Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Kütüphane
Şiirler
TÖVBE
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="SaYa" data-source="post: 65608" data-attributes="member: 5"><p><span style="font-size: 15px"><span style="color: #ff0900"><span style="color: #ff0900"><strong><p style="text-align: center"> </p></strong></span></span></span></p><p style="text-align: center"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #ff0900"><span style="color: #ff0900"><strong></p></strong></span></span></span></p><p style="text-align: center"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #ff0900"><span style="color: #ff0900"><strong></p></strong></span></span></span></p><p style="text-align: center"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #ff0900"><span style="color: #ff0900"><strong></p></strong></span></span></span></p><p style="text-align: center"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #ff0900"><span style="color: #ff0900"><strong>İnceden bir sızıdır yüreğimdeki, </p></strong></span></span></span></p><p style="text-align: center"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #ff0900"><span style="color: #ff0900"><strong>İnler dururum... </p></strong></span></span></span></p><p style="text-align: center"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #ff0900"><span style="color: #ff0900"><strong>Rahmet esintisinde sakladığın merhameti, </p></strong></span></span></span></p><p style="text-align: center"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #ff0900"><span style="color: #ff0900"><strong>Dinler dururum... </p></strong></span></span></span></p><p style="text-align: center"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #ff0900"><span style="color: #ff0900"><strong>Ahları yol eder kendine dilim, </p></strong></span></span></span></p><p style="text-align: center"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #ff0900"><span style="color: #ff0900"><strong>Gider dururum... </p></strong></span></span></span></p><p style="text-align: center"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #ff0900"><span style="color: #ff0900"><strong>Kuşlar konmaz artık gönlüme, </p></strong></span></span></span></p><p style="text-align: center"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #ff0900"><span style="color: #ff0900"><strong>Uğramazlar hiç... </p></strong></span></span></span></p><p style="text-align: center"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #ff0900"><span style="color: #ff0900"><strong>Ve anlarım günahlarımı o an... </p></strong></span></span></span></p><p style="text-align: center"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #ff0900"><span style="color: #ff0900"><strong>Sabahları karartan, </p></strong></span></span></span></p><p style="text-align: center"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #ff0900"><span style="color: #ff0900"><strong>Gündüzlerimi geceye boyayan günahlarımı... </p></strong></span></span></span></p><p style="text-align: center"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #ff0900"><span style="color: #ff0900"><strong>Gözyaşlarımı kana bulayan günahlarımı... </p></strong></span></span></span></p><p style="text-align: center"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #ff0900"><span style="color: #ff0900"><strong>Ve günahlarımı itiraftır gözlerim... </p></strong></span></span></span></p><p style="text-align: center"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #ff0900"><span style="color: #ff0900"><strong>Sen EY Rahmet Padişahı...! </p></strong></span></span></span></p><p style="text-align: center"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #ff0900"><span style="color: #ff0900"><strong>Ümit var olunuz dedin ya </p></strong></span></span></span></p><p style="text-align: center"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #ff0900"><span style="color: #ff0900"><strong>Tövbe edip geliniz dedin ya </p></strong></span></span></span></p><p style="text-align: center"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #ff0900"><span style="color: #ff0900"><strong>Bundandır umut doluyum... </p></strong></span></span></span></p><p style="text-align: center"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #ff0900"><span style="color: #ff0900"><strong>Bundandır affını, </p></strong></span></span></span></p><p style="text-align: center"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #ff0900"><span style="color: #ff0900"><strong>Düşler dururum... </p></strong></span></span></span></p><p style="text-align: center"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #ff0900"><span style="color: #ff0900"><strong></p></strong></span></span></span></p><p style="text-align: center"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #ff0900"><span style="color: #ff0900"><strong></p></strong></span></span></span></p><p style="text-align: center"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #ff0900"><span style="color: #ff0900"><strong>Vururda geçer gönlüme hep,ezici pişmanlıklar </p></strong></span></span></span></p><p style="text-align: center"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #ff0900"><span style="color: #ff0900"><strong>Açılır ellerim duaya dururum... </p></strong></span></span></span></p><p style="text-align: center"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #ff0900"><span style="color: #ff0900"><strong>Bir halsizlik,bir ürkeklik,bir mahçupluk içindeyim </p></strong></span></span></span></p><p style="text-align: center"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #ff0900"><span style="color: #ff0900"><strong>Susarım,sadece sanadır bükük boynum... </p></strong></span></span></span></p><p style="text-align: center"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #ff0900"><span style="color: #ff0900"><strong>Bakamam semana, </p></strong></span></span></span></p><p style="text-align: center"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #ff0900"><span style="color: #ff0900"><strong>Utanıyorum... </p></strong></span></span></span></p><p style="text-align: center"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #ff0900"><span style="color: #ff0900"><strong>Ne büyük bir ateştir ki bu, </p></strong></span></span></span></p><p style="text-align: center"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #ff0900"><span style="color: #ff0900"><strong>Hadsiz yanıyorum... </p></strong></span></span></span></p><p style="text-align: center"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #ff0900"><span style="color: #ff0900"><strong>Avuçlarımda gül birikmişti seni sevince </p></strong></span></span></span></p><p style="text-align: center"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #ff0900"><span style="color: #ff0900"><strong>Şimdi dikenlere döndüler günahlarımla </p></strong></span></span></span></p><p style="text-align: center"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #ff0900"><span style="color: #ff0900"><strong>Kanıyorum... </p></strong></span></span></span></p><p style="text-align: center"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #ff0900"><span style="color: #ff0900"><strong></p></strong></span></span></span></p><p style="text-align: center"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #ff0900"><span style="color: #ff0900"><strong></p></strong></span></span></span></p><p style="text-align: center"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #ff0900"><span style="color: #ff0900"><strong>Sızlanırım hep,ağlarım günahlarıma </p></strong></span></span></span></p><p style="text-align: center"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #ff0900"><span style="color: #ff0900"><strong>Pişmanım bütün yaptıklarıma </p></strong></span></span></span></p><p style="text-align: center"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #ff0900"><span style="color: #ff0900"><strong>Yüzüm yok belki ama </p></strong></span></span></span></p><p style="text-align: center"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #ff0900"><span style="color: #ff0900"><strong>Yok ki başka bir yer gideyim </p></strong></span></span></span></p><p style="text-align: center"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #ff0900"><span style="color: #ff0900"><strong>Yüzüm olmasada geldim kapına... </p></strong></span></span></span></p><p style="text-align: center"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #ff0900"><span style="color: #ff0900"><strong></p></strong></span></span></span></p><p style="text-align: center"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #ff0900"><span style="color: #ff0900"><strong></p></strong></span></span></span></p><p style="text-align: center"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #ff0900"><span style="color: #ff0900"><strong>Sen ki en yücesin, </p></strong></span></span></span></p><p style="text-align: center"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #ff0900"><span style="color: #ff0900"><strong>Ben ki en acizim... </p></strong></span></span></span></p><p style="text-align: center"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #ff0900"><span style="color: #ff0900"><strong>Sen ki Tek Padişahsın, </p></strong></span></span></span></p><p style="text-align: center"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #ff0900"><span style="color: #ff0900"><strong>Ben ki hüküm bekleyen kölenim... </p></strong></span></span></span></p><p style="text-align: center"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #ff0900"><span style="color: #ff0900"><strong>Ehadsın sen,Bir Rabbimsin, </p></strong></span></span></span></p><p style="text-align: center"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #ff0900"><span style="color: #ff0900"><strong>Bense yüzsüz kulunum... </p></strong></span></span></span></p><p style="text-align: center"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #ff0900"><span style="color: #ff0900"><strong>Yüzsüz bir gencim... </p></strong></span></span></span></p><p style="text-align: center"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #ff0900"><span style="color: #ff0900"><strong>Ey Kimsesizlerin Kimsesi...! </p></strong></span></span></span></p><p style="text-align: center"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #ff0900"><span style="color: #ff0900"><strong>Bir haber ulaşsın ötelerden yüreğime </p></strong></span></span></span></p><p style="text-align: center"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #ff0900"><span style="color: #ff0900"><strong>Ateşime bir yudum serinlik ulaşsın... </p></strong></span></span></span></p><p style="text-align: center"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #ff0900"><span style="color: #ff0900"><strong>Günahlarımın enkazı altındayım... </p></strong></span></span></span></p><p style="text-align: center"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #ff0900"><span style="color: #ff0900"><strong>Tutsun beni elimden Rahmetin kaldırsın... </p></strong></span></span></span></p><p style="text-align: center"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #ff0900"><span style="color: #ff0900"><strong>Sevdin bizi Rabbim,sevdinde yarattın... </p></strong></span></span></span></p><p style="text-align: center"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #ff0900"><span style="color: #ff0900"><strong>Acizim yolunda bir hiçim biliyorum... </p></strong></span></span></span></p><p style="text-align: center"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #ff0900"><span style="color: #ff0900"><strong>Ve senden bir umut, </p></strong></span></span></span></p><p style="text-align: center"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #ff0900"><span style="color: #ff0900"><strong>Sadece bir umut dileniyorum... </p></strong></span></span></span></p><p style="text-align: center"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #ff0900"><span style="color: #ff0900"><strong>EY RABBİM...! </p></strong></span></span></span></p><p style="text-align: center"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #ff0900"><span style="color: #ff0900"><strong>Hükmedip cehennemine atarsan, </p></strong></span></span></span></p><p style="text-align: center"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #ff0900"><span style="color: #ff0900"><strong>Rab sensin hakkındır... </p></strong></span></span></span></p><p style="text-align: center"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #ff0900"><span style="color: #ff0900"><strong>Lütfedip Rahmetine sararsan, </p></strong></span></span></span></p><p style="text-align: center"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #ff0900"><span style="color: #ff0900"><strong>Rahman sensin şanındır... </p></strong></span></span></span></p><p style="text-align: center"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #ff0900"><span style="color: #ff0900"><strong></p></strong></span></span></span></p><p style="text-align: center"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #ff0900"><span style="color: #ff0900"><strong></p></strong></span></span></span></p><p style="text-align: center"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #ff0900"><span style="color: #ff0900"><strong>Ve bu son demde,, </p></strong></span></span></span></p><p style="text-align: center"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #ff0900"><span style="color: #ff0900"><strong>Yüzsüzüm,ama yinede kapına geldim... </p></strong></span></span></span></p><p style="text-align: center"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #ff0900"><span style="color: #ff0900"><strong>Güçsüzüm,ateşin sinede affına geldim.... </p></strong></span></span></span></p><p style="text-align: center"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #ff0900"><span style="color: #ff0900"><strong></p></strong></span></span></span></p><p style="text-align: center"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #ff0900"><span style="color: #ff0900"><strong></p></strong></span></span></span></p><p style="text-align: center"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #ff0900"><span style="color: #ff0900"><strong></p></strong></span></span></span></p><p style="text-align: center"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #ff0900"><span style="color: #ff0900"><strong></p></strong></span></span></span></p><p style="text-align: center"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #ff0900"><span style="color: #ff0900"><strong>Bir çaresizin seslenişidir bu..Bir yanmışın.. </p></strong></span></span></span></p><p style="text-align: center"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #ff0900"><span style="color: #ff0900"><strong>Belki bir bitişin seslenişidir bu...Bir yanlışın... </p></strong></span></span></span></p><p style="text-align: center"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #ff0900"><span style="color: #ff0900"><strong>Hepsindende ziyade,,, </p></strong></span></span></span></p><p style="text-align: center"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #ff0900"><span style="color: #ff0900"><strong>Yüzsüz bir gencin seslenişiydi bu.... </p></strong></span></span></span></p><p style="text-align: center"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #ff0900"><span style="color: #ff0900"><strong></p></strong></span></span></span></p><p style="text-align: center"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #ff0900"><span style="color: #ff0900"><strong></p></strong></span></span></span></p><p style="text-align: center"><span style="font-size: 15px"><span style="color: #ff0900"><span style="color: #ff0900"><strong>halilatik </p><p></strong> </span> </span> </span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="SaYa, post: 65608, member: 5"] [size=4][color=#ff0900][color=#ff0900][b][center] İnceden bir sızıdır yüreğimdeki, İnler dururum... Rahmet esintisinde sakladığın merhameti, Dinler dururum... Ahları yol eder kendine dilim, Gider dururum... Kuşlar konmaz artık gönlüme, Uğramazlar hiç... Ve anlarım günahlarımı o an... Sabahları karartan, Gündüzlerimi geceye boyayan günahlarımı... Gözyaşlarımı kana bulayan günahlarımı... Ve günahlarımı itiraftır gözlerim... Sen EY Rahmet Padişahı...! Ümit var olunuz dedin ya Tövbe edip geliniz dedin ya Bundandır umut doluyum... Bundandır affını, Düşler dururum... Vururda geçer gönlüme hep,ezici pişmanlıklar Açılır ellerim duaya dururum... Bir halsizlik,bir ürkeklik,bir mahçupluk içindeyim Susarım,sadece sanadır bükük boynum... Bakamam semana, Utanıyorum... Ne büyük bir ateştir ki bu, Hadsiz yanıyorum... Avuçlarımda gül birikmişti seni sevince Şimdi dikenlere döndüler günahlarımla Kanıyorum... Sızlanırım hep,ağlarım günahlarıma Pişmanım bütün yaptıklarıma Yüzüm yok belki ama Yok ki başka bir yer gideyim Yüzüm olmasada geldim kapına... Sen ki en yücesin, Ben ki en acizim... Sen ki Tek Padişahsın, Ben ki hüküm bekleyen kölenim... Ehadsın sen,Bir Rabbimsin, Bense yüzsüz kulunum... Yüzsüz bir gencim... Ey Kimsesizlerin Kimsesi...! Bir haber ulaşsın ötelerden yüreğime Ateşime bir yudum serinlik ulaşsın... Günahlarımın enkazı altındayım... Tutsun beni elimden Rahmetin kaldırsın... Sevdin bizi Rabbim,sevdinde yarattın... Acizim yolunda bir hiçim biliyorum... Ve senden bir umut, Sadece bir umut dileniyorum... EY RABBİM...! Hükmedip cehennemine atarsan, Rab sensin hakkındır... Lütfedip Rahmetine sararsan, Rahman sensin şanındır... Ve bu son demde,, Yüzsüzüm,ama yinede kapına geldim... Güçsüzüm,ateşin sinede affına geldim.... Bir çaresizin seslenişidir bu..Bir yanmışın.. Belki bir bitişin seslenişidir bu...Bir yanlışın... Hepsindende ziyade,,, Yüzsüz bir gencin seslenişiydi bu.... halilatik [/center] [/b] [/color] [/color] [/size] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Kütüphane
Şiirler
TÖVBE
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…