Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Çocuk Gemisi
Çocuk Çocuğa Muhabbet
Türk feminizmi
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="GazeL" data-source="post: 227056" data-attributes="member: 1000158"><p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><strong><span style="color: black"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">Amerikan Delegesi Hanımefendi kürsüye gelmiş:</span></span></strong></span></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><span style="color: black"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">-'Geçen yılın kararlarını aynen uyguladım.</span></span></span></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><span style="color: black"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">- Eve gider gitmez kocama:</span></span></span></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><span style="color: black"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">-Bundan sonra temiz çamaşır istersen,</span></span></span></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><span style="color: black"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">Kendi çamaşırını kendin yıka. İşte makine orda..' dedim.</span></span></span></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><span style="color: black"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">- İlk gün bir şey görmedim. </span></span></span></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><span style="color: black"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">- İkinci gün bir şey görmedim.</span></span></span></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><span style="color: black"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">- Üçüncü gün bir baktım, makinenin başında </span></span></span></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><span style="color: black"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">Sadece kendi çamaşırlarını değil, benimkileri de yıkıyor.'</span></span></span></p><p></p><p> </p><p></p><p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><strong><span style="color: black"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">Alman Delegesi söz almış:</span></span></strong></span></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><span style="color: black"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">'Ben de kararımız gereğince kocama: </span></span></span></p><p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: black">- 'Bundan böyle temiz tabakta yemek istiyorsan </span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: black">kendi bulaşığını kendin yıka' dedim.. </span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: black">- Birinci gün bir şey görmedim.</span></span></span></p></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><span style="color: black"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">-</span></span><span style="color: black"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"> - İkinci gün bir şey görmedim.</span></span></span></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><span style="color: black"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">-</span></span><span style="color: black"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"> Üçüncü gün baktım makinenin başında </span></span></span></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><span style="color: black"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">Sadece kendininkileri değil, benim bulaşıklarımı da yıkıyor.'</span></span></span></p><p></p><p> </p><p></p><p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><strong><span style="color: black"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">Üçüncü konuşmacı bizden, TÜRK, </span></span></strong></span></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><span style="color: black"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">Feminist kardeşimiz: </span></span></span></p><p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: black">'Türkiye'ye döner dönmez kararımız gereğince kocamla konuştum. Ona dedim ki:</span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: black">'Bundan böyle yemek yemek istiyorsan,</span></span></span></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: black">kendin pişirmen gerekecek. İşte mutfak orada..'dedim.</span></span></span></p></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><span style="color: black"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">Birinci gün bir şey görmedim.</span></span></span></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><span style="color: black"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">İkinci gün bir şey görmedim.</span></span></span></p><p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: black">Üçüncü gün sol gözüm biraz açılır gibi oldu, hafiften görmeye başladım... :005:</span></span></span></p> </p></blockquote><p></p>
[QUOTE="GazeL, post: 227056, member: 1000158"] [CENTER][SIZE=3][B][COLOR=black][FONT=Comic Sans MS]Amerikan Delegesi Hanımefendi kürsüye gelmiş:[/FONT][/COLOR][/B][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=black][FONT=Comic Sans MS]-'Geçen yılın kararlarını aynen uyguladım.[/FONT][/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=black][FONT=Comic Sans MS]- Eve gider gitmez kocama:[/FONT][/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=black][FONT=Comic Sans MS]-Bundan sonra temiz çamaşır istersen,[/FONT][/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=black][FONT=Comic Sans MS]Kendi çamaşırını kendin yıka. İşte makine orda..' dedim.[/FONT][/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=black][FONT=Comic Sans MS]- İlk gün bir şey görmedim. [/FONT][/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=black][FONT=Comic Sans MS]- İkinci gün bir şey görmedim.[/FONT][/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=black][FONT=Comic Sans MS]- Üçüncü gün bir baktım, makinenin başında [/FONT][/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=black][FONT=Comic Sans MS]Sadece kendi çamaşırlarını değil, benimkileri de yıkıyor.'[/FONT][/COLOR][/SIZE][/CENTER] [CENTER][SIZE=3][B][COLOR=black][FONT=Comic Sans MS][/FONT][/COLOR][/B][/SIZE] [SIZE=3][B][COLOR=black][FONT=Comic Sans MS]Alman Delegesi söz almış:[/FONT][/COLOR][/B][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=black][FONT=Comic Sans MS]'Ben de kararımız gereğince kocama: [/FONT][/COLOR][/SIZE] [CENTER][SIZE=3][FONT=Comic Sans MS][COLOR=black]- 'Bundan böyle temiz tabakta yemek istiyorsan [/COLOR][/FONT][/SIZE] [SIZE=3][FONT=Comic Sans MS][COLOR=black]kendi bulaşığını kendin yıka' dedim.. [/COLOR][/FONT][/SIZE] [SIZE=3][FONT=Comic Sans MS][COLOR=black]- Birinci gün bir şey görmedim.[/COLOR][/FONT][/SIZE][/CENTER] [SIZE=3][COLOR=black][FONT=Comic Sans MS]-[/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Comic Sans MS] - İkinci gün bir şey görmedim.[/FONT][/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=black][FONT=Comic Sans MS]-[/FONT][/COLOR][COLOR=black][FONT=Comic Sans MS] Üçüncü gün baktım makinenin başında [/FONT][/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=black][FONT=Comic Sans MS]Sadece kendininkileri değil, benim bulaşıklarımı da yıkıyor.'[/FONT][/COLOR][/SIZE][/CENTER] [CENTER][SIZE=3][B][COLOR=black][FONT=Comic Sans MS][/FONT][/COLOR][/B][/SIZE] [SIZE=3][B][COLOR=black][FONT=Comic Sans MS]Üçüncü konuşmacı bizden, TÜRK, [/FONT][/COLOR][/B][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=black][FONT=Comic Sans MS]Feminist kardeşimiz: [/FONT][/COLOR][/SIZE] [CENTER][SIZE=3][FONT=Comic Sans MS][COLOR=black]'Türkiye'ye döner dönmez kararımız gereğince kocamla konuştum. Ona dedim ki:[/COLOR][/FONT][/SIZE] [SIZE=3][FONT=Comic Sans MS][COLOR=black]'Bundan böyle yemek yemek istiyorsan,[/COLOR][/FONT][/SIZE] [SIZE=3][FONT=Comic Sans MS][COLOR=black]kendin pişirmen gerekecek. İşte mutfak orada..'dedim.[/COLOR][/FONT][/SIZE][/CENTER] [SIZE=3][COLOR=black][FONT=Comic Sans MS]Birinci gün bir şey görmedim.[/FONT][/COLOR][/SIZE] [SIZE=3][COLOR=black][FONT=Comic Sans MS]İkinci gün bir şey görmedim.[/FONT][/COLOR][/SIZE] [CENTER][SIZE=3][FONT=Comic Sans MS][COLOR=black]Üçüncü gün sol gözüm biraz açılır gibi oldu, hafiften görmeye başladım... :005:[/COLOR][/FONT][/SIZE][/CENTER] [/CENTER] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Çocuk Gemisi
Çocuk Çocuğa Muhabbet
Türk feminizmi
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…