Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Mizah ve Eğlence
Serbest Kürsü
ÜnlüLeriN SaçmaLadığı AnLar..
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Elif_Gibi" data-source="post: 100459" data-attributes="member: 6253"><p style="text-align: center"><span style="color: darkred"><em><strong>adananin ozel kanallarinin birindeki spiker:</strong></em></span></p> <p style="text-align: center"><em><strong><span style="color: darkred">-eveet adana demirspor sahaya "yaklaşık" 11 kişi cikti.</span> </strong></em></p><p></p><p style="text-align: center"><span style="color: darkgreen"><em><strong>orhan ayhan radyoda beşiktaş-antalyaspor maçının son dakikalarını anlatıyor:</strong></em></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: darkgreen"><em><strong>"evet orda bir faul var galiba sevgili dinleyenler.. şu anda tam olarak göremiyorum. yani sevgili dinleyenler, bize de bu stadlarda anlatım için o kadar kötü yerler veriyorlar ki, kıyıda köşede.. biz de burada görevimizi yapıyoruz. mesela şu anda karşımda oldukça heybetli bir bayan var, yani sahayı tam olarak görmem mümkün değil.."</strong></em></span></p><p></p><p style="text-align: center"><span style="color: indigo"><em><strong>spiker: orhan ayhan</strong></em></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: indigo"><em><strong>mac: muhtelif besiktas maclari</strong></em></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: indigo"><em><strong>stadda nereden baksaniz 23.673 seyirci var, ki ben buradan bakiyorum..</strong></em></span></p><p></p><p style="text-align: center"><span style="color: blue"><em><strong>umit aktan grasshopers - galatasaray macinda :</strong></em></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: blue"><em><strong>gollerimizi hagi ile arif atti sayin seyirciler. bu tablo bana buyuk turk bestecisi haci arif bey'i hatirlatiyor nedense</strong></em></span></p><p></p><p style="text-align: center"><span style="color: darkorange"><em><strong>(8 - 0)lik ingiltere macini anlatan spikerin, asagidaki iki guzide cumleyi sarfettigi soylenir.</strong></em></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: darkorange"><em><strong>"evet sayin seyirciler, ingilizlerin bir atagini daha gol yiyerek savusturduk."</strong></em></span></p> <p style="text-align: center"><em><strong><span style="color: darkorange">"mac bitti biz hala gol yiyiyoruz sayin seyirciler."</span> </strong></em></p><p></p><p> </p><p style="text-align: center"><span style="color: red"><em><strong>muhabir : cumhurbaşkanı adayınız kim? </strong></em></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: red"><em><strong>deniz akkaya : ismail cem boyner </strong></em></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: red"><em><strong>edit: ismail cem & cem boyner = twee aparte personen</strong></em></span></p><p></p><p style="text-align: center"><span style="color: black"><em><strong>"aşık veysel'den sonra sivas'ın yetiştirdiği en önemli değerlerden biriyim..." </strong></em></span></p> <p style="text-align: center"><em><strong><span style="color: black">sivaslı cindy</span> </strong></em></p><p></p><p style="text-align: center"><em><strong><span style="color: darkorchid">gizem özdilli. ben deniz ürünlerini severim. mesela balık, tavuk yerim...</span> </strong></em></p><p></p><p style="text-align: center"><span style="color: darkred"><em><strong>'cumhuriyetçi halkçı parti' </strong></em></span></p> <p style="text-align: center"><span style="color: dimgray"><em><strong><span style="color: darkred">tuğba özay</span> </strong></em></span></p><p></p><p style="text-align: center"><span style="color: darkslategray"><em><strong>gulben ergen : benim giyim tarzimi anlamak ayri bir kültür ve vizyon ister.cünkü ben her zaman cok şık giyinirim.</strong></em></span></p><p></p><p style="text-align: center">:023::023::023:</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Elif_Gibi, post: 100459, member: 6253"] [CENTER][COLOR=darkred][I][B]adananin ozel kanallarinin birindeki spiker:[/B][/I][/COLOR] [I][B][COLOR=darkred]-eveet adana demirspor sahaya "yaklaşık" 11 kişi cikti.[/COLOR] [/B][/I][/CENTER] [CENTER][COLOR=darkgreen][I][B]orhan ayhan radyoda beşiktaş-antalyaspor maçının son dakikalarını anlatıyor:[/B][/I][/COLOR] [COLOR=darkgreen][I][B]"evet orda bir faul var galiba sevgili dinleyenler.. şu anda tam olarak göremiyorum. yani sevgili dinleyenler, bize de bu stadlarda anlatım için o kadar kötü yerler veriyorlar ki, kıyıda köşede.. biz de burada görevimizi yapıyoruz. mesela şu anda karşımda oldukça heybetli bir bayan var, yani sahayı tam olarak görmem mümkün değil.."[/B][/I][/COLOR][/CENTER] [CENTER][COLOR=indigo][I][B]spiker: orhan ayhan[/B][/I][/COLOR] [COLOR=indigo][I][B]mac: muhtelif besiktas maclari[/B][/I][/COLOR] [COLOR=indigo][I][B]stadda nereden baksaniz 23.673 seyirci var, ki ben buradan bakiyorum..[/B][/I][/COLOR][/CENTER] [CENTER][COLOR=blue][I][B]umit aktan grasshopers - galatasaray macinda :[/B][/I][/COLOR] [COLOR=blue][I][B]gollerimizi hagi ile arif atti sayin seyirciler. bu tablo bana buyuk turk bestecisi haci arif bey'i hatirlatiyor nedense[/B][/I][/COLOR][/CENTER] [CENTER][COLOR=darkorange][I][B](8 - 0)lik ingiltere macini anlatan spikerin, asagidaki iki guzide cumleyi sarfettigi soylenir.[/B][/I][/COLOR] [COLOR=darkorange][I][B]"evet sayin seyirciler, ingilizlerin bir atagini daha gol yiyerek savusturduk."[/B][/I][/COLOR] [I][B][COLOR=darkorange]"mac bitti biz hala gol yiyiyoruz sayin seyirciler."[/COLOR] [/B][/I][/CENTER] [CENTER][COLOR=red][I][B]muhabir : cumhurbaşkanı adayınız kim? [/B][/I][/COLOR] [COLOR=red][I][B]deniz akkaya : ismail cem boyner [/B][/I][/COLOR] [COLOR=red][I][B]edit: ismail cem & cem boyner = twee aparte personen[/B][/I][/COLOR][/CENTER] [CENTER][COLOR=black][I][B]"aşık veysel'den sonra sivas'ın yetiştirdiği en önemli değerlerden biriyim..." [/B][/I][/COLOR] [I][B][COLOR=black]sivaslı cindy[/COLOR] [/B][/I][/CENTER] [CENTER][I][B][COLOR=darkorchid]gizem özdilli. ben deniz ürünlerini severim. mesela balık, tavuk yerim...[/COLOR] [/B][/I][/CENTER] [CENTER][COLOR=darkred][I][B]'cumhuriyetçi halkçı parti' [/B][/I][/COLOR] [COLOR=dimgray][I][B][COLOR=darkred]tuğba özay[/COLOR] [/B][/I][/COLOR][/CENTER] [CENTER][COLOR=darkslategray][I][B]gulben ergen : benim giyim tarzimi anlamak ayri bir kültür ve vizyon ister.cünkü ben her zaman cok şık giyinirim.[/B][/I][/COLOR][/CENTER] [CENTER]:023::023::023:[/CENTER] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Mizah ve Eğlence
Serbest Kürsü
ÜnlüLeriN SaçmaLadığı AnLar..
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…