Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Mizah ve Eğlence
Serbest Kürsü
ÜnlüLeriN SaçmaLadığı AnLar..
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="mazi" data-source="post: 100130" data-attributes="member: 510"><p><span style="font-size: 12px"><strong><em>İŞTE ÜNLÜLERİN SAÇMALADIĞI ANLAR:</em></strong></span></p><p> </p><p><em><strong><span style="font-size: 12px">Petrol Vardıda Bizmi içtik..(Süleyman Demirel) </span></strong></em></p><p> </p><p><span style="font-size: 12px"><strong><em>Sevgili Samsunlular Sizi Akdeniz'in İncisi Yapacagım..(Tansu Çiller) </em></strong></span></p><p> </p><p><span style="font-size: 12px"><strong><em>Ben 1960'larda Çalışma bakanlıgı Yapmıştım.Yani tam Hatırlamıyorum ama 1995'e kadar Sürdü Bu Görevim..(Bülent Ecevit)</em></strong></span></p><p> </p><p><em><strong><span style="font-size: 12px">Powell'ın Ziyareti Daha önce yapılsaydı daha iyi olurdu,ancak bu ziyaret tam zamanında yapılmıştır...(Abdullah Gül) </span></strong></em></p><p> </p><p><span style="font-size: 12px"><strong><em>Hiç Unutmaaam,hiç Unutmam:Günlerden ya Cumartesiydi ya Pazardı..(Kenan Evren) </em></strong></span></p><p> </p><p><em><strong><span style="font-size: 12px">ALLAH göbek atmaktan kimseyi ayırmasın..(Nükhet Duru) </span></strong></em></p><p> </p><p><em><strong><span style="font-size: 12px">B Çok Önemli Bir harftir.B olmasa Bülent'e Ülent,Bursa'ya Ursa Derdik'..(Mahmut Tuncer) </span></strong></em></p><p> </p><p><em><strong><span style="font-size: 12px">Türkiye'de Erkek Ses Sanatçısı Çok fazla.Zaten Erkekler pek Showgirl'lük yapamıyor..(Ebru Yaşar) </span></strong></em></p><p> </p><p><em><strong><span style="font-size: 12px">İnsan İnsan gibi oldugu,insanın zaman zamanhayvan gibi oldugu,yani o şey havyanlar yırtıcı hayvanlar..(İbrahim Tatlıse-Bir Resmi yorumlarken) </span></strong></em></p><p> </p><p><em><strong><span style="font-size: 12px">Yani ne bileyim,doksan bile degilYüz Derece Döndün o olaydan Sonra..(Kuşum Aydın) </span></strong></em></p><p> </p><p><em><strong><span style="font-size: 12px">Mehmet Ali hariç bana önüne gelen herkesin ''TOP'' demesini istemiyorum..(Fatih Ürek) </span></strong></em></p><p> </p><p><em><strong><span style="font-size: 12px">Ha uzaktan kumanda,ha uzaydan kumanda...(Mustafa Topaloglu) </span></strong></em></p><p> </p><p><span style="font-size: 12px"><strong><em>Artık daha aristokrat,daha bur uva,daha halktan cümleler kuruyorum..(Gülben Ergen) </em></strong></span></p><p> </p><p><em><strong><span style="font-size: 12px">Estetik Haramsa bütün hastaneleri kapatsınlar..(Petek Dinçöz) </span></strong></em></p><p> </p><p><em><strong><span style="font-size: 12px">Ses,bende en geç yaşlanan organdır..(Nükhet Duru) </span></strong></em></p><p> </p><p><em><strong><span style="font-size: 12px">Fransızlar amma kültürlü ufacık çocukları bile Fransizca konuşuyor..(İzzet Yıldızhan) </span></strong></em></p><p> </p><p><em><strong><span style="font-size: 12px">Sade,Sadelikten Gelir.o yüzden sadeyi tercih ettim..(Ebru Gündeş) </span></strong></em></p><p> </p><p><em><strong><span style="font-size: 12px">Kadınlar erkekler eşittir tabi.Ama Kadınlar daha eşittir..(Ahu Tugba) </span></strong></em></p><p> </p><p><em><strong><span style="font-size: 12px">1 Mayıs'tan sonra ne olacak diye soranlara söylüyorum 1 Mayıs'tan sora 2 Mayıs olacak...(Deniz Baykal)</span></strong></em></p><p> </p><p><em><strong><span style="font-size: 12px">Kadınlar erkekler eşittir tabi.Ama Kadınlar daha eşittir..(Ahu Tugba)</span></strong></em></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="mazi, post: 100130, member: 510"] [SIZE=3][B][I]İŞTE ÜNLÜLERİN SAÇMALADIĞI ANLAR:[/I][/B][/SIZE] [I][B][SIZE=3]Petrol Vardıda Bizmi içtik..(Süleyman Demirel) [/SIZE][/B][/I] [SIZE=3][B][I]Sevgili Samsunlular Sizi Akdeniz'in İncisi Yapacagım..(Tansu Çiller) [/I][/B][/SIZE] [SIZE=3][B][I]Ben 1960'larda Çalışma bakanlıgı Yapmıştım.Yani tam Hatırlamıyorum ama 1995'e kadar Sürdü Bu Görevim..(Bülent Ecevit)[/I][/B][/SIZE] [I][B][SIZE=3]Powell'ın Ziyareti Daha önce yapılsaydı daha iyi olurdu,ancak bu ziyaret tam zamanında yapılmıştır...(Abdullah Gül) [/SIZE][/B][/I] [SIZE=3][B][I]Hiç Unutmaaam,hiç Unutmam:Günlerden ya Cumartesiydi ya Pazardı..(Kenan Evren) [/I][/B][/SIZE] [I][B][SIZE=3]ALLAH göbek atmaktan kimseyi ayırmasın..(Nükhet Duru) [/SIZE][/B][/I] [I][B][SIZE=3]B Çok Önemli Bir harftir.B olmasa Bülent'e Ülent,Bursa'ya Ursa Derdik'..(Mahmut Tuncer) [/SIZE][/B][/I] [I][B][SIZE=3]Türkiye'de Erkek Ses Sanatçısı Çok fazla.Zaten Erkekler pek Showgirl'lük yapamıyor..(Ebru Yaşar) [/SIZE][/B][/I] [I][B][SIZE=3]İnsan İnsan gibi oldugu,insanın zaman zamanhayvan gibi oldugu,yani o şey havyanlar yırtıcı hayvanlar..(İbrahim Tatlıse-Bir Resmi yorumlarken) [/SIZE][/B][/I] [I][B][SIZE=3]Yani ne bileyim,doksan bile degilYüz Derece Döndün o olaydan Sonra..(Kuşum Aydın) [/SIZE][/B][/I] [I][B][SIZE=3]Mehmet Ali hariç bana önüne gelen herkesin ''TOP'' demesini istemiyorum..(Fatih Ürek) [/SIZE][/B][/I] [I][B][SIZE=3]Ha uzaktan kumanda,ha uzaydan kumanda...(Mustafa Topaloglu) [/SIZE][/B][/I] [SIZE=3][B][I]Artık daha aristokrat,daha bur uva,daha halktan cümleler kuruyorum..(Gülben Ergen) [/I][/B][/SIZE] [I][B][SIZE=3]Estetik Haramsa bütün hastaneleri kapatsınlar..(Petek Dinçöz) [/SIZE][/B][/I] [I][B][SIZE=3]Ses,bende en geç yaşlanan organdır..(Nükhet Duru) [/SIZE][/B][/I] [I][B][SIZE=3]Fransızlar amma kültürlü ufacık çocukları bile Fransizca konuşuyor..(İzzet Yıldızhan) [/SIZE][/B][/I] [I][B][SIZE=3]Sade,Sadelikten Gelir.o yüzden sadeyi tercih ettim..(Ebru Gündeş) [/SIZE][/B][/I] [I][B][SIZE=3]Kadınlar erkekler eşittir tabi.Ama Kadınlar daha eşittir..(Ahu Tugba) [/SIZE][/B][/I] [I][B][SIZE=3]1 Mayıs'tan sonra ne olacak diye soranlara söylüyorum 1 Mayıs'tan sora 2 Mayıs olacak...(Deniz Baykal)[/SIZE][/B][/I] [I][B][SIZE=3]Kadınlar erkekler eşittir tabi.Ama Kadınlar daha eşittir..(Ahu Tugba)[/SIZE][/B][/I] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Mizah ve Eğlence
Serbest Kürsü
ÜnlüLeriN SaçmaLadığı AnLar..
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…