Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Sizin Köşeniz
Umutla beklerken, aşkı mı ihmal ediyorum!
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Mustafa Cilasun" data-source="post: 237954" data-attributes="member: 1005472"><p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif][/FONT] </p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em><strong>Vaktin lal olan halini ne kadar anlıyorum</strong></em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em><strong>Hangi hevesler için yanıyor, dur durak bilmeden ve felahı dilemeden koşuyorum</strong></em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em><strong>Neden gözyaşların, kalpte oluşan burukluğun,ötelere uzanan aşkı hiç sormuyorum</strong></em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em><strong>Hakikat ne demek, adalet ki niye muazzam bir ahenk,hukuku bilmek ah kaçıyorum</strong></em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em><strong>Sual etmeyi mi bilmiyorum, niye merak etmiyuorum</strong></em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em><strong>Nedenlerde mi kayboluyorum, yoksa umulmadık dert sökün eder mi, bilmiyorum</strong></em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em><strong>Kader lahzasında neler bekliyor, umutlar ne vakit aşk ile yeşeriyor düşünüyorum</strong></em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em><strong>Yol biter mi, vuslat ruha mücerret mi, firkat kalp için muazzam keder mi diyorum</strong></em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em><strong>Neden bir hüzün var bu kalbimde, hicran ise nefesimde</strong></em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em><strong>Muahakkak ki sabır ve kanaat aklın ve idrakin meftun bırakan sevda bendinde</strong></em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em><strong>Bazen haydi diyorum, sürur için muhabbet besliyorum, niyetleniyorum gayretimle</strong></em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em><strong>Sanki umman sakiniyim, hazanlaşan mevsim gibiyim, niye tefekkürü sevmekteyim</strong></em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em><strong>Kar yağıyor sezsizce, ne kadar zarif bir lisan-ı hal ile</strong></em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em><strong>Kalpler şehre muhtaç olan bir paye ise, o zaman ruh hangi hasretin firkat vecdinde</strong></em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em><strong>Derinden gelen ve hiç rahatsızlık vermeyen bir ses silkin artık diyor, kendi halinde</strong></em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em><strong>Kimse sahipsiz değil, aşk lütfedilen bir ikramdır, ruhun için ramdır, azmin dilinde</strong></em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em><strong>Ne hırs geçit verir, ne kin suhulet için nefesi ülvileştirir</strong></em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em><strong>İhlas ve ihsan, gönlünü hasretmenin nedemek olduğunu ancak o idrakinle öğretir</strong></em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em><strong>Akıl geçit verir, kalbin sürür içinde şevkine erişir, vahdet elhak yakındır, aşk denir</strong></em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em><strong>Hangi yakarışlar, tahkike erişmeyen sızlanışlar, nederlere göre ağıtlarda gam verir</strong></em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em><strong>Mustafa CİLASUN</strong></em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Mustafa Cilasun, post: 237954, member: 1005472"] [CENTER][FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I][B]Vaktin lal olan halini ne kadar anlıyorum[/B][/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I][B]Hangi hevesler için yanıyor, dur durak bilmeden ve felahı dilemeden koşuyorum[/B][/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I][B]Neden gözyaşların, kalpte oluşan burukluğun,ötelere uzanan aşkı hiç sormuyorum[/B][/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I][B]Hakikat ne demek, adalet ki niye muazzam bir ahenk,hukuku bilmek ah kaçıyorum[/B][/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I][B]Sual etmeyi mi bilmiyorum, niye merak etmiyuorum[/B][/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I][B]Nedenlerde mi kayboluyorum, yoksa umulmadık dert sökün eder mi, bilmiyorum[/B][/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I][B]Kader lahzasında neler bekliyor, umutlar ne vakit aşk ile yeşeriyor düşünüyorum[/B][/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I][B]Yol biter mi, vuslat ruha mücerret mi, firkat kalp için muazzam keder mi diyorum[/B][/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I][B]Neden bir hüzün var bu kalbimde, hicran ise nefesimde[/B][/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I][B]Muahakkak ki sabır ve kanaat aklın ve idrakin meftun bırakan sevda bendinde[/B][/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I][B]Bazen haydi diyorum, sürur için muhabbet besliyorum, niyetleniyorum gayretimle[/B][/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I][B]Sanki umman sakiniyim, hazanlaşan mevsim gibiyim, niye tefekkürü sevmekteyim[/B][/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I][B]Kar yağıyor sezsizce, ne kadar zarif bir lisan-ı hal ile[/B][/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I][B]Kalpler şehre muhtaç olan bir paye ise, o zaman ruh hangi hasretin firkat vecdinde[/B][/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I][B]Derinden gelen ve hiç rahatsızlık vermeyen bir ses silkin artık diyor, kendi halinde[/B][/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I][B]Kimse sahipsiz değil, aşk lütfedilen bir ikramdır, ruhun için ramdır, azmin dilinde[/B][/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I][B]Ne hırs geçit verir, ne kin suhulet için nefesi ülvileştirir[/B][/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I][B]İhlas ve ihsan, gönlünü hasretmenin nedemek olduğunu ancak o idrakinle öğretir[/B][/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I][B]Akıl geçit verir, kalbin sürür içinde şevkine erişir, vahdet elhak yakındır, aşk denir[/B][/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I][B]Hangi yakarışlar, tahkike erişmeyen sızlanışlar, nederlere göre ağıtlarda gam verir[/B][/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I][B]Mustafa CİLASUN[/B][/I][/SIZE][/FONT] [/CENTER] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Sizin Köşeniz
Umutla beklerken, aşkı mı ihmal ediyorum!
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…