Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Mizah ve Eğlence
Serbest Kürsü
Ten kafesi..
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="kýzýl lale" data-source="post: 263361" data-attributes="member: 1016385"><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'arial black'"><span style="font-size: 15px"><strong><em><span style="color: #4f6228"><span style="font-family: 'Verdana'">TEN KAFESİ</span></span></em></strong></span></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'arial black'"><span style="font-size: 15px"><strong><em><span style="color: #4f6228"><span style="font-family: 'Verdana'">Hicrânlar tül tül ufkumda ağaran her sabah,</span></span></em></strong></span></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'arial black'"><span style="font-size: 15px"><strong><em><span style="color: #4f6228"><span style="font-family: 'Verdana'">Bilsem ki bir ben miyim düşünen, bir bilsem âh!</span></span></em></strong></span></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'arial black'"><span style="font-size: 15px"><strong><em><span style="color: #4f6228"><span style="font-family: 'Verdana'">Gurbet, yalnızlık, perde perde duygu ve elem,</span></span></em></strong></span></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'arial black'"><span style="font-size: 15px"><strong><em><span style="color: #4f6228"><span style="font-family: 'Verdana'">Gam yükünü taşıyan bir ben, bir de bu kalem..</span></span></em></strong></span></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'arial black'"><span style="font-size: 15px"><strong><em><span style="color: #4f6228"><span style="font-family: 'Verdana'">Ben söylerim o yazar, düşünürüm yaş döker;</span></span></em></strong></span></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'arial black'"><span style="font-size: 15px"><strong><em><span style="color: #4f6228"><span style="font-family: 'Verdana'">Bir upuzun yolculuk, ızdırâp sürer gider...</span></span></em></strong></span></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'arial black'"><span style="font-size: 15px"><strong><em><span style="color: #4f6228"><span style="font-family: 'Verdana'">Bir gün her şey biter, bitmeyen sadece hasret!</span></span></em></strong></span></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'arial black'"><span style="font-size: 15px"><strong><em><span style="color: #4f6228"><span style="font-family: 'Verdana'">Hicret içinde vuslat, vuslat içinde hicret:</span></span></em></strong></span></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'arial black'"><span style="font-size: 15px"><strong><em><span style="color: #4f6228"><span style="font-family: 'Verdana'">Arayıp bulamamak, bulup da erememek,</span></span></em></strong></span></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'arial black'"><span style="font-size: 15px"><strong><em><span style="color: #4f6228"><span style="font-family: 'Verdana'">Hergün bilmem kaç kere ölüp ölüp dirilmek...</span></span></em></strong></span></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'arial black'"><span style="font-size: 15px"><strong><em><span style="color: #4f6228"><span style="font-family: 'Verdana'">Düşünüyorum nerden geldiğimi, kimim ben?</span></span></em></strong></span></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'arial black'"><span style="font-size: 15px"><strong><em><span style="color: #4f6228"><span style="font-family: 'Verdana'">Bir şeyler arıyorum heryerde ve derinden;</span></span></em></strong></span></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'arial black'"><span style="font-size: 15px"><strong><em><span style="color: #4f6228"><span style="font-family: 'Verdana'">Kendisine “Sen” diyeceğim gönül hamûlem,</span></span></em></strong></span></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'arial black'"><span style="font-size: 15px"><strong><em><span style="color: #4f6228"><span style="font-family: 'Verdana'">Rûhum O’na titreyiş içinde eklem eklem...</span></span></em></strong></span></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'arial black'"><span style="font-size: 15px"><strong><em><span style="color: #4f6228"><span style="font-family: 'Verdana'">Duyduğum an, O’nun o rûh veren sesini,</span></span></em></strong></span></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'arial black'"><span style="font-size: 15px"><strong><em><span style="color: #4f6228"><span style="font-family: 'Verdana'">Aşıp gitmiş olacağım bu “ten” kafesini.</span></span></em></strong></span></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'arial black'"><span style="font-size: 15px"><strong><em><span style="color: #4f6228"><span style="font-family: 'Calibri'"> MFG</span></span></em></strong></span></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'arial black'"><span style="font-size: 15px"></span></span></span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="kýzýl lale, post: 263361, member: 1016385"] [SIZE=3][FONT=arial black][SIZE=4][B][I][COLOR=#4f6228][FONT=Verdana]TEN KAFESİ[/FONT][/COLOR][/I][/B][B][I][COLOR=#4f6228][/COLOR][/I][/B] [B][I][COLOR=#4f6228][FONT=Verdana]Hicrânlar tül tül ufkumda ağaran her sabah,[/FONT][/COLOR][/I][/B][B][I][COLOR=#4f6228][/COLOR][/I][/B] [B][I][COLOR=#4f6228][FONT=Verdana]Bilsem ki bir ben miyim düşünen, bir bilsem âh![/FONT][/COLOR][/I][/B][B][I][COLOR=#4f6228][/COLOR][/I][/B] [B][I][COLOR=#4f6228][FONT=Verdana]Gurbet, yalnızlık, perde perde duygu ve elem,[/FONT][/COLOR][/I][/B][B][I][COLOR=#4f6228][/COLOR][/I][/B] [B][I][COLOR=#4f6228][FONT=Verdana]Gam yükünü taşıyan bir ben, bir de bu kalem..[/FONT][/COLOR][/I][/B][B][I][COLOR=#4f6228][/COLOR][/I][/B] [B][I][COLOR=#4f6228][FONT=Verdana]Ben söylerim o yazar, düşünürüm yaş döker;[/FONT][/COLOR][/I][/B][B][I][COLOR=#4f6228][/COLOR][/I][/B] [B][I][COLOR=#4f6228][FONT=Verdana]Bir upuzun yolculuk, ızdırâp sürer gider...[/FONT][/COLOR][/I][/B][B][I][COLOR=#4f6228][/COLOR][/I][/B] [B][I][COLOR=#4f6228][FONT=Verdana]Bir gün her şey biter, bitmeyen sadece hasret![/FONT][/COLOR][/I][/B][B][I][COLOR=#4f6228][/COLOR][/I][/B] [B][I][COLOR=#4f6228][FONT=Verdana]Hicret içinde vuslat, vuslat içinde hicret:[/FONT][/COLOR][/I][/B][B][I][COLOR=#4f6228][/COLOR][/I][/B] [B][I][COLOR=#4f6228][FONT=Verdana]Arayıp bulamamak, bulup da erememek,[/FONT][/COLOR][/I][/B][B][I][COLOR=#4f6228][/COLOR][/I][/B] [B][I][COLOR=#4f6228][FONT=Verdana]Hergün bilmem kaç kere ölüp ölüp dirilmek...[/FONT][/COLOR][/I][/B][B][I][COLOR=#4f6228][/COLOR][/I][/B] [B][I][COLOR=#4f6228][FONT=Verdana]Düşünüyorum nerden geldiğimi, kimim ben?[/FONT][/COLOR][/I][/B][B][I][COLOR=#4f6228][/COLOR][/I][/B] [B][I][COLOR=#4f6228][FONT=Verdana]Bir şeyler arıyorum heryerde ve derinden;[/FONT][/COLOR][/I][/B][B][I][COLOR=#4f6228][/COLOR][/I][/B] [B][I][COLOR=#4f6228][FONT=Verdana]Kendisine “Sen” diyeceğim gönül hamûlem,[/FONT][/COLOR][/I][/B][B][I][COLOR=#4f6228][/COLOR][/I][/B] [B][I][COLOR=#4f6228][FONT=Verdana]Rûhum O’na titreyiş içinde eklem eklem...[/FONT][/COLOR][/I][/B][B][I][COLOR=#4f6228][/COLOR][/I][/B] [B][I][COLOR=#4f6228][FONT=Verdana]Duyduğum an, O’nun o rûh veren sesini,[/FONT][/COLOR][/I][/B][B][I][COLOR=#4f6228][/COLOR][/I][/B] [B][I][COLOR=#4f6228][FONT=Verdana]Aşıp gitmiş olacağım bu “ten” kafesini.[/FONT][/COLOR][/I][/B][B][I][COLOR=#4f6228][/COLOR][/I][/B] [B][I][COLOR=#4f6228][FONT=Calibri] MFG[/FONT][/COLOR][/I][/B] [/SIZE][/FONT][/SIZE] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Mizah ve Eğlence
Serbest Kürsü
Ten kafesi..
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…