Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Blog
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Install the app
Yükle
Forumlar
Mizah ve Eğlence
Serbest Kürsü
Unuttuğumuz HAYAT Dersleri !..
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Ali Said" data-source="post: 132614" data-attributes="member: 8283"><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><strong><span style="font-size: 15px">Birinci Ders:</span></strong></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><strong><span style="font-size: 15px"></span></strong></span><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: red"><span style="font-size: 15px"><span style="color: red">Okuldaki ikinci ayımda, hocamız test sorularını dağıttı. Ben okulun en</span></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: red"><span style="font-size: 15px"><span style="color: red">İyi öğrencilerinden biriydim. Son soruya kadar soluk almadan geldim ve orada</span></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: red"><span style="font-size: 15px"><span style="color: red">çakıldım kaldım. Son soru söyleydi :</span></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: red"><span style="font-size: 15px"><span style="color: red">'Her gün okulu temizleyen hademe kadının ilk adı nedır ?'</span></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: red"><span style="font-size: 15px"><span style="color: red">Bu her halde bir çeşit şaka olmalıydı. Kadını, yerleri sılerken, hemen</span></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: red"><span style="font-size: 15px"><span style="color: red">Her gün görüyordum. Uzun boylu, siyah saçlı bir kadındı. 50'lerinde falan</span></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: red"><span style="font-size: 15px"><span style="color: red">olmalıydı. Ama adını nerden bilecektim ki ! Son soruyu yanıtsız bırakıp</span></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: red"><span style="font-size: 15px"><span style="color: red">kağıdı teslim ettim. Süre biterken bir öğrenci, son sorunun test</span></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: red"><span style="font-size: 15px"><span style="color: red">sonuçlarına dahil olup olmadığını sordu.</span></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: red"><span style="font-size: 15px"><span style="color: red">'Tabii, dahil' dedi, Hocamız...</span></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: red"><span style="font-size: 15px"><span style="color: red">'İş yaşamınız boyunca insanlarla karşılaşacaksınız. Hepsi birbirinden</span></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: red"><span style="font-size: 15px"><span style="color: red">farklı insanlar. Ama hepsi sizin ilginiz ve dikkatinizi hak eden insanlar</span></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: red"><span style="font-size: 15px"><span style="color: red">bunlar. Onlara sadece gülümsemeniz ve 'Merhaba' demeniz gerekse bile...'</span></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: red"><span style="font-size: 15px"><span style="color: red">Bu dersi hayatım boyunca unutmadım. Hademenin adını da...</span></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: red"><span style="font-size: 15px"><span style="color: red">Dorothy idi.</span></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: red"><span style="font-size: 15px"><span style="color: red"></span></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="color: red"><span style="font-size: 15px"><span style="color: red"></span></span></span></span><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><strong><strong>İkinci Ders :</strong></strong></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"></span></span><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: blue"><span style="color: blue">Bir gece vakit gece-yarısına doğru Alabama Otoyolunun kenarında duran bir</span></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: blue"><span style="color: blue">zenci kadın gördüm. Bardaktan boşanırca yağan yağmura rağmen, bozulan</span></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: blue"><span style="color: blue">arabasının dışında duruyor ve dikkati çekmeye çalışıyordu. geçen her</span></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: blue"><span style="color: blue">arabaya el sallıyordu. Yanında durdum. 60'lı yıllarda bir beyazın bir</span></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: blue"><span style="color: blue">zenciye, hem de Alabama'da, yardıma kalkışması pek olağan şeylerden değildi.</span></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: blue"><span style="color: blue">Onu kente kadar götürdüm. Bir taksi durağına bıraktım. Ayrılırken ille de</span></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: blue"><span style="color: blue">adresimi istedi, verdim. Bir hafta sonra, kapım çalındı. Muazzam bir konsol</span></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: blue"><span style="color: blue">televizyon indiriyordu adamlar. Bir de not ekliydi, armağanda...</span></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: blue"><span style="color: blue">'Geçen gece otoyolda bana yardımınıza teşekkür ederim. O korkunç yağmur</span></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: blue"><span style="color: blue">sadece elbiselerimi değil, ruhumu da sırılsıklam etmişti. Kendime</span></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: blue"><span style="color: blue">güvenimi yitirmek üzereydim, siz çıka geldiniz. Sizin sayenizde ölmekte olan</span></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: blue"><span style="color: blue">kocamın yatağının baş ucuna zamanında ulaşmayı başardım. Biraz sonra son</span></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: blue"><span style="color: blue">nefesini verdi. Tanrı bana yardım eden sizi ve başkalarına karşılık</span></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: blue"><span style="color: blue">beklemeksizin yardım eden herkesi kutsasın...</span></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: blue"><span style="color: blue">En İyi Dileklerimle,</span></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'Comic Sans MS'"><span style="font-size: 15px"><span style="color: blue"><span style="color: blue">Bayan Nat King Cole.'</span></span></span></span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Ali Said, post: 132614, member: 8283"] [FONT=Comic Sans MS][B][SIZE=4]Birinci Ders: [/SIZE][/B][/FONT][FONT=Comic Sans MS][COLOR=red][SIZE=4][COLOR=red]Okuldaki ikinci ayımda, hocamız test sorularını dağıttı. Ben okulun en İyi öğrencilerinden biriydim. Son soruya kadar soluk almadan geldim ve orada çakıldım kaldım. Son soru söyleydi : 'Her gün okulu temizleyen hademe kadının ilk adı nedır ?' Bu her halde bir çeşit şaka olmalıydı. Kadını, yerleri sılerken, hemen Her gün görüyordum. Uzun boylu, siyah saçlı bir kadındı. 50'lerinde falan olmalıydı. Ama adını nerden bilecektim ki ! Son soruyu yanıtsız bırakıp kağıdı teslim ettim. Süre biterken bir öğrenci, son sorunun test sonuçlarına dahil olup olmadığını sordu. 'Tabii, dahil' dedi, Hocamız... 'İş yaşamınız boyunca insanlarla karşılaşacaksınız. Hepsi birbirinden farklı insanlar. Ama hepsi sizin ilginiz ve dikkatinizi hak eden insanlar bunlar. Onlara sadece gülümsemeniz ve 'Merhaba' demeniz gerekse bile...' Bu dersi hayatım boyunca unutmadım. Hademenin adını da... Dorothy idi. [/COLOR][/SIZE][/COLOR][/FONT][FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][B][B]İkinci Ders :[/B][/B] [/SIZE][/FONT][FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=blue][COLOR=blue]Bir gece vakit gece-yarısına doğru Alabama Otoyolunun kenarında duran bir zenci kadın gördüm. Bardaktan boşanırca yağan yağmura rağmen, bozulan arabasının dışında duruyor ve dikkati çekmeye çalışıyordu. geçen her arabaya el sallıyordu. Yanında durdum. 60'lı yıllarda bir beyazın bir zenciye, hem de Alabama'da, yardıma kalkışması pek olağan şeylerden değildi. Onu kente kadar götürdüm. Bir taksi durağına bıraktım. Ayrılırken ille de adresimi istedi, verdim. Bir hafta sonra, kapım çalındı. Muazzam bir konsol televizyon indiriyordu adamlar. Bir de not ekliydi, armağanda... 'Geçen gece otoyolda bana yardımınıza teşekkür ederim. O korkunç yağmur sadece elbiselerimi değil, ruhumu da sırılsıklam etmişti. Kendime güvenimi yitirmek üzereydim, siz çıka geldiniz. Sizin sayenizde ölmekte olan kocamın yatağının baş ucuna zamanında ulaşmayı başardım. Biraz sonra son nefesini verdi. Tanrı bana yardım eden sizi ve başkalarına karşılık beklemeksizin yardım eden herkesi kutsasın... En İyi Dileklerimle, Bayan Nat King Cole.'[/COLOR][/COLOR][/SIZE][/FONT] [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Peygamber Efendimiz a.s.v.'ın kabri nerededir? (Sadece şehir adını küçük harfler ile giriniz)
Cevap yaz
Forumlar
Mizah ve Eğlence
Serbest Kürsü
Unuttuğumuz HAYAT Dersleri !..
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Accept
Daha fazla bilgi edin.…