Normal
teşekkür teşekki..özge sizin espirinizi anlamamakla falan alakalı değildi o günkü durum hatta size çıkış yapan veya sizi üzende yoktu neden kırıldığınızı dahi anlamadım..bence siz yanlış anlamışsınız ve boşuna alınganlık yapmışsınız..benim o gün moralimi bozan durmadan rep düşüyo sonra yükseliyo tekrar düşüyo falan ve soruncada kimse cevaplamıyo bende vazgeçtim ve sadece okumayı tercih ettim sizi kıracak bir kelime veya bir tavır içine girmedim siz neden öyle algıladınız bilmiyorum..benim öyle bir niyetim olmamasına karşın kırılmanıza üzüldüm ve bunu burada sitemle beraber belirtmenize dahada üzüldüm öyle bir şahsi kırılma yoktu ortada çünkü yinede canınız sağolsun ...selamlar.
teşekkür teşekki..
özge sizin espirinizi anlamamakla falan alakalı değildi o günkü durum hatta size çıkış yapan veya sizi üzende yoktu neden kırıldığınızı dahi anlamadım..bence siz yanlış anlamışsınız ve boşuna alınganlık yapmışsınız..benim o gün moralimi bozan durmadan rep düşüyo sonra yükseliyo tekrar düşüyo falan ve soruncada kimse cevaplamıyo bende vazgeçtim ve sadece okumayı tercih ettim sizi kıracak bir kelime veya bir tavır içine girmedim siz neden öyle algıladınız bilmiyorum..benim öyle bir niyetim olmamasına karşın kırılmanıza üzüldüm ve bunu burada sitemle beraber belirtmenize dahada üzüldüm öyle bir şahsi kırılma yoktu ortada çünkü yinede canınız sağolsun ...selamlar.