Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Kütüphane
Şiirler
Televizyon
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="þifaa" data-source="post: 238793" data-attributes="member: 1006816"><p><strong>Benim adım televizyon</strong></p><p></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 10px"><span style="color: red"><strong>Cami cemaati beş on</strong></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 10px"><span style="color: red"><strong>Benimki binlerce milyon</strong></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 10px"><span style="color: red"><strong>Dindar, dinsiz, laik, mason</strong></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 10px"><span style="color: red"><strong>Benim adım televizyon</strong></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 10px"><span style="color: red"><strong></strong></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 10px"><span style="color: red"><strong>Yatsı namazını kıldırmam</strong></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 10px"><span style="color: red"><strong>Sabah namazına kaldırmam</strong></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 10px"><span style="color: red"><strong>Kim nerede hic aldırmam</strong></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 10px"><span style="color: red"><strong>Benim adım televizyon</strong></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 10px"><span style="color: red"><strong></strong></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 10px"><span style="color: red"><strong>Kolayca evlere girerim</strong></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 10px"><span style="color: red"><strong>Ev sahibinede söverim</strong></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 10px"><span style="color: red"><strong>Gafilleri pek severim</strong></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 10px"><span style="color: red"><strong>Benim adım televizyon</strong></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 10px"><span style="color: red"><strong></strong></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 10px"><span style="color: red"><strong>Amerika evinizde</strong></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 10px"><span style="color: red"><strong>Gorbaçov bu akşam sizde</strong></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 10px"><span style="color: red"><strong>Bir gemi batmış denizde</strong></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 10px"><span style="color: red"><strong>Benim adım televizyon</strong></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 10px"><span style="color: red"><strong></strong></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 10px"><span style="color: red"><strong>Bana bakan gözler yandı</strong></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 10px"><span style="color: red"><strong>Yalanıma herkes kandı</strong></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 10px"><span style="color: red"><strong>Ne söyledimse inandı</strong></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 10px"><span style="color: red"><strong>Benim adım televizyon</strong></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 10px"><span style="color: red"><strong></strong></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 10px"><span style="color: red"><strong>Yıktım utanma hissini</strong></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 10px"><span style="color: red"><strong>Yaptım her şeyin tersini</strong></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 10px"><span style="color: red"><strong>Bozdum İSLAM neslini</strong></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 10px"><span style="color: red"><strong>Benim adım televizyon</strong></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 10px"><span style="color: red"><strong></strong></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 10px"><span style="color: red"><strong>Ne rahmetim , ne lanetim</strong></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 10px"><span style="color: red"><strong>Aslında masum aletim</strong></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 10px"><span style="color: red"><strong>Yoktur kasıtlı gayretim</strong></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 10px"><span style="color: red"><strong>Benim adını televizyon</strong></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 10px"><span style="color: red"><strong></strong></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 10px"><span style="color: red"><strong>Ben deccalin güdüğüyüm</strong></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 10px"><span style="color: red"><strong>Sam amcanın düdüğüyüm</strong></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 10px"><span style="color: red"><strong>Şeytanların en büyüğüyüm</strong></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 10px"><span style="color: red"><strong>Benim adım televizyon</strong></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 10px"><span style="color: red"><strong></strong></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 10px"><span style="color: red"><strong>Bazıları çanak tuttu</strong></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 10px"><span style="color: red"><strong>Çanak tutan hapı yuttu</strong></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 10px"><span style="color: red"><strong>Ar'ı, namusu unuttu</strong></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 10px"><span style="color: red"><strong>Benim adım televizyon</strong></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 10px"><span style="color: red"><strong></strong></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 10px"><span style="color: red"><strong>Geyik gibi boynuzum var</strong></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 10px"><span style="color: red"><strong>Paylaşacak kozum var</strong></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 10px"><span style="color: red"><strong>Namusunuzda gözüm var</strong></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 10px"><span style="color: red"><strong>Benim adım televizyon</strong></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 10px"><span style="color: red"><strong></strong></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 10px"><span style="color: red"><strong>Ben var isem, olmaz sohbet</strong></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 10px"><span style="color: red"><strong>O semte uğramaz rahmet</strong></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 10px"><span style="color: red"><strong>Kin,ihtiras ve de şehvet</strong></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 10px"><span style="color: red"><strong>Benim adım televizyon</strong></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 10px"><span style="color: red"><strong></strong></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 10px"><span style="color: red"><strong>Ben her gün akın ederim</strong></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 10px"><span style="color: red"><strong>Uzağı yakın ederim</strong></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 10px"><span style="color: red"><strong>Sade bana bakın derim</strong></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 10px"><span style="color: red"><strong>Benim adım televizyon</strong></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 10px"><span style="color: red"><strong></strong></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 10px"><span style="color: red"><strong>Beni reddetti sofular</strong></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 10px"><span style="color: red"><strong>Sonunda teslim oldular</strong></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 10px"><span style="color: red"><strong>Karşı duramaz oldular</strong></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 10px"><span style="color: red"><strong>Benim adım televizyon</strong></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 10px"><span style="color: red"><strong></strong></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 10px"><span style="color: red"><strong>Işık değilim , aynayım</strong></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 10px"><span style="color: red"><strong>Ben , hep güçlüden yanayım</strong></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 10px"><span style="color: red"><strong>Bir rol verildi oynarım</strong></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 10px"><span style="color: red"><strong>Benim adım televizyon</strong></span></span></span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="þifaa, post: 238793, member: 1006816"] [b]Benim adım televizyon[/b] [FONT="Comic Sans MS"][SIZE="2"][COLOR="red"][B]Cami cemaati beş on Benimki binlerce milyon Dindar, dinsiz, laik, mason Benim adım televizyon Yatsı namazını kıldırmam Sabah namazına kaldırmam Kim nerede hic aldırmam Benim adım televizyon Kolayca evlere girerim Ev sahibinede söverim Gafilleri pek severim Benim adım televizyon Amerika evinizde Gorbaçov bu akşam sizde Bir gemi batmış denizde Benim adım televizyon Bana bakan gözler yandı Yalanıma herkes kandı Ne söyledimse inandı Benim adım televizyon Yıktım utanma hissini Yaptım her şeyin tersini Bozdum İSLAM neslini Benim adım televizyon Ne rahmetim , ne lanetim Aslında masum aletim Yoktur kasıtlı gayretim Benim adını televizyon Ben deccalin güdüğüyüm Sam amcanın düdüğüyüm Şeytanların en büyüğüyüm Benim adım televizyon Bazıları çanak tuttu Çanak tutan hapı yuttu Ar'ı, namusu unuttu Benim adım televizyon Geyik gibi boynuzum var Paylaşacak kozum var Namusunuzda gözüm var Benim adım televizyon Ben var isem, olmaz sohbet O semte uğramaz rahmet Kin,ihtiras ve de şehvet Benim adım televizyon Ben her gün akın ederim Uzağı yakın ederim Sade bana bakın derim Benim adım televizyon Beni reddetti sofular Sonunda teslim oldular Karşı duramaz oldular Benim adım televizyon Işık değilim , aynayım Ben , hep güçlüden yanayım Bir rol verildi oynarım Benim adım televizyon[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Kütüphane
Şiirler
Televizyon
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…