Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
İslamiyet
Alimler ve Evliyalar
TÜRKLER'in kanını getirdim YA RESULALLAH...
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="lacvrt" data-source="post: 14470"><p>Rüya oldugunu ben de biliyorum okur yazarlıgım var zaten rüyadan öteye gitmez böyle hikayeler. yanlız bu hikayeyi muhammed ikbalın uydurdugunu sanmıyorumMuhammed ikbal hikaye uyduracak kadar basit bir insan degildimuhtemelen ümmetciligi geliştirmeye calışan bazı kesimler tarafından uydurulmuştur.muhammed ikbalın türk halkına olan sevgisini bilmeyenmi var yanlız şunu unutmakitarih boyunca türkler musluman olan miletlerden cok büyük zararlar cekmiştir.talkan curcan katliamları musluman olan araplar tarafından yapılmıştır1 dünya şavaşıda araplar yine bize olan sevgilerini ingilizlerle birlikte göstermişlerdirkocgiri, nasturi ,ve dersim isyanları musluman olan kürtler tarafından yapılmıştıryani muhammed ikbalin peygambere sundugu kan daha cok muslumanlar tarafından akıtılmıştır.neyse cumadan sonra yazışmaya devam ederiz. Saygılar ve size hayırlı cumalar</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="lacvrt, post: 14470"] Rüya oldugunu ben de biliyorum okur yazarlıgım var zaten rüyadan öteye gitmez böyle hikayeler. yanlız bu hikayeyi muhammed ikbalın uydurdugunu sanmıyorumMuhammed ikbal hikaye uyduracak kadar basit bir insan degildimuhtemelen ümmetciligi geliştirmeye calışan bazı kesimler tarafından uydurulmuştur.muhammed ikbalın türk halkına olan sevgisini bilmeyenmi var yanlız şunu unutmakitarih boyunca türkler musluman olan miletlerden cok büyük zararlar cekmiştir.talkan curcan katliamları musluman olan araplar tarafından yapılmıştır1 dünya şavaşıda araplar yine bize olan sevgilerini ingilizlerle birlikte göstermişlerdirkocgiri, nasturi ,ve dersim isyanları musluman olan kürtler tarafından yapılmıştıryani muhammed ikbalin peygambere sundugu kan daha cok muslumanlar tarafından akıtılmıştır.neyse cumadan sonra yazışmaya devam ederiz. Saygılar ve size hayırlı cumalar [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
İslamiyet
Alimler ve Evliyalar
TÜRKLER'in kanını getirdim YA RESULALLAH...
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…