim. </strong></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Monotype Corsiva'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: red"><strong>Günahımla çok ocaklar söndürdüm. </strong></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Monotype Corsiva'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: red"><strong>Mevla'danım, hayır benim, şer benim... </strong></span></span></span></p><p> </p><p><span style="font-family: 'Monotype Corsiva'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: red"><strong>Kimsesizim hısmım da yok, hasmım da </strong></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Monotype Corsiva'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: red"><strong>Görünmezim cismim de yok, resmim de </strong></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Monotype Corsiva'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: red"><strong>Dil üzmezim, tek hece var ismimde </strong></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Monotype Corsiva'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: red"><strong>Barınağım gönül denen yer benim </strong></span></span></span></p><p> </p><p><span style="font-family: 'Monotype Corsiva'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: red"><strong>Benim için yaratıldı Muhammed </strong></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Monotype Corsiva'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: red"><strong>Benim için yağdırıldı o rahmet </strong></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Monotype Corsiva'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: red"><strong>Evliyanın sözündeki muhabbet </strong></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Monotype Corsiva'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: red"><strong>Embiyanın yüzündeki nur benim</strong></span></span></span></p><p> </p><p><span style="font-family: 'Monotype Corsiva'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: red"><strong>CEMAL SAFİ</strong></span></span></span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Tarihci, post: 22342, member: 8"] [FONT=Monotype Corsiva][SIZE=4][COLOR=red][B]TEK HECE[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Monotype Corsiva][SIZE=4][COLOR=red][B]Var mı beni içinizde tanıyan? [/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Monotype Corsiva][SIZE=4][COLOR=red][B]Yaşanmadan çözülmeyen sır benim. [/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Monotype Corsiva][SIZE=4][COLOR=red][B]Kalmasa da şöhretimi duymayan, [/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Monotype Corsiva][SIZE=4][COLOR=red][B]Kimliğimi tarif etmek zor benim... [/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Monotype Corsiva][SIZE=4][COLOR=red][B]Bülbül benim lisanımla ötüştü. [/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Monotype Corsiva][SIZE=4][COLOR=red][B]Bir gül için can evinden tutuştu. [/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Monotype Corsiva][SIZE=4][COLOR=red][B]Yüreğine Toroslar'dan çığ düştü. [/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Monotype Corsiva][SIZE=4][COLOR=red][B]Yangınımı söndürmedi kar benim... [/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Monotype Corsiva][SIZE=4][COLOR=red][B]Niceler sultandı, kraldı, şahtı. [/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Monotype Corsiva][SIZE=4][COLOR=red][B]Benimle değişti talihi bahtı, [/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Monotype Corsiva][SIZE=4][COLOR=red][B]Yerle bir eylerim tac ile tahtı, [/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Monotype Corsiva][SIZE=4][COLOR=red][B]Akıl almaz hünerlerim var benim... [/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Monotype Corsiva][SIZE=4][COLOR=red][B]Kamil iken cahil ettim alimi, [/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Monotype Corsiva][SIZE=4][COLOR=red][B]Vahşi iken yahşi ettim zalimi, [/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Monotype Corsiva][SIZE=4][COLOR=red][B]Yavuz iken zebun ettim Selim'i, [/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Monotype Corsiva][SIZE=4][COLOR=red][B]Her oyunu bozan gizli zor benim... [/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Monotype Corsiva][SIZE=4][COLOR=red][B]Yeryüzünde ben ürettim veremi. [/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Monotype Corsiva][SIZE=4][COLOR=red][B]Lokman Hekim bulamadı çaremi. [/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Monotype Corsiva][SIZE=4][COLOR=red][B]Aslı icin kül eyledim Kerem'i. [/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Monotype Corsiva][SIZE=4][COLOR=red][B]İbrahim'in atıldığı kor benim... [/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Monotype Corsiva][SIZE=4][COLOR=red][B]Sebep bazı Leyla, bazı Şirin'di. [/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Monotype Corsiva][SIZE=4][COLOR=red][B]Hatrım için yüce dağlar delindi. [/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Monotype Corsiva][SIZE=4][COLOR=red][B]Bilek gücüm Ferhat ile bilindi. [/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Monotype Corsiva][SIZE=4][COLOR=red][B]Kuvvet benim, kudret benim, fer benim... [/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Monotype Corsiva][SIZE=4][COLOR=red][B]İlahimle Mevlana'yı döndürdüm. [/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Monotype Corsiva][SIZE=4][COLOR=red][B]Yunus'umla öfkeleri dindirdim. [/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Monotype Corsiva][SIZE=4][COLOR=red][B]Günahımla çok ocaklar söndürdüm. [/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Monotype Corsiva][SIZE=4][COLOR=red][B]Mevla'danım, hayır benim, şer benim... [/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Monotype Corsiva][SIZE=4][COLOR=red][B]Kimsesizim hısmım da yok, hasmım da [/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Monotype Corsiva][SIZE=4][COLOR=red][B]Görünmezim cismim de yok, resmim de [/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Monotype Corsiva][SIZE=4][COLOR=red][B]Dil üzmezim, tek hece var ismimde [/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Monotype Corsiva][SIZE=4][COLOR=red][B]Barınağım gönül denen yer benim [/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Monotype Corsiva][SIZE=4][COLOR=red][B]Benim için yaratıldı Muhammed [/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Monotype Corsiva][SIZE=4][COLOR=red][B]Benim için yağdırıldı o rahmet [/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Monotype Corsiva][SIZE=4][COLOR=red][B]Evliyanın sözündeki muhabbet [/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Monotype Corsiva][SIZE=4][COLOR=red][B]Embiyanın yüzündeki nur benim[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Monotype Corsiva][SIZE=4][COLOR=red][B]CEMAL SAFİ[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Kütüphane
Şiirler
Tek Hece
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…