Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Sizin Köşeniz
Umut yol almış, sabır aşk için sevdayı sanatmış!
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Mustafa Cilasun" data-source="post: 207950" data-attributes="member: 1005472"><p></p><p> </p><p> </p><p> </p><p><strong><em><span style="font-family: 'Palatino Linotype'">Nefes nefese, halin makberi dileyen busesiyle, ömür nihayet için seferdeyse…</span></em></strong></p><p><strong><em><span style="font-family: 'Palatino Linotype'">Dilenmek, umdun kollarında ruhumun hicranını serdetmek, kanaati kalbimde hissetmek</span></em></strong></p><p><strong><em><span style="font-family: 'Palatino Linotype'">Nedenlerin, nasip payesinin, uhdeyi elemin, boyun büktüren vaktin, sürur için bir gayretin</span></em></strong></p><p><strong><em><span style="font-family: 'Palatino Linotype'">Nefsimden sudur eden mahcubiyetin, akıl hikmetinin, iradeyi aczi yetimdeki edebi halin</span></em></strong></p><p> </p><p> </p><p><strong><em><span style="font-family: 'Palatino Linotype'">Neden sana vecdimle, ruhumun kavliyle, kalbimin mukaşşefetiyle gelemiyorum</span></em></strong></p><p><strong><em><span style="font-family: 'Palatino Linotype'">Gönlüme söz geçiremiyorum, akan yaşları dindiremiyorum, eşiklerde sabırla bekliyorum</span></em></strong></p><p><strong><em><span style="font-family: 'Palatino Linotype'">Ne dilesem, hali fakirliğimi sahibime hasretsem, muhtaçlığımı aşkın lehçesiyle beyan etsem</span></em></strong></p><p><strong><em><span style="font-family: 'Palatino Linotype'">Ölmesem, dirilmek için kalbi lekelerimden vazgeçsem, nefsi arifin eline teslim edip göçsem</span></em></strong></p><p> </p><p> </p><p><strong><em><span style="font-family: 'Palatino Linotype'">Dileniyorum… Cami köşelerinde, gönül lahzasını şehreden nefesin aziz çehresinde, edebinde</span></em></strong></p><p><strong><em><span style="font-family: 'Palatino Linotype'">Ah etsem, aczi yetimle boyun büksem kimseye yük olmadan umudunu kırmadan nefeslensem</span></em></strong></p><p><strong><em><span style="font-family: 'Palatino Linotype'">Verilen müddeti, hesabın ruhumdaki vecdini, ruhun hüzün demini sinemde derlesem gitsem</span></em></strong></p><p><strong><em><span style="font-family: 'Palatino Linotype'">Aşk bir nurmuş, hakikatin rahlesinde kurtuluşmuş ve nefsi maksuda hasrettiren ne umutmuş</span></em></strong></p><p> </p><p> </p><p><strong><em><span style="font-family: 'Palatino Linotype'">Elemiyorum… Esaretin zilletinden, görünmeyen zafiyetten, zan perdesinde ki bir illetten</span></em></strong></p><p><strong><em><span style="font-family: 'Palatino Linotype'">El dediler, bahşedilen ne varsa tevdi ettiler, mühleti ibretle kalbe naklettiler, haydi dediler</span></em></strong></p><p><strong><em><span style="font-family: 'Palatino Linotype'">Ne kadar güzellik varsa, edebin letafeti gönlüm için en sadık bir ağıtsa diye öğüt verdiler</span></em></strong></p><p><strong><em><span style="font-family: 'Palatino Linotype'">Kırmadan ve dökmeden, yüzümü kızartacak, ruhumu yıldıracak bir sözden de vazgeçtiler</span></em></strong></p><p> </p><p> </p><p><strong><em><span style="font-family: 'Palatino Linotype'">Bülbül ayan olan lahzasında ne söyler, gönül hasretin didarında aşka sevdalı bir rehber</span></em></strong></p><p><strong><em><span style="font-family: 'Palatino Linotype'">Gelen elbette ki bir gün serdettiği ne varsa, mizan vicdanında aşikâr olan sadıksa göçer</span></em></strong></p><p><strong><em><span style="font-family: 'Palatino Linotype'">Nefesin takati an be an biter, gözler hamiyet için sessizce bekler, dil sükût için vakti bekler</span></em></strong></p><p><strong><em><span style="font-family: 'Palatino Linotype'">Kitap ayan olan yegâne bir rehber, lakin manasına vasıl olmak azim ister ve sabır diler</span></em></strong></p><p> </p><p> </p><p><strong><em><span style="font-family: 'Palatino Linotype'">Her kim ne ekerse ondan hâsıl olan mahsulün biçer, ne kadar yeter, bilmem neyi bekler</span></em></strong></p><p><strong><em><span style="font-family: 'Palatino Linotype'">Mizan mukadder olan, aşkın harıyla arlaşan, sevda muştusuyla durulan vaktini diler</span></em></strong></p><p><strong><em><span style="font-family: 'Palatino Linotype'">Ruh gezgindir, ten fanidir, nefsin ise halin için iradeyi vuslat için nizama muhtaç erdir</span></em></strong></p><p><strong><em><span style="font-family: 'Palatino Linotype'">Musalla taşı, refakatçilerin yakarışı, imamın niyaz için çağrısı söyle ne kadar tesellidir</span></em></strong></p><p> </p><p> </p><p><strong><em><span style="font-family: 'Palatino Linotype'">İçim geçiyor, bilmem ki niye bu düşünceler, bin bir çehreli sualler haşyeti teslim ediyor</span></em></strong></p><p><strong><em><span style="font-family: 'Palatino Linotype'">Boynum bükülüyor, dilim sessizliğine çekiliyor, ne kadar kalmış hesap varsa ah çektiriyor</span></em></strong></p><p><strong><em><span style="font-family: 'Palatino Linotype'">Ümit bitmiyor, eller semaya açık bir şekilde bekliyor, razı olduğun kullarından eyle diyor</span></em></strong></p><p><strong><em><span style="font-family: 'Palatino Linotype'">Gözlerim döküyor, yüreğim titriyor, aşk ruhum için esin bahşediyor, umutlarım yeşeriyor</span></em></strong></p><p> </p><p> </p><p> </p><p><strong><em><span style="font-family: 'Palatino Linotype'">Mustafa CİLASUN</span></em></strong></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Mustafa Cilasun, post: 207950, member: 1005472"] [B][I][FONT=Palatino Linotype][/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Palatino Linotype] [/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Palatino Linotype] [/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Palatino Linotype] [/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Palatino Linotype]Nefes nefese, halin makberi dileyen busesiyle, ömür nihayet için seferdeyse…[/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Palatino Linotype]Dilenmek, umdun kollarında ruhumun hicranını serdetmek, kanaati kalbimde hissetmek[/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Palatino Linotype]Nedenlerin, nasip payesinin, uhdeyi elemin, boyun büktüren vaktin, sürur için bir gayretin[/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Palatino Linotype]Nefsimden sudur eden mahcubiyetin, akıl hikmetinin, iradeyi aczi yetimdeki edebi halin[/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Palatino Linotype] [/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Palatino Linotype] [/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Palatino Linotype]Neden sana vecdimle, ruhumun kavliyle, kalbimin mukaşşefetiyle gelemiyorum[/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Palatino Linotype]Gönlüme söz geçiremiyorum, akan yaşları dindiremiyorum, eşiklerde sabırla bekliyorum[/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Palatino Linotype]Ne dilesem, hali fakirliğimi sahibime hasretsem, muhtaçlığımı aşkın lehçesiyle beyan etsem[/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Palatino Linotype]Ölmesem, dirilmek için kalbi lekelerimden vazgeçsem, nefsi arifin eline teslim edip göçsem[/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Palatino Linotype] [/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Palatino Linotype] [/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Palatino Linotype]Dileniyorum… Cami köşelerinde, gönül lahzasını şehreden nefesin aziz çehresinde, edebinde[/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Palatino Linotype]Ah etsem, aczi yetimle boyun büksem kimseye yük olmadan umudunu kırmadan nefeslensem[/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Palatino Linotype]Verilen müddeti, hesabın ruhumdaki vecdini, ruhun hüzün demini sinemde derlesem gitsem[/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Palatino Linotype]Aşk bir nurmuş, hakikatin rahlesinde kurtuluşmuş ve nefsi maksuda hasrettiren ne umutmuş[/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Palatino Linotype] [/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Palatino Linotype] [/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Palatino Linotype]Elemiyorum… Esaretin zilletinden, görünmeyen zafiyetten, zan perdesinde ki bir illetten[/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Palatino Linotype]El dediler, bahşedilen ne varsa tevdi ettiler, mühleti ibretle kalbe naklettiler, haydi dediler[/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Palatino Linotype]Ne kadar güzellik varsa, edebin letafeti gönlüm için en sadık bir ağıtsa diye öğüt verdiler[/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Palatino Linotype]Kırmadan ve dökmeden, yüzümü kızartacak, ruhumu yıldıracak bir sözden de vazgeçtiler[/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Palatino Linotype] [/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Palatino Linotype] [/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Palatino Linotype]Bülbül ayan olan lahzasında ne söyler, gönül hasretin didarında aşka sevdalı bir rehber[/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Palatino Linotype]Gelen elbette ki bir gün serdettiği ne varsa, mizan vicdanında aşikâr olan sadıksa göçer[/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Palatino Linotype]Nefesin takati an be an biter, gözler hamiyet için sessizce bekler, dil sükût için vakti bekler[/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Palatino Linotype]Kitap ayan olan yegâne bir rehber, lakin manasına vasıl olmak azim ister ve sabır diler[/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Palatino Linotype] [/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Palatino Linotype] [/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Palatino Linotype]Her kim ne ekerse ondan hâsıl olan mahsulün biçer, ne kadar yeter, bilmem neyi bekler[/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Palatino Linotype]Mizan mukadder olan, aşkın harıyla arlaşan, sevda muştusuyla durulan vaktini diler[/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Palatino Linotype]Ruh gezgindir, ten fanidir, nefsin ise halin için iradeyi vuslat için nizama muhtaç erdir[/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Palatino Linotype]Musalla taşı, refakatçilerin yakarışı, imamın niyaz için çağrısı söyle ne kadar tesellidir[/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Palatino Linotype] [/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Palatino Linotype] [/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Palatino Linotype]İçim geçiyor, bilmem ki niye bu düşünceler, bin bir çehreli sualler haşyeti teslim ediyor[/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Palatino Linotype]Boynum bükülüyor, dilim sessizliğine çekiliyor, ne kadar kalmış hesap varsa ah çektiriyor[/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Palatino Linotype]Ümit bitmiyor, eller semaya açık bir şekilde bekliyor, razı olduğun kullarından eyle diyor[/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Palatino Linotype]Gözlerim döküyor, yüreğim titriyor, aşk ruhum için esin bahşediyor, umutlarım yeşeriyor[/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Palatino Linotype] [/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Palatino Linotype] [/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Palatino Linotype] [/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Palatino Linotype]Mustafa CİLASUN[/FONT][/I][/B] [B][I][FONT=Palatino Linotype] [/FONT][/I][/B] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Sizin Köşeniz
Umut yol almış, sabır aşk için sevdayı sanatmış!
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…