Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Kütüphane
Şiirler
Unutma ki Ölüm Var!
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Huseyni" data-source="post: 88347" data-attributes="member: 27"><p style="text-align: center"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px"><span style="font-size: 18px"><span style="color: red">Ey ölüm! </span></span></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"></span></p><p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">Sen gelince aklıma bir can kopuyor bağrımda </span></p></span></p><p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">Tüylerim ürperiyor </span></p></span></p><p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">Sonra Allah diyorum </span></p></span></p><p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">Allah'ım diyorum </span></p><p></span></p><p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">Sen gelince aklıma bir düğüm daha atıyorum zamanın bitimi şafağa </span></p></span></p><p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">Çünkü bana Allah korkusunu öğreten sen </span></p></span></p><p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">Peygamberimi özleten sen </span></p></span></p><p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">İdris'i, Harun'u, Musa'yı, Yusuf'u özleten İbrahim'i özleten sen </span></p></span></p><p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">Yollarda Hattaboğlu Ali'yi, Ömer'i, Hamza'yı, Ebu Bekir'i aratan sen </span></p><p></span></p><p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: red">Ey ölümüm! </span></span></p></span></p><p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">Benim en iyi arkadaşım, faniyatın düşmanı </span></p></span></p><p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">Bazen seni anar insanoğlu </span></p></span></p><p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">Ağzının tadı kaçar </span></p></span></p><p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">Bu yerin üstü gibi altıda var derler </span></p></span></p><p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">Derler ya yerin altı için hiçbir hazırlık yapmazlar </span></p></span></p><p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">Üç günlük bir seyahat için bavullarca eşya hazırlarlar </span></p></span></p><p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">Ama kaç gün süreceği bilinmeyen seyahat için bir incir çekirdeği </span></p></span></p><p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">büyüklüğünde bile hayır işlemekten acizdirler. </span></p></span></p><p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">Ölenle ölünmez derler ve bir daha asla hatırlamazlar seni </span></p><p></span></p><p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">Dalarlar yine dünyanın seyrine </span></p></span></p><p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">En sevdikleri şarkıları dinlerler </span></p></span></p><p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">Eğlenir dans eder, dünya baki sanırlar </span></p></span></p><p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">Ve ölenin ardından bir fatiha bile okuyamazlar </span></p></span></p><p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">Oysa bilmezler mi ki her gecenin bir sabahı </span></p></span></p><p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">Ve her sabahın bir akşamı var </span></p></span></p><p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">Bilmezler mi ki son durak sensin </span></p></span></p><p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">Senin kaçınılmazlığını hiç mi akıl edemezler </span></p><p></span></p><p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: red">Ey ölümüm! </span></span></p></span></p><p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">Neler yaptılar sana </span></p></span></p><p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">Artık hiç tesir etmiyorsun nefislere </span></p></span></p><p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">Sen anıldığında artık donmuyor insanın kanı </span></p></span></p><p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">Artık insanlar hiç anmıyor ki seni </span></p><p></span></p><p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">Ey ölüm sen ne fanisin bu dünyada! </span></p></span></p><p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">Sana birde isim taktılar fani ölüm diye </span></p></span></p><p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">Şimdi senden çok fani ölüm var </span></p></span></p><p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">Öyle bir etkilemiş ki dünyayı </span></p></span></p><p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">Kalplerden silmiş seni </span></p></span></p><p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">Seni var edeni </span></p><p></span></p><p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">Unutturdu insana mahşeri, hesabı, mizanı </span></p></span></p><p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">Öyle çok yakınımı aldı ki </span></p></span></p><p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">Annemi aldı benden, babamı, ailemi aldı, arkadaşlarımı, eşimi, dostumu aldı, </span></p></span></p><p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">Bitirdi bütün dünyamı, her yanım onunla doldu.. </span></p><p></span></p><p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">Ey ölümüm seni bekliyorum </span></p></span></p><p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">Fani ölüm gelmezden gel, </span></p></span></p><p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">Dünyam kararmadan gel, </span></p></span></p><p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">Güllerim solmadan, </span></p></span></p><p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">Gözlerim kapanmadan, </span></p></span></p><p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">Gönlüm kararmadan gel, </span></p></span></p><p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">Allah rızası için, Muhammed aşkı için gel </span></p></span></p><p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: red">Gel ölümüm seni bekliyorum</span> </span></p><p></span></p><p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">Yar diye diye, Allah diye diye, Muhammed (s.a.v.) diye diye,</span></p></span></p><p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">aşk ile sevda ile </span></p></span></p><p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">Hasretle seni bekliyorum, sana yanıyorum, sana ağlıyorum </span></p><p></span></p><p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">Gel ey ahretin gizli anahtarı </span></p></span></p><p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">Dünyanın son, ebediyetin ilk soluğu </span></p></span></p><p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">Gel ve götür beni sevgiliye, kurtuluşa götür </span></p></span></p><p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">Yar'e kavuştur ölümüm.. </span></p><p></span></p><p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">Ey ölümüm benim can yoldaşım refakat et bana bu seslenişimle </span></p></span></p><p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">Allah'ım bu kulun bana böyle seslenmişti de </span></p></span></p><p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">Beni yalnız bırakma orada </span></p></span></p><p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">Gerçi biliyorum eğer Allah dostu isem beni kimlerin karşılayacağını </span></p></span></p><p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">Ben biliyorum Yusuf'un kuyusunu, Musa'nın asasını, İbrahim'in baltasını, </span></p></span></p><p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">Yunus'u yutan balığı, Hızır'ın aşkını ben biliyorum </span></p></span></p><p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">Ve aşk ile, Kur'an ile Sünnet ile hazırlanıyorum sana </span></p><p></span></p><p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: red">Ey ölümüm gel</span> </span></p></span></p><p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">Vuslata ramak kala sana sesleniyorum </span></p></span></p><p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">Yetti bu hasretlik gel </span></p></span></p><p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">Yetti bu gurbetlik gel </span></p></span></p><p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: red">Ey Ölüm! </span></span></p></span></p><p style="text-align: center"><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'">Benim en iyi arkadaşım</span></p><p></span><p style="text-align: center"></p><p></p><p> </p><p> </p><p> </p><p style="text-align: center"><strong><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: purple">Nerede olursanız olun ölüm size ulaşır;</span></span></span></strong></p> <p style="text-align: center"><strong><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: purple">sarp ve sağlam kalelerde olsanız bile!</span> <u><span style="color: blue">Nisa-78</span></u></span></span></strong></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><strong><u><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 12px"><span style="color: #0000ff">alıntıdır</span></span></span></u></strong></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Huseyni, post: 88347, member: 27"] [CENTER][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][SIZE=5][COLOR=red]Ey ölüm! [/COLOR][/SIZE][/SIZE][/FONT][/CENTER] [SIZE=3] [CENTER][FONT=Comic Sans MS]Sen gelince aklıma bir can kopuyor bağrımda [/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Tüylerim ürperiyor [/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Sonra Allah diyorum [/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Allah'ım diyorum [/FONT][/CENTER] [CENTER][FONT=Comic Sans MS]Sen gelince aklıma bir düğüm daha atıyorum zamanın bitimi şafağa [/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Çünkü bana Allah korkusunu öğreten sen [/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Peygamberimi özleten sen [/FONT] [FONT=Comic Sans MS]İdris'i, Harun'u, Musa'yı, Yusuf'u özleten İbrahim'i özleten sen [/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Yollarda Hattaboğlu Ali'yi, Ömer'i, Hamza'yı, Ebu Bekir'i aratan sen [/FONT][/CENTER] [CENTER][FONT=Comic Sans MS][COLOR=red]Ey ölümüm! [/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Benim en iyi arkadaşım, faniyatın düşmanı [/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Bazen seni anar insanoğlu [/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Ağzının tadı kaçar [/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Bu yerin üstü gibi altıda var derler [/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Derler ya yerin altı için hiçbir hazırlık yapmazlar [/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Üç günlük bir seyahat için bavullarca eşya hazırlarlar [/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Ama kaç gün süreceği bilinmeyen seyahat için bir incir çekirdeği [/FONT] [FONT=Comic Sans MS]büyüklüğünde bile hayır işlemekten acizdirler. [/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Ölenle ölünmez derler ve bir daha asla hatırlamazlar seni [/FONT][/CENTER] [CENTER][FONT=Comic Sans MS]Dalarlar yine dünyanın seyrine [/FONT] [FONT=Comic Sans MS]En sevdikleri şarkıları dinlerler [/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Eğlenir dans eder, dünya baki sanırlar [/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Ve ölenin ardından bir fatiha bile okuyamazlar [/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Oysa bilmezler mi ki her gecenin bir sabahı [/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Ve her sabahın bir akşamı var [/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Bilmezler mi ki son durak sensin [/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Senin kaçınılmazlığını hiç mi akıl edemezler [/FONT][/CENTER] [CENTER][FONT=Comic Sans MS][COLOR=red]Ey ölümüm! [/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Neler yaptılar sana [/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Artık hiç tesir etmiyorsun nefislere [/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Sen anıldığında artık donmuyor insanın kanı [/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Artık insanlar hiç anmıyor ki seni [/FONT][/CENTER] [CENTER][FONT=Comic Sans MS]Ey ölüm sen ne fanisin bu dünyada! [/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Sana birde isim taktılar fani ölüm diye [/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Şimdi senden çok fani ölüm var [/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Öyle bir etkilemiş ki dünyayı [/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Kalplerden silmiş seni [/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Seni var edeni [/FONT][/CENTER] [CENTER][FONT=Comic Sans MS]Unutturdu insana mahşeri, hesabı, mizanı [/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Öyle çok yakınımı aldı ki [/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Annemi aldı benden, babamı, ailemi aldı, arkadaşlarımı, eşimi, dostumu aldı, [/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Bitirdi bütün dünyamı, her yanım onunla doldu.. [/FONT][/CENTER] [CENTER][FONT=Comic Sans MS]Ey ölümüm seni bekliyorum [/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Fani ölüm gelmezden gel, [/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Dünyam kararmadan gel, [/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Güllerim solmadan, [/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Gözlerim kapanmadan, [/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Gönlüm kararmadan gel, [/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Allah rızası için, Muhammed aşkı için gel [/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=red]Gel ölümüm seni bekliyorum[/COLOR] [/FONT][/CENTER] [CENTER][FONT=Comic Sans MS]Yar diye diye, Allah diye diye, Muhammed (s.a.v.) diye diye,[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]aşk ile sevda ile [/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Hasretle seni bekliyorum, sana yanıyorum, sana ağlıyorum [/FONT][/CENTER] [CENTER][FONT=Comic Sans MS]Gel ey ahretin gizli anahtarı [/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Dünyanın son, ebediyetin ilk soluğu [/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Gel ve götür beni sevgiliye, kurtuluşa götür [/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Yar'e kavuştur ölümüm.. [/FONT][/CENTER] [CENTER][FONT=Comic Sans MS]Ey ölümüm benim can yoldaşım refakat et bana bu seslenişimle [/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Allah'ım bu kulun bana böyle seslenmişti de [/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Beni yalnız bırakma orada [/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Gerçi biliyorum eğer Allah dostu isem beni kimlerin karşılayacağını [/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Ben biliyorum Yusuf'un kuyusunu, Musa'nın asasını, İbrahim'in baltasını, [/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Yunus'u yutan balığı, Hızır'ın aşkını ben biliyorum [/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Ve aşk ile, Kur'an ile Sünnet ile hazırlanıyorum sana [/FONT][/CENTER] [CENTER][FONT=Comic Sans MS][COLOR=red]Ey ölümüm gel[/COLOR] [/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Vuslata ramak kala sana sesleniyorum [/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Yetti bu hasretlik gel [/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Yetti bu gurbetlik gel [/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=red]Ey Ölüm! [/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Benim en iyi arkadaşım[/FONT][/CENTER][/SIZE][CENTER][/CENTER] [CENTER][B][SIZE=3][FONT=Comic Sans MS][COLOR=purple]Nerede olursanız olun ölüm size ulaşır;[/COLOR][/FONT][/SIZE][/B] [B][SIZE=3][FONT=Comic Sans MS][COLOR=purple]sarp ve sağlam kalelerde olsanız bile![/COLOR] [U][COLOR=blue]Nisa-78[/COLOR][/U][/FONT][/SIZE][/B] [B][U][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=#0000ff][/COLOR][/SIZE][/FONT][/U][/B] [B][U][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=#0000ff][/COLOR][/SIZE][/FONT][/U][/B] [B][U][FONT=Comic Sans MS][SIZE=3][COLOR=#0000ff]alıntıdır[/COLOR][/SIZE][/FONT][/U][/B][/CENTER] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Kütüphane
Şiirler
Unutma ki Ölüm Var!
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…