Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Sizin Köşeniz
Unutmuyor kalbim, susmuyor melalim!
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Mustafa Cilasun" data-source="post: 224770" data-attributes="member: 1005472"><p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif][/FONT] </p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>Ne anlamlar yüklemiştim</em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>Umut yumaklarımın serencamında, sırlarımın hicran yağmurlarında</em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>Kuşatıyordu duygular, açıyordu bir dem içinde bahar</em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>Kalbimin en uçra köesinde bir yangın var, gözlerim ağlar, sineme kar yağar</em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>Bir sessiz sevdanın izlerindeyim</em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>Sanki isimsiz mektup misali, adresi ne kadar belli, ruhumun hüzün lahzasında kederliydim</em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>Neden itiraf edemiyorum, bir suçlu gibi gizleniyorum, reddedilmey mi istemiyordum</em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>Hiç bilmiyordum, dümeni kırılmış bir gemi misaliydim, açık denizlerin sessizliğindeydim</em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>Neden kabuk bağlamıyordu umutlarım</em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>Nasibin ilgasında sabırla hihmete ram olacaktır mıdır bahtım, ışığı niçin karanlıkta ararım</em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>Esin erişiyor halime, mukadder olacaktır elbette kalbin inşiraha olan halisliğinde yanarım</em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>Ne kadar vaktim varsa, aşk ruhuma şevkin sürurunu sunan feyz olunca ağlarım</em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>Gözüm yollara takılıyor ve umutlanıyor</em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>Yıllar var içimde yitik zamanlar ruhumun bizarlığına sesleniyor, merak etmemi diliyor</em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>Yazılmaya hasret kalan ne kadar manam kaldıysa, bir yara misali yüreğimi sızlatıyor</em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>Aynı mesafede olmamak, duyguları anlatamamak, hasretiyle yaşamak ağır geliyor</em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>Ne vakit aklıma gelse, bir sessizlik alır içine</em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>Hikmetini hiç bilmeden telakkilerimde zikrettiğim hal ve ahvalim aşkın latifliğini hissedince</em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>Dil susuyor, aklım mananın derinliğinde aranıyor, iradem teslimiyeti hatırlıyor kendince</em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>Ben ve sen müddeti nefesin lahzasında aşkın hakikatine erişip nefsi vuslatı hissettikçe</em></span>[/FONT]</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">[FONT=Palatino Linotype, serif]<span style="font-size: 12px"><em>Mustafa CİLASUN</em></span>[/FONT]</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Mustafa Cilasun, post: 224770, member: 1005472"] [CENTER][FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]Ne anlamlar yüklemiştim[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]Umut yumaklarımın serencamında, sırlarımın hicran yağmurlarında[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]Kuşatıyordu duygular, açıyordu bir dem içinde bahar[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]Kalbimin en uçra köesinde bir yangın var, gözlerim ağlar, sineme kar yağar[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]Bir sessiz sevdanın izlerindeyim[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]Sanki isimsiz mektup misali, adresi ne kadar belli, ruhumun hüzün lahzasında kederliydim[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]Neden itiraf edemiyorum, bir suçlu gibi gizleniyorum, reddedilmey mi istemiyordum[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]Hiç bilmiyordum, dümeni kırılmış bir gemi misaliydim, açık denizlerin sessizliğindeydim[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]Neden kabuk bağlamıyordu umutlarım[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]Nasibin ilgasında sabırla hihmete ram olacaktır mıdır bahtım, ışığı niçin karanlıkta ararım[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]Esin erişiyor halime, mukadder olacaktır elbette kalbin inşiraha olan halisliğinde yanarım[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]Ne kadar vaktim varsa, aşk ruhuma şevkin sürurunu sunan feyz olunca ağlarım[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]Gözüm yollara takılıyor ve umutlanıyor[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]Yıllar var içimde yitik zamanlar ruhumun bizarlığına sesleniyor, merak etmemi diliyor[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]Yazılmaya hasret kalan ne kadar manam kaldıysa, bir yara misali yüreğimi sızlatıyor[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]Aynı mesafede olmamak, duyguları anlatamamak, hasretiyle yaşamak ağır geliyor[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]Ne vakit aklıma gelse, bir sessizlik alır içine[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]Hikmetini hiç bilmeden telakkilerimde zikrettiğim hal ve ahvalim aşkın latifliğini hissedince[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]Dil susuyor, aklım mananın derinliğinde aranıyor, iradem teslimiyeti hatırlıyor kendince[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]Ben ve sen müddeti nefesin lahzasında aşkın hakikatine erişip nefsi vuslatı hissettikçe[/I][/SIZE][/FONT] [FONT=Palatino Linotype, serif][SIZE=3][I]Mustafa CİLASUN[/I][/SIZE][/FONT][/CENTER] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Eğitim ve Kültür
Sizin Köşeniz
Unutmuyor kalbim, susmuyor melalim!
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…