Normal
Peygamber Efendimizden misal verirken acaba hiç haya ettiniz mi? Ben okurken utandım..Ebu Hanife hazretlerinin kırbaçlanmasından bahsediyorsunuz peki o zamanın ümmetine alim olan bir zat kırbaçlandığı halde neden halifeye biat edilmesini söylüyor ve neden isyana çağırmadı?Yalnız anlayamadığım nokta suçsuz olan suçsuzluğunu ispatlamakla uğraşırken siz neden peygamberlerden yada büyük zatlardan örnekler vererek dini duyguları istismar ediyorsunuz?Ve neden kendi suçsuzluğunuzu ispatlamak yerine hükümete aşık atıyorsunuz? Dini bir cemaatseniz bu devleti ele geçirme neye?Bir yandan dinden dem vuruyorsunuz diğer yandan devletin içindeki gücünüzü korumaya çalışıyorsunuz.. Amaç dine hizmet mi devleti yönetmek mi? Ha birde türkiyede yüzlerce cemaat var iken neden bir tek sizinle uğraşılıyor?Çok soru sordum ama umarım cevab vererek sizi anlamamızı sağlarsınız..
Peygamber Efendimizden misal verirken acaba hiç haya ettiniz mi? Ben okurken utandım..
Ebu Hanife hazretlerinin kırbaçlanmasından bahsediyorsunuz peki o zamanın ümmetine alim olan bir zat kırbaçlandığı halde neden halifeye biat edilmesini söylüyor ve neden isyana çağırmadı?
Yalnız anlayamadığım nokta suçsuz olan suçsuzluğunu ispatlamakla uğraşırken siz neden peygamberlerden yada büyük zatlardan örnekler vererek dini duyguları istismar ediyorsunuz?
Ve neden kendi suçsuzluğunuzu ispatlamak yerine hükümete aşık atıyorsunuz? Dini bir cemaatseniz bu devleti ele geçirme neye?
Bir yandan dinden dem vuruyorsunuz diğer yandan devletin içindeki gücünüzü korumaya çalışıyorsunuz.. Amaç dine hizmet mi devleti yönetmek mi? Ha birde türkiyede yüzlerce cemaat var iken neden bir tek sizinle uğraşılıyor?
Çok soru sordum ama umarım cevab vererek sizi anlamamızı sağlarsınız..