Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Mizah ve Eğlence
Serbest Kürsü
Telefon Faturası :)
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="bardak" data-source="post: 125369" data-attributes="member: 1298"><p><span style="color: red"><span style="font-family: 'comic sans ms'"><strong><span style="font-size: 15px"><em><span style="color: indigo">Ev telefonu faturası hayli yüksek gelince, ev halkı toplanmış;</span> </em></span></strong></span></span></p><p><span style="color: red"><em><strong><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'comic sans ms'"><span style="font-size: 18px"><span style="color: darkgreen">Baba:</span></span> ;Yahu bu korkunç bir fatura. Ben bu telefonu asla kullanmıyorum, hep çalıştığım </span></span></strong></em><span style="font-size: 15px"></span></span></p><p><span style="color: red"><span style="font-size: 15px"><em><strong><span style="font-family: 'comic sans ms'">şirketteki telefonu kullanıyorum; </span></strong></em></span></span></p><p> </p><p><em><strong><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'comic sans ms'"><span style="color: red"><span style="font-size: 18px"><span style="color: darkgreen">Anne:</span></span> ;Aynen ben de; Akşama kadar çalıştığım bankada elimin altında telefon ne yapayım </span></span></span></strong></em><span style="font-size: 15px"><span style="color: red"></span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: red"><em><strong><span style="font-family: 'comic sans ms'">bunu; </span></strong></em></span></span></p><p> <span style="font-size: 15px"><span style="color: red"></span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: red"><em><strong><span style="font-family: 'comic sans ms'"><span style="font-size: 18px"><span style="color: darkgreen">Oğlan;</span></span>Vallahi ben de şirketimin bana verdiği cep telefonu ile bütün görüşmelerimi </span></strong></em></span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: red"><em><strong><span style="font-family: 'comic sans ms'">yapıyorum; </span></strong></em></span></span></p><p> <span style="font-size: 15px"><span style="color: red"></span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: red"><em><strong><span style="font-family: 'comic sans ms'"><span style="font-size: 18px"><span style="color: darkgreen">Kız:</span></span> ;E benimde şirket hattım var. Ev telefonunu hiç kullanmam ki; </span></strong></em></span></span></p><p> <span style="font-size: 15px"><span style="color: red"></span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: red"><em><strong><span style="font-family: 'comic sans ms'">Herkes aniden evdeki hizmetçiye döner ve cevap arar gözle bakarlar; </span></strong></em></span></span></p><p> <span style="font-size: 15px"><span style="color: red"></span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: red"><em><strong><span style="font-family: 'comic sans ms'"><span style="font-size: 18px"><span style="color: darkgreen">Hizmetçi:</span></span> <span style="font-family: 'Impact'"><span style="font-size: 18px"><span style="color: lime">;Eee; Problem ne o zaman? Sanırım hepimiz iş telefonlarını </span></span></span></span></strong></em><span style="font-family: 'comic sans ms'"></span></span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: red"><span style="font-family: 'comic sans ms'"><em><strong><span style="font-size: 18px"><span style="font-family: 'comic sans ms'"><span style="color: lime">kullanıyoruz.:011::011:</span></span></span></strong></em></span></span></span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="bardak, post: 125369, member: 1298"] [COLOR=red][FONT=comic sans ms][B][SIZE=4][I][COLOR=indigo]Ev telefonu faturası hayli yüksek gelince, ev halkı toplanmış;[/COLOR] [/I][/SIZE][/B][/FONT] [I][B][SIZE=4][FONT=comic sans ms][SIZE=5][COLOR=darkgreen]Baba:[/COLOR][/SIZE] ;Yahu bu korkunç bir fatura. Ben bu telefonu asla kullanmıyorum, hep çalıştığım [/FONT][/SIZE][/B][/I][SIZE=4] [I][B][FONT=comic sans ms]şirketteki telefonu kullanıyorum; [/FONT][/B][/I][/SIZE][/COLOR] [I][B][SIZE=4][FONT=comic sans ms][COLOR=red][SIZE=5][COLOR=darkgreen]Anne:[/COLOR][/SIZE] ;Aynen ben de; Akşama kadar çalıştığım bankada elimin altında telefon ne yapayım [/COLOR][/FONT][/SIZE][/B][/I][SIZE=4][COLOR=red] [I][B][FONT=comic sans ms]bunu; [/FONT][/B][/I] [I][B][FONT=comic sans ms][SIZE=5][COLOR=darkgreen]Oğlan;[/COLOR][/SIZE]Vallahi ben de şirketimin bana verdiği cep telefonu ile bütün görüşmelerimi [/FONT][/B][/I] [I][B][FONT=comic sans ms]yapıyorum; [/FONT][/B][/I] [I][B][FONT=comic sans ms][SIZE=5][COLOR=darkgreen]Kız:[/COLOR][/SIZE] ;E benimde şirket hattım var. Ev telefonunu hiç kullanmam ki; [/FONT][/B][/I] [I][B][FONT=comic sans ms]Herkes aniden evdeki hizmetçiye döner ve cevap arar gözle bakarlar; [/FONT][/B][/I] [I][B][FONT=comic sans ms][SIZE=5][COLOR=darkgreen]Hizmetçi:[/COLOR][/SIZE] [FONT=Impact][SIZE=5][COLOR=lime];Eee; Problem ne o zaman? Sanırım hepimiz iş telefonlarını [/COLOR][/SIZE][/FONT][/FONT][/B][/I][FONT=comic sans ms] [I][B][SIZE=5][FONT=comic sans ms][COLOR=lime]kullanıyoruz.:011::011:[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B][/I][/FONT][/COLOR][/SIZE] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Mizah ve Eğlence
Serbest Kürsü
Telefon Faturası :)
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…