Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
İslamiyet
Sorularla İslamiyet
Toki'nin uyguladığı sistem faize girermi?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="ademi" data-source="post: 251183" data-attributes="member: 1003584"><p>Selamün Aleyküm ben tokiden ev almak istiyorum ama şüphelerim var.Toki memur zammına endeksli olarak 6 ayda bir ödemelerde artış yapıyor.Ama buartış ana paradan herhangi bir düşüş sağlamıyor. Mesela 800 tl ile başlayan( daha sonraki artışlarla 2 sene gibi bir zaman dilimindebu rakam 1100 küsürü buluyor ki bunun 8 sene sonrası ne olur siz hesaplayın artık)taksitler üzerinden hesaplanıyor,artışlar hesaplanmıyor.Tabi bu dediğim rakamlar 3+1'ler içindir.Benim sormak istediğim bunlarda bi nebze faize girmezmi?herkes bu yükselişten rahatsız olanlar bankalardan kredi alarak borçlarını sabitliyorlar. Ben kredi almak istemediğim için artışları ödüyorum . bu da faizden daha büyük bir meblağı teşkil ediyor. bu konuda görüşlerinizi bekliyorum.Allah' a emanet olun.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ademi, post: 251183, member: 1003584"] Selamün Aleyküm ben tokiden ev almak istiyorum ama şüphelerim var.Toki memur zammına endeksli olarak 6 ayda bir ödemelerde artış yapıyor.Ama buartış ana paradan herhangi bir düşüş sağlamıyor. Mesela 800 tl ile başlayan( daha sonraki artışlarla 2 sene gibi bir zaman dilimindebu rakam 1100 küsürü buluyor ki bunun 8 sene sonrası ne olur siz hesaplayın artık)taksitler üzerinden hesaplanıyor,artışlar hesaplanmıyor.Tabi bu dediğim rakamlar 3+1'ler içindir.Benim sormak istediğim bunlarda bi nebze faize girmezmi?herkes bu yükselişten rahatsız olanlar bankalardan kredi alarak borçlarını sabitliyorlar. Ben kredi almak istemediğim için artışları ödüyorum . bu da faizden daha büyük bir meblağı teşkil ediyor. bu konuda görüşlerinizi bekliyorum.Allah' a emanet olun. [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
İslamiyet
Sorularla İslamiyet
Toki'nin uyguladığı sistem faize girermi?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…