Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Mizah ve Eğlence
Serbest Kürsü
Toyota'nin Krikosu...
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="kayýp_gül" data-source="post: 21817" data-attributes="member: 3579"><p><em><span style="font-size: 15px"><span style="color: #000099">Japon'un biri Rizede bir kahveye girmis ve herkese</span></span></em></p><p><em><span style="font-size: 15px"><span style="color: #000099">kafa tutmus:</span></span></em></p><p> </p><p><em><span style="font-size: 15px"><span style="color: #000099">- Var mi aranizda delikanli, varsa çiksin disari.</span></span></em></p><p><em><span style="font-size: 15px"><span style="color: #000099">Temel kapiya dogru yürümüs:</span></span></em></p><p> </p><p><em><span style="font-size: 15px"><span style="color: #000099">-Çikiyorum ulan, görelim bakalim erkekligini.</span></span></em></p><p> </p><p><em><span style="font-size: 15px"><span style="color: #000099">Birkaç dakika sonra Temel agzi burnu dagilmis bir</span></span></em></p><p><em><span style="font-size: 15px"><span style="color: #000099">vaziyette kahveye geri dönmüs. Pesinden de Japon kasilarak içeri girmis. Temel'i göstererek:</span></span></em></p><p> </p><p><em><span style="font-size: 15px"><span style="color: #000099">- Ona Toyokumi ustanin 'katakori' teknigiyle</span></span></em></p><p><em><span style="font-size: 15px"><span style="color: #000099">vurdum...</span></span></em></p><p> </p><p><em><span style="font-size: 15px"><span style="color: #000099">Ertesi gün Japon yine gelmis. Yine meydan okuma.</span></span></em></p><p><em><span style="font-size: 15px"><span style="color: #000099">Yine Temel'den rest.</span></span></em></p><p> </p><p><em><span style="font-size: 15px"><span style="color: #000099">Ve birkaç dakika sonra kapida yine agzi burnu dagilmis bir Temel ve pesinden</span></span></em></p><p> </p><p><em><span style="font-size: 15px"><span style="color: #000099">de Japon kasilarak içeri girmis Temel'i göstererek:</span></span></em></p><p> </p><p><em><span style="font-size: 15px"><span style="color: #000099">- Ona Kuyotomi ustanin 'Kihotomi' teknigiyle vurdum.</span></span></em></p><p> </p><p><em><span style="font-size: 15px"><span style="color: #000099">Ertesi gün ayni hikaye: Dayak yemekten ayakta</span></span></em></p><p><em><span style="font-size: 15px"><span style="color: #000099">duramaz hale gelmis Temel</span></span></em></p><p><em><span style="font-size: 15px"><span style="color: #000099">ve hergün degisik stil kullanan Japon:</span></span></em></p><p> </p><p><em><span style="font-size: 15px"><span style="color: #000099">- Ona Toyhama'nin 'kimanto' teknigiyle vurdum..</span></span></em></p><p> </p><p><em><span style="font-size: 15px"><span style="color: #000099">- Ona Tiyotoki'nin 'kohimato' teknigiyle vurdum.</span></span></em></p><p> </p><p><em><span style="font-size: 15px"><span style="color: #000099">Bu böylece bir hafta devam etmis. Ve sekizinci gün</span></span></em></p><p><em><span style="font-size: 15px"><span style="color: #000099">japon yine kahveye gelip, herkese kafa tutmus. Yine Temel disari çikmis. Birkaç dakika sonra</span></span></em></p><p> </p><p><em><span style="font-size: 15px"><span style="color: #000099">herkes surati dagilmis bir Temel beklerken bu defa Japon her tarafi</span></span></em></p><p><em><span style="font-size: 15px"><span style="color: #000099">kanlar içinde kapida belirmis.</span></span></em></p><p> </p><p><em><span style="font-size: 15px"><span style="color: #000099">Temel de hemen arkasindan girmis içeriye, Japon'u</span></span></em></p><p><em><span style="font-size: 15px"><span style="color: #000099">göstererek gülümsemis:</span></span></em></p><p> </p><p><em><span style="font-size: 15px"><span style="color: #000099">- ONA TOYOTA'NIN KRİKOSUYLA VURDUM....</span></span></em></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="kayýp_gül, post: 21817, member: 3579"] [I][SIZE=4][COLOR=#000099]Japon'un biri Rizede bir kahveye girmis ve herkese[/COLOR][/SIZE][/I] [I][SIZE=4][COLOR=#000099]kafa tutmus:[/COLOR][/SIZE][/I] [I][SIZE=4][COLOR=#000099]- Var mi aranizda delikanli, varsa çiksin disari.[/COLOR][/SIZE][/I] [I][SIZE=4][COLOR=#000099]Temel kapiya dogru yürümüs:[/COLOR][/SIZE][/I] [I][SIZE=4][COLOR=#000099]-Çikiyorum ulan, görelim bakalim erkekligini.[/COLOR][/SIZE][/I] [I][SIZE=4][COLOR=#000099]Birkaç dakika sonra Temel agzi burnu dagilmis bir[/COLOR][/SIZE][/I] [I][SIZE=4][COLOR=#000099]vaziyette kahveye geri dönmüs. Pesinden de Japon kasilarak içeri girmis. Temel'i göstererek:[/COLOR][/SIZE][/I] [I][SIZE=4][COLOR=#000099]- Ona Toyokumi ustanin 'katakori' teknigiyle[/COLOR][/SIZE][/I] [I][SIZE=4][COLOR=#000099]vurdum...[/COLOR][/SIZE][/I] [I][SIZE=4][COLOR=#000099]Ertesi gün Japon yine gelmis. Yine meydan okuma.[/COLOR][/SIZE][/I] [I][SIZE=4][COLOR=#000099]Yine Temel'den rest.[/COLOR][/SIZE][/I] [I][SIZE=4][COLOR=#000099]Ve birkaç dakika sonra kapida yine agzi burnu dagilmis bir Temel ve pesinden[/COLOR][/SIZE][/I] [I][SIZE=4][COLOR=#000099]de Japon kasilarak içeri girmis Temel'i göstererek:[/COLOR][/SIZE][/I] [I][SIZE=4][COLOR=#000099]- Ona Kuyotomi ustanin 'Kihotomi' teknigiyle vurdum.[/COLOR][/SIZE][/I] [I][SIZE=4][COLOR=#000099]Ertesi gün ayni hikaye: Dayak yemekten ayakta[/COLOR][/SIZE][/I] [I][SIZE=4][COLOR=#000099]duramaz hale gelmis Temel[/COLOR][/SIZE][/I] [I][SIZE=4][COLOR=#000099]ve hergün degisik stil kullanan Japon:[/COLOR][/SIZE][/I] [I][SIZE=4][COLOR=#000099]- Ona Toyhama'nin 'kimanto' teknigiyle vurdum..[/COLOR][/SIZE][/I] [I][SIZE=4][COLOR=#000099]- Ona Tiyotoki'nin 'kohimato' teknigiyle vurdum.[/COLOR][/SIZE][/I] [I][SIZE=4][COLOR=#000099]Bu böylece bir hafta devam etmis. Ve sekizinci gün[/COLOR][/SIZE][/I] [I][SIZE=4][COLOR=#000099]japon yine kahveye gelip, herkese kafa tutmus. Yine Temel disari çikmis. Birkaç dakika sonra[/COLOR][/SIZE][/I] [I][SIZE=4][COLOR=#000099]herkes surati dagilmis bir Temel beklerken bu defa Japon her tarafi[/COLOR][/SIZE][/I] [I][SIZE=4][COLOR=#000099]kanlar içinde kapida belirmis.[/COLOR][/SIZE][/I] [I][SIZE=4][COLOR=#000099]Temel de hemen arkasindan girmis içeriye, Japon'u[/COLOR][/SIZE][/I] [I][SIZE=4][COLOR=#000099]göstererek gülümsemis:[/COLOR][/SIZE][/I] [I][SIZE=4][COLOR=#000099]- ONA TOYOTA'NIN KRİKOSUYLA VURDUM....[/COLOR][/SIZE][/I] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Mizah ve Eğlence
Serbest Kürsü
Toyota'nin Krikosu...
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…