Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Genel ve Güncel Haberler
Tiyatroda namaz kılınsa kıyamet mi kopar?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="harp" data-source="post: 249336" data-attributes="member: 1008315"><p>Tiyatroda namaz kılınsa kıyamet mi kopar?</p><p> 10 Mayıs 2011 / 15:20</p><p> Tiyatro Yönetmeni İsmail Yeşilbağ, Zeki Alasya'nın bir süre önce namazla ilgili söylediği sözleri eleştirerek, 'İnsanlar tiyatro salonlarının bir köşesinde namaz kılarlarsa kıyamet mi kopar?' dedi</p><p> </p><p> <span style="color: #00f"><u><strong>RisaleHaber-Haber Merkezi</strong></u></span></p><p> Akit Gazetesinden Mehmet Yeşilyurt'a konuşan Tiyatro Yönetmeni İsmail Yeşilbağ, Zeki Alasya'nın bir süre önce namazla ilgili söylediği sözleri eleştirerek, 'İnsanlar tiyatro salonlarının bir köşesinde namaz kılarlarsa kıyamet mi kopar?' dedi</p><p> <u><strong>İşte Mehmet Yeşilyurt'un röportajından ilgili bölüm:</strong></u></p><p> Zeki Alasya benden yaşça büyük, benden çok tanınmış bir tiyatrocu ve sinemacıdır. Ama Türk halkının en değer verdiği ibadetlerden olan namaz ile ilgili değerlendirmesini anlayabilmek mümkün değil. Bu gibi düşüncelerine katılabilmek hiç mümkün değil... İnsanlar tiyatro salonlarının bir köşesinde namaz kılarlarsa kıyamet mi kopar? Ya da irtica mı gelir? Üstelik kimse sahnede namaz kılmaz. Zula bir yer bulur, orada kılmak isterse kılar, kılmak istemezse kılmaz. Kimsenin kimseye karışma ve dayatmada bulunma hakkı yok ki. Herhalde o gün kafası dumanlıydı ya da yerinde değildi diye düşünüyorum; eğer bu sözleri tam bilinçli olarak söylemişse kendisine hidayet ve hoşgörü diliyorum.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="harp, post: 249336, member: 1008315"] Tiyatroda namaz kılınsa kıyamet mi kopar? 10 Mayıs 2011 / 15:20 Tiyatro Yönetmeni İsmail Yeşilbağ, Zeki Alasya'nın bir süre önce namazla ilgili söylediği sözleri eleştirerek, 'İnsanlar tiyatro salonlarının bir köşesinde namaz kılarlarsa kıyamet mi kopar?' dedi [COLOR=#00f][U][B]RisaleHaber-Haber Merkezi[/B][/U][/COLOR] Akit Gazetesinden Mehmet Yeşilyurt'a konuşan Tiyatro Yönetmeni İsmail Yeşilbağ, Zeki Alasya'nın bir süre önce namazla ilgili söylediği sözleri eleştirerek, 'İnsanlar tiyatro salonlarının bir köşesinde namaz kılarlarsa kıyamet mi kopar?' dedi [U][B]İşte Mehmet Yeşilyurt'un röportajından ilgili bölüm:[/B][/U] Zeki Alasya benden yaşça büyük, benden çok tanınmış bir tiyatrocu ve sinemacıdır. Ama Türk halkının en değer verdiği ibadetlerden olan namaz ile ilgili değerlendirmesini anlayabilmek mümkün değil. Bu gibi düşüncelerine katılabilmek hiç mümkün değil... İnsanlar tiyatro salonlarının bir köşesinde namaz kılarlarsa kıyamet mi kopar? Ya da irtica mı gelir? Üstelik kimse sahnede namaz kılmaz. Zula bir yer bulur, orada kılmak isterse kılar, kılmak istemezse kılmaz. Kimsenin kimseye karışma ve dayatmada bulunma hakkı yok ki. Herhalde o gün kafası dumanlıydı ya da yerinde değildi diye düşünüyorum; eğer bu sözleri tam bilinçli olarak söylemişse kendisine hidayet ve hoşgörü diliyorum. [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Genel ve Güncel Haberler
Tiyatroda namaz kılınsa kıyamet mi kopar?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…