Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Genel ve Güncel Haberler
ukrayna...
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="pirharun" data-source="post: 276106" data-attributes="member: 1019374"><p>Kiev gidecek arkadaşlara kısa bilgiler.</p><p></p><p></p><p>Kiev Sovyetler Birliği'nden kalma tüm mimari güzelliklerin, sanatın, operanın tiyatronun resmin ve müziğin, medeniyetin ve tabiki son derece eğlenceli bir gece hayatı kültürünün sembolü gibidir</p><p>mutlaka gormeniz gereken destinasyonlar....</p><p>1-Pecherska Lavra</p><p>2-St. Sophia's Cathedral</p><p>3-St. Volodymyr's Cathedral</p><p>4-St. Michael's Cathedral</p><p>5-St. Andrew's Church</p><p>6-Marininsky Palace</p><p>7-The Horodetsky Building </p><p>8-Khreschatyk</p><p>9-Andriyivsky Uzviz</p><p>10- <a href="http://www.privatetoursinistanbul.com" target="_blank">Private Istanbul Tours, Travel Agency, Cappadocia City Package Ephesus</a> bu sitedende eskiden uçak bileti de satılıyordu ben burdan aldım... </p><p>diğer konu ise konaklamada ben arkadaslara tavsiyem otel cok pahalı onun bizim otel diyebilecegimiz yerler 100 usd baslayor onun yerine size ben size ev kiralamalarını tavsiye ediyorum. onlar ise 45 usd kalıyor ve cok daha rahat edeceginiz yerler acıkcası il gidişimde bende diğer giden arkadaşlar gibi fazla otel parasi verenlerdenim. yemek konusu ise arkadaslara domuz eti yemek istemeyen arkadaslara vejetaryan demek en iyi tercih olsa gerek ..</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="pirharun, post: 276106, member: 1019374"] Kiev gidecek arkadaşlara kısa bilgiler. Kiev Sovyetler Birliği'nden kalma tüm mimari güzelliklerin, sanatın, operanın tiyatronun resmin ve müziğin, medeniyetin ve tabiki son derece eğlenceli bir gece hayatı kültürünün sembolü gibidir mutlaka gormeniz gereken destinasyonlar.... 1-Pecherska Lavra 2-St. Sophia's Cathedral 3-St. Volodymyr's Cathedral 4-St. Michael's Cathedral 5-St. Andrew's Church 6-Marininsky Palace 7-The Horodetsky Building 8-Khreschatyk 9-Andriyivsky Uzviz 10- [url=http://www.privatetoursinistanbul.com]Private Istanbul Tours, Travel Agency, Cappadocia City Package Ephesus[/url] bu sitedende eskiden uçak bileti de satılıyordu ben burdan aldım... diğer konu ise konaklamada ben arkadaslara tavsiyem otel cok pahalı onun bizim otel diyebilecegimiz yerler 100 usd baslayor onun yerine size ben size ev kiralamalarını tavsiye ediyorum. onlar ise 45 usd kalıyor ve cok daha rahat edeceginiz yerler acıkcası il gidişimde bende diğer giden arkadaşlar gibi fazla otel parasi verenlerdenim. yemek konusu ise arkadaslara domuz eti yemek istemeyen arkadaslara vejetaryan demek en iyi tercih olsa gerek .. [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Genel ve Güncel Haberler
ukrayna...
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…