Konuya cevap cer

Müslümanlar arsina  fitne  fesat tohumlari eken bati Müslümanlarin inanc ve tek ümmet olma surunun zayiflamasindan sonra böl parcala taktigiyle islam topraklarinda emperyalis  güclerin  sömürgeci talanlariyla  Müslüman ülkeler üzerinde dünyavi üstünlük sagladilar zaten batinin korktugu  tek sey  Müslümanlarin tek ümmet suurudur onun icindirki yillardir ümmetin arasina cesitli fitneler sokarak ayriliklara  ve ümmet suurunun yok olmasinda basarili olmuslar..

Ama elhamdulillah  müslümanlarda  uyanis   batililarda  cöküs basladi  seksenli yillada benim almanyada en cok sordugum soru ben niye burdayim,di cünkü cami yok islami bir yasam yok denecek kadar azdi  oysa bu gün iyiki buradayim diyorum..

Elhamdulillah Bati islamla uyaniyor  ekdigimiz tohumlar yesermeye basladi binlerce cami cemaat suurlu müslüman inandigi gibi yasiyor Teblig görevini yapiyor.. Türkiyemde biel 20 yil önce lafini dahi edemeyecegimiz güzel gelismeler oluyor bu yurt disindan daha iyi gözüküyor.. Hülasa Kardesler cok iyi yoldayiz iyi günler bizi bekliyor yeterki bir birimizi ümmet suuruyla kucaklayalim fitne fesat ekenlerin oyunlarina  gelmeyelim..

Cok iyi olacak yeterki Rabbim bizleri islami hakkiyla yasayan  ve  bu yolda hizmete usanmadan bikmadan devam edenlerden eylesin...Amin

Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)