Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Mizah ve Eğlence
Mizahi Sohbet
Türkiye'de yaşamak için 37 neden!!!
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="&amp;#304;lim-irfan" data-source="post: 97400" data-attributes="member: 8679"><p><strong>Hmm yazık ya bu ruslara demekki türkiyeyi hayal ettikleri gibi görüyorlar yada böyle şeylere hasretler ama gel görki şimdi yukarda yazılanı inceleyelim</strong></p><p> </p><p> </p><p>yılın 340 günü güneşli </p><p><strong><em><span style="color: blue">Bunun Doğru olduğu söylenemez her bölgeye göre değişir</span></em></strong> </p><p>dört yanı sıcak denizlerle çewrili! </p><p><span style="color: blue"><strong>Buda Yanlış 3tarafı Denizlerle çevrili ve Karadeniz herzaman sıack olduğu söylenemez</strong></span></p><p>her zaman taze meywe we sebze war </p><p><strong><span style="color: blue">Evet doğru Rusyaya yolladığımız domatesler nasıl olsa taze taze geri dönüyo</span></strong></p><p>ruslar hariç insanları güler yüzlü we nazik </p><p><strong><span style="color: blue">Hmm Herkes için olmasa gerek ama genel itibari ile öyledir yurdumun insanı</span></strong></p><p>insanı bezdiren yoksullar we çingeneler yok </p><p><strong><span style="color: blue">Hmm Gelde bide bana sor bakalım her cuma çıkışında nasıl kaçacam diye çıkıyorum camiide yaa cimriliğimizden değil sülük gibi adama yapışyorlar dilenciliğinde bir adabı vardır Osmanlı zamanındaki dilencilere bir baksınlar</span></strong> </p><p>ewlerin girişleri tertemiz</p><p><strong><span style="color: blue">Genel olarak doğru nede olsa çoğu millete temizliği İslam dini öğretmiştir Temizlik imandandır</span></strong> </p><p>uyuşturucu kullananlarla satanları hapse atıyorlar </p><p><strong><span style="color: blue">Hmm mesela kaçını atıyorlar veya kaçını yakalayabiliyorlar</span></strong></p><p>komünüstlerle faşistler elde bayrak dolaşmıyor </p><p><strong><span style="color: blue">Hmm buda şüpeli ve yanlış</span></strong></p><p>elinde ganalı haç olan dazlak gençler yok </p><p><strong><span style="color: #0000ff">Hmm ???</span></strong></p><p>wotka değil lale ülkesi </p><p><strong><span style="color: blue">Hmm evet vokka ülkesi değil yeni rakı ülkesi</span></strong> <span style="color: blue"><strong>ufak büyük diye kendi arasında ikiye ayrılıyo</strong></span></p><p>sarhoş sürücüleri hapse atıyorlar </p><p><strong><span style="color: blue">Nedemezsin ne kadar kalıyorlarmış hapiste merat ettim doğrusu</span></strong></p><p>suç oranı her yıl 2 kat artmıyor</p><p><strong><span style="color: blue">Rusya kadar artmıyordum canım</span></strong> </p><p>üniwersiteye ewlenmek ya da askerden kaçmak için gitmiyorlar </p><p><strong><span style="color: blue">Başka sebeplerden dolayı üniversiteye gidenleri biliyorum ama geneli ilim için ve iş bulabilmek daha sağlıklı yerde çalışabilmek için gidiyo</span></strong> <strong><span style="color: blue">bu takdir edilir</span></strong></p><p>doktorlarla öğretmenlere saygı duyuyorlar </p><p><strong><span style="color: blue">Öğretmenleri bilmem ama Doktorlar çok saygı görüyo ve çok kazanıyorlar hele birde ayrı çalışma yerleri buroları varsa tamamdır o doktor daha ne istesin Allahtan öğretmenlerinde ne kadar saygı görüyor bilmiyorum ama akıllı olanları iyi kazanıyo şahsen öğretmenlerime saygılı olmuşumdur</span></strong></p><p>ekranda 5 dkda bir kepek şampuanı reklamı yok </p><p><strong><span style="color: blue">kepek reklamı yok ama her ana ahberde bile reklam koyuyorlar bide 15 dk da bir reklam koyan kanallar biliyorum herhalde reklamı az koyan trt olsa gerek</span></strong> </p><p>yol soranlara küfür etmiyorlar </p><p><strong><span style="color: blue">Adamına göre değişir</span></strong> </p><p>waliler we belediye başkanları insanları öldürmüyorlar,rüşwet almıyorlar </p><p><strong><span style="color: blue">rüşvet almıyorlar konusu yanlış</span></strong> </p><p>kadınlar,erkeklerden tembel we ayyaş diye söz etmiyor </p><p><strong><span style="color: blue">Hmm öyle deyipte dayağı yiyenler var yada kocası kılıbıktır istediğini söyler yada koyun gibi yaşanlar var </span></strong></p><p>watandaşlar yasalar önünde eşit!!! </p><p><strong><span style="color: blue">Nedemezsin hele türbanlı kardeşlerimiz çok yararlanıyorlar bu eşitlikten</span></strong></p><p>çocuklara çok saygılı dawranıyorlar </p><p><strong><span style="color: blue">Kişiden kişiye değişiyor</span></strong></p><p>seri katiller yok </p><p><strong><span style="color: blue">Nedemzsin ama rusya kadar değildir </span></strong></p><p>nehirler mikrop yuwası deil! </p><p><strong><span style="color: blue">Genel olarak temizdir</span></strong> </p><p>patika değil gerçek yollar war </p><p><strong><span style="color: blue">Genel olarak</span></strong></p><p>domuz yemiyorlar </p><p><strong><span style="color: blue">Belki ama bilmeden yedirenler var millete</span></strong> </p><p>sokakları güwenli,3 kuruş için adam kesmiyorlar </p><p><strong><span style="color: blue">Nedemzsin ama yinede rusya kadar değildir</span></strong> </p><p>en önemlisi; başka bir dine inansalar da,diğer dinlere karşı müsamahaları war!!!:023:</p><p><strong><span style="color: blue">Kişiden kişiye değişir</span></strong> </p><p> </p><p><strong>Yukardada dediğim gibi Ruslar herhalde hayal ettikleri ülkeyi türkiye ile karıştırmış olabilirler Ama herşeye rağmen ülkemde yaşamaktan çok memnunum </strong></p><p> </p><p><strong>Selam ve dua ile...</strong></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="İlim-irfan, post: 97400, member: 8679"] [B]Hmm yazık ya bu ruslara demekki türkiyeyi hayal ettikleri gibi görüyorlar yada böyle şeylere hasretler ama gel görki şimdi yukarda yazılanı inceleyelim[/B] yılın 340 günü güneşli [B][I][COLOR=blue]Bunun Doğru olduğu söylenemez her bölgeye göre değişir[/COLOR][/I][/B] dört yanı sıcak denizlerle çewrili! [COLOR=blue][B]Buda Yanlış 3tarafı Denizlerle çevrili ve Karadeniz herzaman sıack olduğu söylenemez[/B][/COLOR] her zaman taze meywe we sebze war [B][COLOR=blue]Evet doğru Rusyaya yolladığımız domatesler nasıl olsa taze taze geri dönüyo[/COLOR][/B] ruslar hariç insanları güler yüzlü we nazik [B][COLOR=blue]Hmm Herkes için olmasa gerek ama genel itibari ile öyledir yurdumun insanı[/COLOR][/B] insanı bezdiren yoksullar we çingeneler yok [B][COLOR=blue]Hmm Gelde bide bana sor bakalım her cuma çıkışında nasıl kaçacam diye çıkıyorum camiide yaa cimriliğimizden değil sülük gibi adama yapışyorlar dilenciliğinde bir adabı vardır Osmanlı zamanındaki dilencilere bir baksınlar[/COLOR][/B] ewlerin girişleri tertemiz [B][COLOR=blue]Genel olarak doğru nede olsa çoğu millete temizliği İslam dini öğretmiştir Temizlik imandandır[/COLOR][/B] uyuşturucu kullananlarla satanları hapse atıyorlar [B][COLOR=blue]Hmm mesela kaçını atıyorlar veya kaçını yakalayabiliyorlar[/COLOR][/B] komünüstlerle faşistler elde bayrak dolaşmıyor [B][COLOR=blue]Hmm buda şüpeli ve yanlış[/COLOR][/B] elinde ganalı haç olan dazlak gençler yok [B][COLOR=#0000ff]Hmm ???[/COLOR][/B] wotka değil lale ülkesi [B][COLOR=blue]Hmm evet vokka ülkesi değil yeni rakı ülkesi[/COLOR][/B] [COLOR=blue][B]ufak büyük diye kendi arasında ikiye ayrılıyo[/B][/COLOR] sarhoş sürücüleri hapse atıyorlar [B][COLOR=blue]Nedemezsin ne kadar kalıyorlarmış hapiste merat ettim doğrusu[/COLOR][/B] suç oranı her yıl 2 kat artmıyor [B][COLOR=blue]Rusya kadar artmıyordum canım[/COLOR][/B] üniwersiteye ewlenmek ya da askerden kaçmak için gitmiyorlar [B][COLOR=blue]Başka sebeplerden dolayı üniversiteye gidenleri biliyorum ama geneli ilim için ve iş bulabilmek daha sağlıklı yerde çalışabilmek için gidiyo[/COLOR][/B] [B][COLOR=blue]bu takdir edilir[/COLOR][/B] doktorlarla öğretmenlere saygı duyuyorlar [B][COLOR=blue]Öğretmenleri bilmem ama Doktorlar çok saygı görüyo ve çok kazanıyorlar hele birde ayrı çalışma yerleri buroları varsa tamamdır o doktor daha ne istesin Allahtan öğretmenlerinde ne kadar saygı görüyor bilmiyorum ama akıllı olanları iyi kazanıyo şahsen öğretmenlerime saygılı olmuşumdur[/COLOR][/B] ekranda 5 dkda bir kepek şampuanı reklamı yok [B][COLOR=blue]kepek reklamı yok ama her ana ahberde bile reklam koyuyorlar bide 15 dk da bir reklam koyan kanallar biliyorum herhalde reklamı az koyan trt olsa gerek[/COLOR][/B] yol soranlara küfür etmiyorlar [B][COLOR=blue]Adamına göre değişir[/COLOR][/B] waliler we belediye başkanları insanları öldürmüyorlar,rüşwet almıyorlar [B][COLOR=blue]rüşvet almıyorlar konusu yanlış[/COLOR][/B] kadınlar,erkeklerden tembel we ayyaş diye söz etmiyor [B][COLOR=blue]Hmm öyle deyipte dayağı yiyenler var yada kocası kılıbıktır istediğini söyler yada koyun gibi yaşanlar var [/COLOR][/B] watandaşlar yasalar önünde eşit!!! [B][COLOR=blue]Nedemezsin hele türbanlı kardeşlerimiz çok yararlanıyorlar bu eşitlikten[/COLOR][/B] çocuklara çok saygılı dawranıyorlar [B][COLOR=blue]Kişiden kişiye değişiyor[/COLOR][/B] seri katiller yok [B][COLOR=blue]Nedemzsin ama rusya kadar değildir [/COLOR][/B] nehirler mikrop yuwası deil! [B][COLOR=blue]Genel olarak temizdir[/COLOR][/B] patika değil gerçek yollar war [B][COLOR=blue]Genel olarak[/COLOR][/B] domuz yemiyorlar [B][COLOR=blue]Belki ama bilmeden yedirenler var millete[/COLOR][/B] sokakları güwenli,3 kuruş için adam kesmiyorlar [B][COLOR=blue]Nedemzsin ama yinede rusya kadar değildir[/COLOR][/B] en önemlisi; başka bir dine inansalar da,diğer dinlere karşı müsamahaları war!!!:023: [B][COLOR=blue]Kişiden kişiye değişir[/COLOR][/B] [B]Yukardada dediğim gibi Ruslar herhalde hayal ettikleri ülkeyi türkiye ile karıştırmış olabilirler Ama herşeye rağmen ülkemde yaşamaktan çok memnunum [/B] [B]Selam ve dua ile...[/B] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Mizah ve Eğlence
Mizahi Sohbet
Türkiye'de yaşamak için 37 neden!!!
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…