Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Genel ve Güncel Haberler
Uğur Arslan canlı yayınca cevap verecek
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="NuruAhsen" data-source="post: 30120" data-attributes="member: 857"><p><strong>'Deniz Feneri AK Parti'nin intikamı'</strong></p><p></p><p><span style="font-family: 'Book Antiqua'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: red">'Deniz Feneri AK Parti'nin intikamı'</span></span></span></p><p></p><p></p><p><strong><span style="font-family: 'Book Antiqua'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkred">17 09 2008 </span></span></span></strong></p><p> </p><p><span style="font-family: 'Book Antiqua'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkred">'Uğur Arslan'la İnsaniyet Namına' adlı programda Deniz Feneri, hakkındaki iddialara belgeli yanıtlar verdi. Toplanan paraların nerelere harcandığının kuruşu kuruşuna hesabı verildi.</span></span></span></p><p></p><p></p><p> </p><p><span style="font-family: 'Book Antiqua'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkred">Deniz Feneri, hakkında başlatılan iftira <strong>kampanyasına</strong> KANAL7'de belgeleriyle cevap verdi. Uğur Arslan'ın sunduğu programa ünlü yazarlar da konuk oldu. Bunlardan biri olan Yavuz Bahadıroğlu, ilginç bir iddia ortaya atarak, 'Bu kampanya AK Parti'nin kapatılmamasının rövanşıdır' dedi.</span></span></span></p><p></p><p> </p><p><span style="font-family: 'Book Antiqua'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkred">Türkiye’nin ilk yardım programı Deniz Feneri, tam 14 yıldır yardım bekleyen insanlara soğuk günlerde ve karanlık gecelerde ışık tuttu. </span></span></span></p><p> </p><p><span style="font-family: 'Book Antiqua'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkred">Açlık felaketiyle karşı karşıya kalan ülkeler, afetlerle sarsılan ve savaşın kol gezdiği yerler “<strong>Yüzyılın İyilik Hareketi</strong>” ile yaralarını sardı. </span></span></span></p><p></p><p> </p><p><span style="color: darkred"><span style="font-family: 'Book Antiqua'"><span style="font-size: 12px">Bugüne kadar ihtiyaç sahiplerine nakit, giyim, gıda, eğitim, barınma, sağlık ve yakacak gibi birçok konularda acil ve sürekli yardım sağlayan Deniz Feneri 14 yıldır sürdürdüğü “<strong>İyilik Hareketi</strong>”nin bilançosu bu akşam özel bir yayınla yardımseverlerin dikkatine sundu.. Uğur Arslan’ın sunduğu özel yayında “İyilik Hareketi”ne destek veren kişiler, gerçekleştirilen projelerin sorumluları, bağışçılar, yardım gönüllüleri ve yardıma muhtaç insanlar bir araya gelecek ve Türkiye’ye kazandırılan bu hareketin önemini izleyenlere aktardılar. Programda, toplanan bağışların nereye verildiğine dair kapsamlı bilançosu rakamlarla ekrana getirildi.</span></span></span></p><p></p><p> </p><p><span style="color: darkred"><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Book Antiqua'"><strong>KANAL 7'de </strong><strong>UĞUR ARSLAN’LA İNSANİYET NAMINA</strong> adlı programa konuk olarak Gazeteci yazar Fehmi Koru, Yazar Yavuz Bahadıroğlu, Yazar Hüseyin Öztürk, kaıtldı. Derneğin çalışmalarına bugüne kadar destek veren medya kuruluşlarının temsilcileri de özel programda yerlerini aldı.</span></span></span></p><p></p><p><span style="font-family: 'Book Antiqua'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkred">Lojistik merkezine yapılan bağışlardan ayrıntılı görüntüler ve bağışçılarla yapılan röportajların da ekrana getirildiği UĞUR ARSLAN’LA İNSANİYET NAMINA programı Deniz Feneri Derneği genel merkezinden canlı olarak yayınlandı.</span></span></span></p><p></p><p> </p><p><strong><span style="font-family: 'Book Antiqua'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: red">UĞUR ARSLAN:</span></span></span></strong></p><p><span style="font-family: 'Book Antiqua'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkred">'Türkiye, tarihinde o kadar felaket gördü ki bunların hiçbiri 15 gün boyunca gazete manşetlerinde, televizyon haberlerinde bunun kadar yer almadı. Bunlar manidardır. Tam Ramazan'ın 1. günü başlayan bu iftira kampanyası belik daha da sürecek.</span></span></span></p><p> </p><p><span style="color: darkred"><span style="font-family: 'Book Antiqua'"><span style="font-size: 12px">Bu gün Türkiye nin geldiği noktada sosyal sorumluluk bilinci olan bir televizyoncu olarak, "bir defaya mahsus olsa da tek bölümlük olsa da" böyle bir program yapmayı, kendim veya geçmişte hizmetim olan kurumlar adına değil, insanlık namına <strong>hat</strong> safhada gerekli gördüm. Bu program şu an ülkemizde bitme noktasına getirilen yardımlaşma ve dayanışma müessesesinin, tamamen kaybolmaması için yapılan bir sosyal sorumluluk eylemidir. Bu sosyal sorumluluğa tüm Türkiye yi davet ediyorum..</span></span></span></p><p></p><p> </p><p><strong><span style="font-family: 'Book Antiqua'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: red">YAVUZ BAHADIROĞLU</span></span></span></strong></p><p><span style="font-family: 'Book Antiqua'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkred">İşim gereği Türkiye'de olup bitenleri yakından takip ediyorum. Deniz Feneri'nin de yapmış olduğu bu iyilik harketini de izliyorum, tavsiye ediyorum. Bence bu iftira kampanyasının amacı siyasi. AK Parti'ye açılan kapatma davasında istediği gibi sonuç alamayanların bir rövanşıdır.</span></span></span></p><p></p><p> </p><p><span style="color: darkred"><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Book Antiqua'"><strong><span style="color: red">FEHMİ KORU:</span></strong> </span></span></span></p><p></p><p><span style="font-family: 'Book Antiqua'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: darkred">İnanıyorum ki yardımlar durmayacak ve artarak devam edecek..</span></span></span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="NuruAhsen, post: 30120, member: 857"] [b]'Deniz Feneri AK Parti'nin intikamı'[/b] [FONT=Book Antiqua][SIZE=3][COLOR=red]'Deniz Feneri AK Parti'nin intikamı'[/COLOR][/SIZE][/FONT] [B][FONT=Book Antiqua][SIZE=3][COLOR=darkred]17 09 2008 [/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] [FONT=Book Antiqua][SIZE=3][/SIZE][/FONT] [FONT=Book Antiqua][SIZE=3][COLOR=darkred]'Uğur Arslan'la İnsaniyet Namına' adlı programda Deniz Feneri, hakkındaki iddialara belgeli yanıtlar verdi. Toplanan paraların nerelere harcandığının kuruşu kuruşuna hesabı verildi.[/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Book Antiqua][SIZE=3][/SIZE][/FONT] [FONT=Book Antiqua][SIZE=3][COLOR=darkred]Deniz Feneri, hakkında başlatılan iftira [B]kampanyasına[/B] KANAL7'de belgeleriyle cevap verdi. Uğur Arslan'ın sunduğu programa ünlü yazarlar da konuk oldu. Bunlardan biri olan Yavuz Bahadıroğlu, ilginç bir iddia ortaya atarak, 'Bu kampanya AK Parti'nin kapatılmamasının rövanşıdır' dedi.[/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Book Antiqua][SIZE=3][/SIZE][/FONT] [FONT=Book Antiqua][SIZE=3][COLOR=darkred]Türkiye’nin ilk yardım programı Deniz Feneri, tam 14 yıldır yardım bekleyen insanlara soğuk günlerde ve karanlık gecelerde ışık tuttu. [/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Book Antiqua][SIZE=3][/SIZE][/FONT] [FONT=Book Antiqua][SIZE=3][COLOR=darkred]Açlık felaketiyle karşı karşıya kalan ülkeler, afetlerle sarsılan ve savaşın kol gezdiği yerler “[B]Yüzyılın İyilik Hareketi[/B]” ile yaralarını sardı. [/COLOR][/SIZE][/FONT] [COLOR=darkred][FONT=Book Antiqua][/FONT][/COLOR] [COLOR=darkred][FONT=Book Antiqua][SIZE=3]Bugüne kadar ihtiyaç sahiplerine nakit, giyim, gıda, eğitim, barınma, sağlık ve yakacak gibi birçok konularda acil ve sürekli yardım sağlayan Deniz Feneri 14 yıldır sürdürdüğü “[B]İyilik Hareketi[/B]”nin bilançosu bu akşam özel bir yayınla yardımseverlerin dikkatine sundu.. Uğur Arslan’ın sunduğu özel yayında “İyilik Hareketi”ne destek veren kişiler, gerçekleştirilen projelerin sorumluları, bağışçılar, yardım gönüllüleri ve yardıma muhtaç insanlar bir araya gelecek ve Türkiye’ye kazandırılan bu hareketin önemini izleyenlere aktardılar. Programda, toplanan bağışların nereye verildiğine dair kapsamlı bilançosu rakamlarla ekrana getirildi.[/SIZE][/FONT][/COLOR] [COLOR=darkred][SIZE=3][/SIZE][/COLOR] [COLOR=darkred][SIZE=3][FONT=Book Antiqua][B]KANAL 7'de [/B][B]UĞUR ARSLAN’LA İNSANİYET NAMINA[/B] adlı programa konuk olarak Gazeteci yazar Fehmi Koru, Yazar Yavuz Bahadıroğlu, Yazar Hüseyin Öztürk, kaıtldı. Derneğin çalışmalarına bugüne kadar destek veren medya kuruluşlarının temsilcileri de özel programda yerlerini aldı.[/FONT][/SIZE][/COLOR] [FONT=Book Antiqua][SIZE=3][COLOR=darkred]Lojistik merkezine yapılan bağışlardan ayrıntılı görüntüler ve bağışçılarla yapılan röportajların da ekrana getirildiği UĞUR ARSLAN’LA İNSANİYET NAMINA programı Deniz Feneri Derneği genel merkezinden canlı olarak yayınlandı.[/COLOR][/SIZE][/FONT] [B][FONT=Book Antiqua][SIZE=3][/SIZE][/FONT][/B] [B][FONT=Book Antiqua][SIZE=3][COLOR=red]UĞUR ARSLAN:[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] [FONT=Book Antiqua][SIZE=3][COLOR=darkred]'Türkiye, tarihinde o kadar felaket gördü ki bunların hiçbiri 15 gün boyunca gazete manşetlerinde, televizyon haberlerinde bunun kadar yer almadı. Bunlar manidardır. Tam Ramazan'ın 1. günü başlayan bu iftira kampanyası belik daha da sürecek.[/COLOR][/SIZE][/FONT] [COLOR=darkred][FONT=Book Antiqua][/FONT][/COLOR] [COLOR=darkred][FONT=Book Antiqua][SIZE=3]Bu gün Türkiye nin geldiği noktada sosyal sorumluluk bilinci olan bir televizyoncu olarak, "bir defaya mahsus olsa da tek bölümlük olsa da" böyle bir program yapmayı, kendim veya geçmişte hizmetim olan kurumlar adına değil, insanlık namına [B]hat[/B] safhada gerekli gördüm. Bu program şu an ülkemizde bitme noktasına getirilen yardımlaşma ve dayanışma müessesesinin, tamamen kaybolmaması için yapılan bir sosyal sorumluluk eylemidir. Bu sosyal sorumluluğa tüm Türkiye yi davet ediyorum..[/SIZE][/FONT][/COLOR] [B][FONT=Book Antiqua][SIZE=3][/SIZE][/FONT][/B] [B][FONT=Book Antiqua][SIZE=3][COLOR=red]YAVUZ BAHADIROĞLU[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B] [FONT=Book Antiqua][SIZE=3][COLOR=darkred]İşim gereği Türkiye'de olup bitenleri yakından takip ediyorum. Deniz Feneri'nin de yapmış olduğu bu iyilik harketini de izliyorum, tavsiye ediyorum. Bence bu iftira kampanyasının amacı siyasi. AK Parti'ye açılan kapatma davasında istediği gibi sonuç alamayanların bir rövanşıdır.[/COLOR][/SIZE][/FONT] [COLOR=darkred][SIZE=3][/SIZE][/COLOR] [COLOR=darkred][SIZE=3][FONT=Book Antiqua][B][COLOR=red]FEHMİ KORU:[/COLOR][/B] [/FONT][/SIZE][/COLOR] [FONT=Book Antiqua][SIZE=3][COLOR=darkred]İnanıyorum ki yardımlar durmayacak ve artarak devam edecek..[/COLOR][/SIZE][/FONT] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Genel ve Güncel Haberler
Uğur Arslan canlı yayınca cevap verecek
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…