Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Genel ve Güncel Haberler
Türk sezonunda Peygamberimize hakaret
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Kýrýk Testi" data-source="post: 160602" data-attributes="member: 358"><p><span style="font-size: 15px"><strong>Türk sezonunda Peygamberimiz'e hakaret</strong></span></p><p><span style="font-size: 15px"></span><em>Milli Gazete - 13 Ekim 2009</em></p><p></p><p></p><p></p><p><strong>FRANSA'da TÜRK SEZONU etkinlikleri yapılıyormuş</strong>. Bakın orada Türkiye devletinin, Ankara Dışişleri Bakanlığı'nın verdiği paralarla; birtakım vakıfların, kuruluşların, derneklerin, <strong>Türkiye kültür ve sanat adamlarının katkılarıyla ve herkesin gözü önünde Peygamberimiz'e (Salat ve selam olsun ona) ağır hakaretler yapılmış. Fransa'da Yasemin Berkol Hanımefendi'nin gönderdiği yazıyı aynen aşağıda okuyacaksınız</strong>. (<strong>Tekfen ve "Fevziye Okulları" Vakfı böyle bir şeyi nasıl yapmıştır?)</strong></p><p></p><p>"<em>8 Ekim 2009 Perşembe günü saat: 12.30'da Paris Petit Palais adlı güzel sanatlar müzesinde bir konser verildi.</em></p><p><em></em></p><p><em>Fransa'da Türk Sezonu adı altındaki etkinliklerden biri olan ve <strong>Tekfen ve Fevziye Okulları Vakfı tarafından desteklenen bir etkinlik bu</strong>.</em></p><p><em></em></p><p><em>Türk ve Fransız müzisyenlerin katıldığı <strong>bu konserde Peygamberimiz'e "Ağır hakaret ve küfür edildi</strong></em>", ben bir Müslüman olarak bu denli hakaretten üzüntü duydum ve salondaki Türk izleyicilerden de tepki gelmemesi beni daha da hırslandırdı.</p><p></p><p>Aşağıda Fransızca ve Türkçe tercümesini yazdığım <strong>bu şiir barok müzik bestesiyle bir soprano tarafından İtalyanca okundu ancak Fransızca tercümesi el broşüründe izleyicilere sunuldu ve bol bol alkışlandı</strong>.</p><p></p><p><em>"....... Ah que soit maudit l'Arabe Mohamet et son successeur Ali, que le sol recouvre la Mecque, que tombe sens dessous-dessous Medinet al-nabî.........</em>"</p><p></p><p><strong>"<em>Ah Arab Muhammed'e ve onun halifesi Ali'e lânet olsun, Mekke'yi toprak örtsün, Nebînin şehri Medine'nin altı üstüne dönsün...</em>" </strong>Avrupalıların her fırsatta Müslümanlara hakaret ettiği biliniyor ama bizzat Türk kültür ve sanat adamlarının yönetiminde, Türk vakıflarının ve Dışişlerinin parasıyla düzenlenen bu etkinlikler arasında bu hakaret gözden kaçan bir kaza olamaz!</p><p></p><p><strong>Bu bir skandaldır</strong>. Siz basın mensuplarını duyarlı olmaya davet ediyorum.</p><p></p><p>Saygılarımla.</p><p></p><p><strong>Yasemin Berkol</strong>" </p><p></p><p><strong><em><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 10px"><span style="color: #339966">(Rasulüm) De ki : " Ey kafirler," " Ben, sizin ibadet ettiklerinize ibadet etmem." " Sizde benim ibadet ettigime ibadet edecek degilsiniz." " Bende sizin ibedet ettiklerinize ibadet edecek degilim." " Sizde benim ibadet ettigime ibadet edecek degilsiniz." " Sizin dininiz size, benim dinimde banadir." ( KÂFIRÛN )</span></span></span></em></strong></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Kýrýk Testi, post: 160602, member: 358"] [SIZE=4][B]Türk sezonunda Peygamberimiz'e hakaret[/B] [/SIZE][I]Milli Gazete - 13 Ekim 2009[/I] [B]FRANSA'da TÜRK SEZONU etkinlikleri yapılıyormuş[/B]. Bakın orada Türkiye devletinin, Ankara Dışişleri Bakanlığı'nın verdiği paralarla; birtakım vakıfların, kuruluşların, derneklerin, [B]Türkiye kültür ve sanat adamlarının katkılarıyla ve herkesin gözü önünde Peygamberimiz'e (Salat ve selam olsun ona) ağır hakaretler yapılmış. Fransa'da Yasemin Berkol Hanımefendi'nin gönderdiği yazıyı aynen aşağıda okuyacaksınız[/B]. ([B]Tekfen ve "Fevziye Okulları" Vakfı böyle bir şeyi nasıl yapmıştır?)[/B] "[I]8 Ekim 2009 Perşembe günü saat: 12.30'da Paris Petit Palais adlı güzel sanatlar müzesinde bir konser verildi. Fransa'da Türk Sezonu adı altındaki etkinliklerden biri olan ve [B]Tekfen ve Fevziye Okulları Vakfı tarafından desteklenen bir etkinlik bu[/B]. Türk ve Fransız müzisyenlerin katıldığı [B]bu konserde Peygamberimiz'e "Ağır hakaret ve küfür edildi[/B][/I]", ben bir Müslüman olarak bu denli hakaretten üzüntü duydum ve salondaki Türk izleyicilerden de tepki gelmemesi beni daha da hırslandırdı. Aşağıda Fransızca ve Türkçe tercümesini yazdığım [B]bu şiir barok müzik bestesiyle bir soprano tarafından İtalyanca okundu ancak Fransızca tercümesi el broşüründe izleyicilere sunuldu ve bol bol alkışlandı[/B]. [I]"....... Ah que soit maudit l'Arabe Mohamet et son successeur Ali, que le sol recouvre la Mecque, que tombe sens dessous-dessous Medinet al-nabî.........[/I]" [B]"[I]Ah Arab Muhammed'e ve onun halifesi Ali'e lânet olsun, Mekke'yi toprak örtsün, Nebînin şehri Medine'nin altı üstüne dönsün...[/I]" [/B]Avrupalıların her fırsatta Müslümanlara hakaret ettiği biliniyor ama bizzat Türk kültür ve sanat adamlarının yönetiminde, Türk vakıflarının ve Dışişlerinin parasıyla düzenlenen bu etkinlikler arasında bu hakaret gözden kaçan bir kaza olamaz! [B]Bu bir skandaldır[/B]. Siz basın mensuplarını duyarlı olmaya davet ediyorum. Saygılarımla. [B]Yasemin Berkol[/B]" [B][I][FONT=Comic Sans MS][SIZE=2][COLOR=#339966](Rasulüm) De ki : " Ey kafirler," " Ben, sizin ibadet ettiklerinize ibadet etmem." " Sizde benim ibadet ettigime ibadet edecek degilsiniz." " Bende sizin ibedet ettiklerinize ibadet edecek degilim." " Sizde benim ibadet ettigime ibadet edecek degilsiniz." " Sizin dininiz size, benim dinimde banadir." ( KÂFIRÛN )[/COLOR][/SIZE][/FONT][/I][/B] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Genel ve Güncel Haberler
Türk sezonunda Peygamberimize hakaret
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…