Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Kütüphane
Şiirler
Televizyon
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="yuxsel" data-source="post: 220909" data-attributes="member: 1007784"><p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 15px">TELEVİZYON NAME</span></span></p><p></p><p> </p><p> </p><p> </p><p> </p><p><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 15px">Hezeyan kusarım tonton</span></span></p><p><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 15px">Benim adım televizyon</span></span></p><p><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 15px">Çalışmaya veririm son</span></span></p><p><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 15px">Benim adım televizyon</span></span></p><p> </p><p><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 15px">Cami cemaati beş on</span></span></p><p><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 15px">Benimki bin kere milyon</span></span></p><p><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 15px">Dinli dinsiz laik mason</span></span></p><p><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 15px">Benim adım televizyon</span></span></p><p> </p><p><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 15px">Yatsı namazı kıldırmam</span></span></p><p><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 15px">Sabah namazına kaldırtmam</span></span></p><p><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 15px">Söylenenlere aldırmam</span></span></p><p><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 15px">Benim adım televizyon</span></span></p><p> </p><p><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 15px">Öldürücü bir arıyım</span></span></p><p><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 15px">Nefsin keskin bıçağıyım</span></span></p><p><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 15px">Kör şeytanın çırağıyım</span></span></p><p><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 15px">Benim adım televizyon</span></span></p><p> </p><p><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 15px">Rahmet değil lanetim</span></span></p><p><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 15px">Aslında ben bir alametim</span></span></p><p><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 15px">Vardır kasıtlı gayretim</span></span></p><p><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 15px">Benim adım televizyon</span></span></p><p> </p><p><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 15px">Geyik gibi boynuzum var</span></span></p><p><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 15px">Paylaşacak kozum var</span></span></p><p><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 15px">Namusunuzda gözüm var</span></span></p><p><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 15px">Benim adım televizyon</span></span></p><p> </p><p><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 15px">Namazlarda vesveseyim</span></span></p><p><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 15px">Ehli dünyaya neşeyim</span></span></p><p><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 15px">Sevincimden dört köşeyim</span></span></p><p><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 15px">Benim adım televizyon</span></span></p><p> </p><p><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 15px">Bana bakan gözler yandı</span></span></p><p><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 15px">Yalanıma herkes kandı</span></span></p><p><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 15px">Ne söylemişsem inandı</span></span></p><p><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 15px">Benim adım televizyon</span></span></p><p> </p><p><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 15px">Mana kayboldu tozumda</span></span></p><p><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 15px">Kalpler kayboldu tuzumda</span></span></p><p><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 15px">Dünya benim boynuzumda</span></span></p><p><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 15px">Benim adım televizyon</span></span></p><p> </p><p><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 15px">Ben var isem olmaz sohbet</span></span></p><p><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 15px">O semte uğramaz rahmet</span></span></p><p><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 15px">Kin ihtiras fitne dehşet</span></span></p><p><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 15px">Benim adım televizyon</span></span></p><p> </p><p><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 15px">Beni reddetti sofular</span></span></p><p><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 15px">Sonunda teslim oldular</span></span></p><p><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 15px">Karşı koyamaz oldular</span></span></p><p><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 15px">Benim adım televizyon</span></span></p><p> </p><p><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 15px">Işık değil aynayım</span></span></p><p><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 15px">Ben hep güçlüden yanayım</span></span></p><p><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 15px">Rolümü iyi oynarım</span></span></p><p><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 15px">Benim adım televizyon</span></span></p><p> </p><p><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 15px">Her yere akın ederim</span></span></p><p><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 15px">Uzağı yakın ederim</span></span></p><p><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 15px">Sade bana bakın derim</span></span></p><p><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 15px">Benim adım televizyon</span></span></p><p> </p><p><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 15px">Herkes bir bahane bulur</span></span></p><p><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 15px">Kurtlar vadisine doğrulur</span></span></p><p><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 15px">Nifak mayamla yoğrulur</span></span></p><p><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 15px">Benim adım televizyon</span></span></p><p> </p><p><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 15px">Dalma uzağımdır Allah’tan</span></span></p><p><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 15px">Kumandayım uzaktan</span></span></p><p><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 15px">Bakan kurtulmaz tuzaktan</span></span></p><p><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 15px">Benim adım televizyon</span></span></p><p> </p><p><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 15px">Ben deccalin düdüğüyüm</span></span></p><p><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 15px">Batının zübüğüyüm</span></span></p><p><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 15px">Şeytanın en büyüyüğüm</span></span></p><p><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 15px">Benim adım televizyon</span></span></p><p> </p><p><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 15px">Kim aldı yılbaşında hindi</span></span></p><p><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 15px">Bütün günahlar boynuna bindi</span></span></p><p><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 15px">Gayya kuyusuna indi</span></span></p><p><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 15px">Bilmem bu adam kimdi?</span></span></p><p> </p><p><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 15px">Dünya bir denizdir vücud bir gemi</span></span></p><p><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 15px">Akıldır yelkeni fikirdir dümeni</span></span></p><p><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 15px">Televizyon bakmada </span></span></p><p><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 15px">Frenle de göreyim seni</span></span></p><p></p><p><span style="font-family: 'Times New Roman'"><span style="font-size: 15px">Bu şiiri yazandan Allah razı olsun. Bana da başka bir yolla geldi. Güzel mesajlarından dolayı sizinle paylaşmak istedim. yuxsel</span></span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="yuxsel, post: 220909, member: 1007784"] [CENTER][FONT=Times New Roman][SIZE=4]TELEVİZYON NAME[/SIZE][/FONT][/CENTER] [FONT=Times New Roman][SIZE=4]Hezeyan kusarım tonton[/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=4]Benim adım televizyon[/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=4]Çalışmaya veririm son[/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=4]Benim adım televizyon[/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=4]Cami cemaati beş on[/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=4]Benimki bin kere milyon[/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=4]Dinli dinsiz laik mason[/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=4]Benim adım televizyon[/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=4]Yatsı namazı kıldırmam[/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=4]Sabah namazına kaldırtmam[/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=4]Söylenenlere aldırmam[/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=4]Benim adım televizyon[/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=4]Öldürücü bir arıyım[/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=4]Nefsin keskin bıçağıyım[/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=4]Kör şeytanın çırağıyım[/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=4]Benim adım televizyon[/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=4]Rahmet değil lanetim[/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=4]Aslında ben bir alametim[/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=4]Vardır kasıtlı gayretim[/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=4]Benim adım televizyon[/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=4]Geyik gibi boynuzum var[/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=4]Paylaşacak kozum var[/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=4]Namusunuzda gözüm var[/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=4]Benim adım televizyon[/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=4]Namazlarda vesveseyim[/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=4]Ehli dünyaya neşeyim[/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=4]Sevincimden dört köşeyim[/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=4]Benim adım televizyon[/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=4]Bana bakan gözler yandı[/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=4]Yalanıma herkes kandı[/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=4]Ne söylemişsem inandı[/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=4]Benim adım televizyon[/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=4]Mana kayboldu tozumda[/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=4]Kalpler kayboldu tuzumda[/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=4]Dünya benim boynuzumda[/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=4]Benim adım televizyon[/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=4]Ben var isem olmaz sohbet[/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=4]O semte uğramaz rahmet[/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=4]Kin ihtiras fitne dehşet[/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=4]Benim adım televizyon[/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=4]Beni reddetti sofular[/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=4]Sonunda teslim oldular[/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=4]Karşı koyamaz oldular[/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=4]Benim adım televizyon[/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=4]Işık değil aynayım[/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=4]Ben hep güçlüden yanayım[/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=4]Rolümü iyi oynarım[/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=4]Benim adım televizyon[/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=4]Her yere akın ederim[/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=4]Uzağı yakın ederim[/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=4]Sade bana bakın derim[/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=4]Benim adım televizyon[/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=4]Herkes bir bahane bulur[/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=4]Kurtlar vadisine doğrulur[/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=4]Nifak mayamla yoğrulur[/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=4]Benim adım televizyon[/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=4]Dalma uzağımdır Allah’tan[/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=4]Kumandayım uzaktan[/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=4]Bakan kurtulmaz tuzaktan[/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=4]Benim adım televizyon[/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=4]Ben deccalin düdüğüyüm[/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=4]Batının zübüğüyüm[/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=4]Şeytanın en büyüyüğüm[/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=4]Benim adım televizyon[/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=4]Kim aldı yılbaşında hindi[/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=4]Bütün günahlar boynuna bindi[/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=4]Gayya kuyusuna indi[/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=4]Bilmem bu adam kimdi?[/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=4]Dünya bir denizdir vücud bir gemi[/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=4]Akıldır yelkeni fikirdir dümeni[/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=4]Televizyon bakmada [/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=4]Frenle de göreyim seni[/SIZE][/FONT] [FONT=Times New Roman][SIZE=4]Bu şiiri yazandan Allah razı olsun. Bana da başka bir yolla geldi. Güzel mesajlarından dolayı sizinle paylaşmak istedim. yuxsel[/SIZE][/FONT] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Kütüphane
Şiirler
Televizyon
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…