Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Mizah ve Eğlence
Mizahi Sohbet
Türklerin mühndislere bakışı :)
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Gül-i &amp;#304;kra" data-source="post: 27633" data-attributes="member: 960"><p><em>Tarihci abi insanın nefsinin doymadığını görüyoruz bu hususta.. Ve kim yanında bu dünyadan bir lokmasını götürebilmiş ki...</em></p><p> </p><p><em>Bugün yaşadığım bir hususu paylaşayım inş. <span style="color: red">Oturduğum yere yakın bir okul var ve <strong>ben orada görev almıyorum</strong>.. Depremden hasarlı olduğu için yıkıldı ve yeniden inşa ediliyor..</span></em></p><p> </p><p><em>İşlerim nedeni ile merkeze gidiyorum.. Bir arkadaşıma rastladım hal hatr sorduktan sonra bana okulun ne zaman biteceğini sordu ve bende 2.döneme hazır olurmuş dedim.. Sonra ikinci sorusu da peki bu öğrenciler nasıl diğer okula gidecekler,servis nasıl hazırlanacakmış? diye sordu.. </em></p><p> </p><p><em>Bende bilmiyorum servis nasıl ayarlanır ben o kadarını da bilemem canım dedim..</em></p><p> </p><p><em>Bana cevap sen <span style="color: red">nasıl bir öğretmensin</span>? Bunları neden bilmiyorsun dedi... Günümü zehir etti. Lakin susmayı tercih ettim ve nedendir bilinmez aklıma hemen bu bölüm geldi.. Ahh tarihci abi ahh dedim kendi kendime...</em></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Gül-i İkra, post: 27633, member: 960"] [I]Tarihci abi insanın nefsinin doymadığını görüyoruz bu hususta.. Ve kim yanında bu dünyadan bir lokmasını götürebilmiş ki...[/I] [I]Bugün yaşadığım bir hususu paylaşayım inş. [COLOR=red]Oturduğum yere yakın bir okul var ve [B]ben orada görev almıyorum[/B].. Depremden hasarlı olduğu için yıkıldı ve yeniden inşa ediliyor..[/COLOR][/I] [I]İşlerim nedeni ile merkeze gidiyorum.. Bir arkadaşıma rastladım hal hatr sorduktan sonra bana okulun ne zaman biteceğini sordu ve bende 2.döneme hazır olurmuş dedim.. Sonra ikinci sorusu da peki bu öğrenciler nasıl diğer okula gidecekler,servis nasıl hazırlanacakmış? diye sordu.. [/I] [I]Bende bilmiyorum servis nasıl ayarlanır ben o kadarını da bilemem canım dedim..[/I] [I]Bana cevap sen [COLOR=red]nasıl bir öğretmensin[/COLOR]? Bunları neden bilmiyorsun dedi... Günümü zehir etti. Lakin susmayı tercih ettim ve nedendir bilinmez aklıma hemen bu bölüm geldi.. Ahh tarihci abi ahh dedim kendi kendime...[/I] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Mizah ve Eğlence
Mizahi Sohbet
Türklerin mühndislere bakışı :)
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…