Normal
Evet maalesef bazen gördüğüm tesettürlü bayanlardan kendim utanıyorum ve acaba diyorum bu kardeşlerimizin hiç mi bir ayarı yok. Sonra dönüp kendime bakıyorum nefis senide bir çok ibadette kısırlaştırmıyor mu? Nefis terbiyesi özellikle bayanlar için daha kundakda iken başlamalı ve bu hususta önce ebeveynlerin kendilerini yetiştirmeleri gerekir.Bir bayan kardeşimiz diyor; genelde evde açık olduğum için ne zaman namaz kılmak için tesettüre girsem bir yaşında olmayan kızım çok mutlu oluyor, bu mutluluğunu görmemek mümkün değil.. Şimdi biz eğer ebeveynler olarak o bir yaşında olmayan bebeklere nasıl muamele etmemiz gerektiğini yeniden düşünelim ve ona göre hareket edelim.
Evet maalesef bazen gördüğüm tesettürlü bayanlardan kendim utanıyorum ve acaba diyorum bu kardeşlerimizin hiç mi bir ayarı yok. Sonra dönüp kendime bakıyorum nefis senide bir çok ibadette kısırlaştırmıyor mu? Nefis terbiyesi özellikle bayanlar için daha kundakda iken başlamalı ve bu hususta önce ebeveynlerin kendilerini yetiştirmeleri gerekir.
Bir bayan kardeşimiz diyor; genelde evde açık olduğum için ne zaman namaz kılmak için tesettüre girsem bir yaşında olmayan kızım çok mutlu oluyor, bu mutluluğunu görmemek mümkün değil.. Şimdi biz eğer ebeveynler olarak o bir yaşında olmayan bebeklere nasıl muamele etmemiz gerektiğini yeniden düşünelim ve ona göre hareket edelim.