Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Çocuk Gemisi
Çocuk Çocuğa Muhabbet
Hikaye Bahçesi
Toplam Borç...
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="genc_kalem" data-source="post: 174877" data-attributes="member: 15919"><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkorange"><strong>TOPLAM BORC 14 DOLAR 75 SENT</strong></span></span></span></p><p> </p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkred"><strong>Küçük oğlu annesine geldi ve ona kağıdı uzattı. Annesi ellerini önlüğüne kuruladıktan sonra kağıdı okumaya başladı;</strong></span></span></span></p><p> </p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkred"><strong>Çimleri biçtiğim için 5 dolar</strong></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkred"><strong>Odamı temizlediğim için 1 dolar</strong></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkred"><strong>Alışverişe gittiğim için 50 sent</strong></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkred"><strong>Küçük kardeşime baktığım için 25 sent</strong></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkred"><strong>Çöpü attığım için 1 dolar</strong></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkred"><strong>İyi bir karne getirdiğim için 5 dolar</strong></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkred"><strong>Bahçeyi temizlediğim için 2 dolar</strong></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkred"><strong>---------------------------</strong></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkred"><strong>Toplam borç 14 dolar, 75 sent</strong></span></span></span></p><p> </p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkred"><strong>Anne, umutla kendisine bakan oğlunun elinden kağıdı aldı ve kağıdın arka yüzüne şunları yazdı;</strong></span></span></span></p><p> </p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkred"><strong>Seni 9 ay karnımda taşıdım BEDAVA</strong></span></span></span></p><p> </p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkred"><strong>Hasta olduğunda başında bekledim, elimden geleni yaptım, senin için dua ettim BEDAVA</strong></span></span></span></p><p> </p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkred"><strong>Yıllarca değişik nedenlerle senin için gözyaşı döktüm BEDAVA</strong></span></span></span></p><p> </p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkred"><strong>Senin için geceler kaygı duyup, uykusuz kaldım BEDAVA</strong></span></span></span></p><p> </p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkred"><strong>Oyuncaklarını topladım, yemeğini hazırladım giysilerini yıkadım, ütüledim BEDAVA YAVRUM</strong></span></span></span></p><p> </p><p><span style="color: darkred"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px"><strong>Ve bunların hepsini topladığın zaman gerçek sevginin bedelinin olmadığını görürsün, bedavadır çünkü...</strong></span></span></span></p><p> </p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkred"><strong>Oğul annenin yazdıklarını okuyunca gözleri doldu.</strong></span></span></span></p><p> </p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkred"><strong>Annesine baktı, "Anneciğim seni seviyorum" dedi ve kalemi alarak bu kağıda</strong></span></span></span></p><p> </p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkred"><strong>"HEPSİ ÖDENMİŞTİR" yazdı.</strong></span></span></span></p><p> </p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkorange"><strong>*İlham Veren Hikayeler</strong></span></span></span></p><p> </p><p> </p><p> </p></blockquote><p></p>
[QUOTE="genc_kalem, post: 174877, member: 15919"] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=darkorange][B]TOPLAM BORC 14 DOLAR 75 SENT[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] [SIZE=3] [/SIZE] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=darkred][B]Küçük oğlu annesine geldi ve ona kağıdı uzattı. Annesi ellerini önlüğüne kuruladıktan sonra kağıdı okumaya başladı;[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] [SIZE=3] [/SIZE] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=darkred][B]Çimleri biçtiğim için 5 dolar[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=darkred][B]Odamı temizlediğim için 1 dolar[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=darkred][B]Alışverişe gittiğim için 50 sent[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=darkred][B]Küçük kardeşime baktığım için 25 sent[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=darkred][B]Çöpü attığım için 1 dolar[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=darkred][B]İyi bir karne getirdiğim için 5 dolar[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=darkred][B]Bahçeyi temizlediğim için 2 dolar[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=darkred][B]---------------------------[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=darkred][B]Toplam borç 14 dolar, 75 sent[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] [SIZE=3] [/SIZE] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=darkred][B]Anne, umutla kendisine bakan oğlunun elinden kağıdı aldı ve kağıdın arka yüzüne şunları yazdı;[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] [SIZE=3] [/SIZE] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=darkred][B]Seni 9 ay karnımda taşıdım BEDAVA[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] [SIZE=3] [/SIZE] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=darkred][B]Hasta olduğunda başında bekledim, elimden geleni yaptım, senin için dua ettim BEDAVA[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] [SIZE=3] [/SIZE] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=darkred][B]Yıllarca değişik nedenlerle senin için gözyaşı döktüm BEDAVA[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] [SIZE=3] [/SIZE] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=darkred][B]Senin için geceler kaygı duyup, uykusuz kaldım BEDAVA[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] [SIZE=3] [/SIZE] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=darkred][B]Oyuncaklarını topladım, yemeğini hazırladım giysilerini yıkadım, ütüledim BEDAVA YAVRUM[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] [SIZE=3] [/SIZE] [COLOR=darkred][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][B]Ve bunların hepsini topladığın zaman gerçek sevginin bedelinin olmadığını görürsün, bedavadır çünkü...[/B][/SIZE][/FONT][/COLOR] [SIZE=3] [/SIZE] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=darkred][B]Oğul annenin yazdıklarını okuyunca gözleri doldu.[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] [SIZE=3] [/SIZE] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=darkred][B]Annesine baktı, "Anneciğim seni seviyorum" dedi ve kalemi alarak bu kağıda[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] [SIZE=3] [/SIZE] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=darkred][B]"HEPSİ ÖDENMİŞTİR" yazdı.[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] [SIZE=3] [/SIZE] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=darkorange][B]*İlham Veren Hikayeler[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT] [SIZE=3] [/SIZE] [SIZE=3] [/SIZE] [SIZE=3] [/SIZE] [SIZE=3] [/SIZE] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Çocuk Gemisi
Çocuk Çocuğa Muhabbet
Hikaye Bahçesi
Toplam Borç...
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…