mis mis...:):))
G GuL-i YaReN Well-known member 24 Tem 2009 #2 Naptin bardak abi yaa canim çekti simdi Zaten helal degildir, oyle deselerde guvenilmez
G GuL-i YaReN Well-known member 24 Tem 2009 #4 Elif_Gibi' Alıntı: amca ayakkabıları da çıkarmış Genişletmek için tıkla ... Ben onu farketmedim bile doneri incelemekten
Elif_Gibi' Alıntı: amca ayakkabıları da çıkarmış Genişletmek için tıkla ... Ben onu farketmedim bile doneri incelemekten
B bardak Well-known member 25 Tem 2009 #6 Kesin kastamonu seferinde olan bi uçak falandır..Tanımam mı ben memleketlilerimi...
A ayyüzlümm Yeni Üye 3 Şub 2010 #7 olmaz böyle bi komedi kırıldımm gülmektenn ben mini etekli hostes fln bekliyodmm
B bardak Well-known member 3 Şub 2010 #10 ayyüzlümm' Alıntı: olmaz böyle bi komedi kırıldımm gülmektenn ben mini etekli hostes fln bekliyodmm Genişletmek için tıkla ... Onu burda daha çok beklersin..:023::023:
ayyüzlümm' Alıntı: olmaz böyle bi komedi kırıldımm gülmektenn ben mini etekli hostes fln bekliyodmm Genişletmek için tıkla ... Onu burda daha çok beklersin..:023::023: