temel in bayram namazi...

SaYa

Well-known member
Cenaze Namazi - Bayram Namazi....

Birgun Temel'in abisi olur..Cenaze namazi kilinirken Temel namazi kilmaz bir kosede oturur. Bunu goren Dursun Temele:

Ula Temel sen niye cenaze namazi kilmaysun.der

Temel ise:-Ben cenaze namazi kilmayi bilmeyrum der.Aradan 2 hafta gercer..

Temelin kaynanasi olur..Cenaze namazinda cemaat Temeli en on safda gorur namaz sonunda

Dursun Temel'e:

Ula Temel sen hani cenaze namazi kimayi bilmeydun?

Temel ise soyle der:

Hacan bu cenaze namazi degildurki bayram namazidur!

istiðna

Active member
Sergerdan ' Alıntı:
Ha ha :) sizin oranın adeti olmasın istigna,degiştirip tüm fıkraları laz yapıyonuz dimi :p

HAYIR İNANIN LAZ FIKRALARI. HATIRIMA GELDIKCE YAZIYORUM İŞTE ACİZANE.. ;)
BAKIN MESELA YINE AKLIMA GELDI AMA BU BIZIM BURDA YASANMIS GERCEK BI HIKAYEYDIR.ABIMIN BI LAZ ARKADASI VAR, BUNLAR CUMAAYA GIDIYORLAR,CAMIDEN CIKARKEN YASLI BI DEDE DIYORKI LAZ UASAGA " EVLADIM SEN NIYE OYLE HIZLI NAMAZ KILIYORSUN" DIYE ABIMDE ATILMIS "O LAZDA ONDAN AMCA" DIYE,DEDE DE" HE BENDE MUSLUMAN SANDIYDIM ONU"
;D ;D ;D

illailayh

Active member
istiğna ' Alıntı:
HAYIR İNANIN LAZ FIKRALARI.HATIRIMA GELDIKCE YAZIYORUM İŞTE ACİZANE.. ;)
BAKIN MESELA YINE AKLIMA GELDI AMA BU BIZIM BURDA YASANMIS GERCEK BI HIKAYEYDIR.ABIMIN BI LAZ ARKADASI VAR,BUNLAR CUMAAYA GIDIYORLAR,CAMIDEN CIKARKEN YASLI BI DEDE DIYORKI LAZ UASAGA " EVLADIM SEN NIYE OYLE HIZLI NAMAZ KILIYORSUN" DIYE ABIMDE ATILMIS "O LAZDA ONDAN AMCA" DIYE,DEDE DE" HE BENDE MUSLUMAN SANDIYDIM ONU"
;D ;D ;D

aaaaaaaaaaaaa istigna bukadar da yüklenilmezki laz usaklarına:):) nerden buluosun bunları tübe tübee:):)

Sergerdan

Well-known member
istiğna ' Alıntı:
ya bizim memlekette laz cok olunca hıkayelerde cok oluyor,yazıcam abi döver dıye korkuyorum..
Bir solukluk olasan
Elin ayağın kırıla da yanahan uzana
Gezen dert karnına dolsun
O boydan yukarı çıkmayasan
Seni çor tuta
;D ;D

istiðna

Active member
Sergerdan ' Alıntı:
Bir solukluk olasan
Elin ayağın kırıla da yanahan uzana
Gezen dert karnına dolsun
O boydan yukarı çıkmayasan
Seni çor tuta
;D ;D

abi bi şey anlamadım ama Allah hakkıımda hayırlısını versin.
Şu Lazca isimlerin güzelliğine bakar mısınız: Şana, Tanura, Loya, İrden, Tenda, Tutaste, Gubaz , Evro, Teona
Burnu kemerli olmayan Laz yok mudur?
-Vardır elbette. Mesela, yeni doğan Laz bebekler
Lazların en belirgin özellikleri neler
-Dik başlı, gururlu, pratik zekalı, akıllı ve çalışkandırlar. hareketli, konuşkan, esprili ve çabuk düşünebilen hazırcevap insanlardır. Farklılığa çabuk adapte olurlar. Özgüvenleri yüksektir ve kendileriyle dalga geçerler... b]

peki Bu yüzden mi, başkaları hakkında değil de, hep Lazlar hakkında fıkralar üretiliyor? ;D ;D ;D