Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Mizah ve Eğlence
Mizahi Sohbet
Türkiye'nin değişik yörelerinde görev yapan doktorlar...
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="istiðna" data-source="post: 69549" data-attributes="member: 4075"><p><span style="color: #0000ff"></span></p><p><span style="color: #0000ff"><strong>Türkiye'nin değişik yörelerinde görev yapan doktorların hastalardan aldıkları cevaplardan tuttukları notlar...</strong></span></p><p>- Doktor bey, bacaklarımda valiz var. (Varis) </p><p>- Tansiyonum yukarı gelmeyi. </p><p>- Başım yani. </p><p>- Bende süpertansiyon var. </p><p>- Sabahtan beri çok garisyon yaptım. (Gasyan: Kusma) </p><p>- Öskürüyom baklam beraber çıkıyor. </p><p>- Bizim çocuk ortalık derdine tutulmuş. (grip) </p><p>- Bende Habitat B var mı ? (Hepatit B) </p><p>- Vücutum beni ısırıyi, sırtımdan sırtımdan ısırıyi. </p><p>- Doktor bey kanımda bi değişiklik hissediyon. </p><p>- Bende aslım var. (Astım) </p><p>- Ben paspas oldum. (Bay pas) </p><p>- Geçen Ramazanda da göğsüm böyle hıyıl hıyıl olmuştu. </p><p>- Benim barsaklarım zehirli gaz yapıyo. </p><p>- Annem perviz yapıyor. </p><p>- Faydalı olur dediler a-ferin atındım. </p><p>- Başımda döneklik var. </p><p>- Ayağa kalkınca başım fırlanıyiii. </p><p>- Nefesimi aşağıdan alıp yukarı veremiyom. </p><p>- Bugün barsaklarım sürekli kıvırıyo. </p><p>- Yaş 73, öbür taraftan çağıriyiler ama gene de canım gitmek istemiyi. </p><p>- Merdiven çıktığımda sanki hırtleğilden bişi saliyiler. </p><p>- Benim sinirlerim var. </p><p>- Bende baş dönüklüğü oluyor doktor bey. </p><p>- Nefesimi çeviremiyom. </p><p>- Doktor bey, tansiyonu geziyo bunun. (karısını gösteriyor) </p><p>- Kemiğim yanıyor. </p><p>- Bende kavator var mı ? (Guatr) </p><p>- İçimde pırıltı var. (Çarpı ntı) </p><p>- Kaburgalarım düşüyor. </p><p>- Vücudum rüzgarlanıyor. </p><p>- Doktor bey, çocuğa tiloyloy verdim. (Tylol) </p><p>- Garnımda sanki gurbağa var fırıl fırıl dolaşıya içinde.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="istiðna, post: 69549, member: 4075"] [color=#0000ff] [b]Türkiye'nin değişik yörelerinde görev yapan doktorların hastalardan aldıkları cevaplardan tuttukları notlar...[/b][/color][b][/b] - Doktor bey, bacaklarımda valiz var. (Varis) - Tansiyonum yukarı gelmeyi. - Başım yani. - Bende süpertansiyon var. - Sabahtan beri çok garisyon yaptım. (Gasyan: Kusma) - Öskürüyom baklam beraber çıkıyor. - Bizim çocuk ortalık derdine tutulmuş. (grip) - Bende Habitat B var mı ? (Hepatit B) - Vücutum beni ısırıyi, sırtımdan sırtımdan ısırıyi. - Doktor bey kanımda bi değişiklik hissediyon. - Bende aslım var. (Astım) - Ben paspas oldum. (Bay pas) - Geçen Ramazanda da göğsüm böyle hıyıl hıyıl olmuştu. - Benim barsaklarım zehirli gaz yapıyo. - Annem perviz yapıyor. - Faydalı olur dediler a-ferin atındım. - Başımda döneklik var. - Ayağa kalkınca başım fırlanıyiii. - Nefesimi aşağıdan alıp yukarı veremiyom. - Bugün barsaklarım sürekli kıvırıyo. - Yaş 73, öbür taraftan çağıriyiler ama gene de canım gitmek istemiyi. - Merdiven çıktığımda sanki hırtleğilden bişi saliyiler. - Benim sinirlerim var. - Bende baş dönüklüğü oluyor doktor bey. - Nefesimi çeviremiyom. - Doktor bey, tansiyonu geziyo bunun. (karısını gösteriyor) - Kemiğim yanıyor. - Bende kavator var mı ? (Guatr) - İçimde pırıltı var. (Çarpı ntı) - Kaburgalarım düşüyor. - Vücudum rüzgarlanıyor. - Doktor bey, çocuğa tiloyloy verdim. (Tylol) - Garnımda sanki gurbağa var fırıl fırıl dolaşıya içinde. [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Mizah ve Eğlence
Mizahi Sohbet
Türkiye'nin değişik yörelerinde görev yapan doktorlar...
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…