Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
İslamiyet
Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi
İslama Göre Hayat
Üniversite Gençlerini Okurken Evlendirmeli mi?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Sözler Köþkü" data-source="post: 237387" data-attributes="member: 1012743"><p>Arkadaşlar cümleten selamün aleyküm.</p><p>Foruma ilk yazım bu olacak, kusurumuz olursa hakkınızı helal edin inşallah.</p><p>Bu başlıkla alakalı olarak bende bir yola girdim. Sizlerden bu konu hakkında detaylı yardımlarını bekliyorum. Ben şu an üniversite 3.sınıftayım, arkadaşım 4.sınıfta. Allah nasip ederse bu ramazanda sonra evlenmek istiyoruz. Lakin benim babam, arkadaşımında ailesi bu işe mesafeli. Nedeni ise üniversitemin bitmemiş olması. Dolayısıyla askerliğimi yapmamış olmam ve kendime ait bir gelirimin olmaması. Ama ailemin okurken bana gönderdiği gelirle arkadaşımın özel ders gelirleri bize yeter Allah'ın izniyle. Sizlere danışmak istediğim konular ise; sizce bu iş sorunları ortadan kaldrıdığımızı farzedersek olur mu? Yani ben erkek olarak (seneye)üniversite son sınıf öğrencisiyim, arkadaşım mezun. Olursa hizmetimiz nasıl etkilenir? Ailelerimizi ne diyerek ikna edebiliriz? Şu an Allah'ın izniyle izmir gibi bir yerde çok güzel hizmetler yapıyoruz. Arkadaşımla eş zamanlı olarak bu hizmet dairesine girdik. Ama şu anki aramızdaki konum bizi çok yoruyor. O yüzden evlilik kararı aldık. Allah rızasını attığımız her adımda gözetmek istiyoruz. Bu yüzden yanlış bir adım atmaktan korkuyoruz. Bu işi doğru yapmak için neler önerirsiniz. Şimdilik aklıma gelenler bunlar. İnşallah sizler cevapladıkça aklıma gelen yeni soruları sizlere soracağım. Şimdiden Allah razı olsun</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Sözler Köþkü, post: 237387, member: 1012743"] Arkadaşlar cümleten selamün aleyküm. Foruma ilk yazım bu olacak, kusurumuz olursa hakkınızı helal edin inşallah. Bu başlıkla alakalı olarak bende bir yola girdim. Sizlerden bu konu hakkında detaylı yardımlarını bekliyorum. Ben şu an üniversite 3.sınıftayım, arkadaşım 4.sınıfta. Allah nasip ederse bu ramazanda sonra evlenmek istiyoruz. Lakin benim babam, arkadaşımında ailesi bu işe mesafeli. Nedeni ise üniversitemin bitmemiş olması. Dolayısıyla askerliğimi yapmamış olmam ve kendime ait bir gelirimin olmaması. Ama ailemin okurken bana gönderdiği gelirle arkadaşımın özel ders gelirleri bize yeter Allah'ın izniyle. Sizlere danışmak istediğim konular ise; sizce bu iş sorunları ortadan kaldrıdığımızı farzedersek olur mu? Yani ben erkek olarak (seneye)üniversite son sınıf öğrencisiyim, arkadaşım mezun. Olursa hizmetimiz nasıl etkilenir? Ailelerimizi ne diyerek ikna edebiliriz? Şu an Allah'ın izniyle izmir gibi bir yerde çok güzel hizmetler yapıyoruz. Arkadaşımla eş zamanlı olarak bu hizmet dairesine girdik. Ama şu anki aramızdaki konum bizi çok yoruyor. O yüzden evlilik kararı aldık. Allah rızasını attığımız her adımda gözetmek istiyoruz. Bu yüzden yanlış bir adım atmaktan korkuyoruz. Bu işi doğru yapmak için neler önerirsiniz. Şimdilik aklıma gelenler bunlar. İnşallah sizler cevapladıkça aklıma gelen yeni soruları sizlere soracağım. Şimdiden Allah razı olsun [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
İslamiyet
Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi
İslama Göre Hayat
Üniversite Gençlerini Okurken Evlendirmeli mi?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…